Arama sonuçları: *

1. L

Öneri Bu samsung ssd alınır mı?

Bu oem paket veya laptoplarda olan ssd o yüzden kutusuz bi serisi yok bence
  2. L

Valla alıyorum ya 24ay garantisi var sonuçta bi sıkıntı olursa incehesap halleder
  3. L

Okuma ve yazma hızları gayet yüksek ve bu fiyat bandındaki en iyi ssd diyebilirim,sadece kutusuz o yüzdenmi bu kadar ucuz veya kronik bir problemimi var bilmiyorum sizce alınır mı? ?
  4. L

9700x 9070 xt tarayıcıda ve pdflerde fps drop

işlemciden tam performansı alabilmen için x3d gaming modun kapalı olması lazım açık olunca sanal çekirdekleri kapatıyor çünkü ve soğutman iyise 105watt tdp açmanı tavsiye ederim bende phantom sprit var gayet iyi sıcaklık 9700x ve 9070 ile
  5. L

Amd ve bitmeyen sorunlarrr

düzeldi ama ben chatgpt yardımıyla daha derinlere indim amd den bile sürücü indiremez hale getirip ethernet kablosunu cıkardım o sırada actım tekrar kurulumu yaptım ve yine chatgpt ayarlarını yaptım duzeldi
  6. L

Yardım 2. El- 19.000₺ Sapphire Pulse 7900 GRE Alınır mı?

sistemin benimki gibi aynı bendede 9700x var bu icindeki ekran kartına windows kendi sürücü indiriyodu bende biostan kapattım islemcinin ekran kartını oyle cozuldu olay 1765827537 haklısınız teknoloji ozurlusu değil fakat cok titizim ornek 1 kere coktu bu driver inerken windows update kapatmayı...
  7. L

cok tesekkürler simdi deneyeceğim tekrardan driverı silip indiricem bakalım ne olacak
  8. L

rtx 2060 kullanıyodum sorunsuz mis gibi softwaresi var 9070xt nitro kullanıyorum suan sacma sapan android telefon gibi aynı bir sürü saçma ayarlar sounlar vesayre içime sinmedi hiçç
  9. L

bence amd alma apple telefon kullanan biri amd almasın kardesim birazda titizlik varsa tabi
  10. L

bi bakıcam yapıcam bende 1765818092 bana adım adım anlatırmısın dostum nasıl yapıcam cunku baya sıkıntı oldu bu konu driverı 4kere falan silmisimdir ddu ile ama herseferinde etherneti taktıktan sonra driver kurulmasına rağmen windows heralde baska driveer indiriyor ekran siyah oluyor tekrar...
  11. L

peki benim anlamadığım neden kendi kendine kayboluyor ordan açıkken bile veya oyundayken ne sebep oluyor çok saçma
  12. L

arkadaşlar şimdi merak ettiğim bişe var bu amd software normalde sağ altta gözüküyor .ara sıra ordan kayboluyor ve oyunda fps sayacını acamıyorum veya oyuna girişte sağ yukarda gecikme önleme aktif falan yazıyor ya onlarda gözükmüyr.sağ altta olmayınca aktif olmuş olmuyormu driverlarım ama...
  13. L

İşlemcim çok ısınmaya başladı

ozaman phantom spriti çek 9700xte kullanıyorum sorunsujz
  14. L

❌İndirim Bitti! PowerColor RX 9070 XT Reaper 16GB 31.399,34 + 99 KARGO

nitro serisi der tek geçerim adamlar harbiden asus kalitesinde yapmıs
  15. L

Yardım 9700x aşırı ısınma problemi

aynen 70in altında
  16. L

Da friday sistemim geldi ne yapmam lazım yardım

gerek yok youtubedan izle 3 4 video tam kafana girsin takma şekli ondan sonra kendin tak bişeyi yok sadece kabloları tam oturt en sonda
  17. L

Sadece şu gölgelendiriciler hazırlanırken 90 derece görüyor ve kalıyor orda occt testinde bile 10.dk da maks 78 gördü bilmiyom neyde sıkıntı var ama montajlamada sıkıntı olduğunu sanmıyorum bilgisayarcım baya iyi bi konuda ve yanındaydım yaparken
  18. L

Merhabalar 9700x işlemciyi sahibim soğutmam phantom sprit 120se,kasada 7 tane fan var ayrietten,macunda mx4 daha 3 aylık ama bir sorun var enshrouded oyununda gölgelendiricileri hazırlarken işlemci 90 dereceye çıkıyor bi 10dk 88 derecede falan takılıyor normalmi acaba bu soğutucunun bu kadar...
  19. L

GTA V FİVEM Oyun Arkadaşları Arıyorum

merhaba sunucu arıyodum bende forumda gördüm yazınızı ailenize katılmak isterim halen daha varsa
Geri