Arama sonuçları: *

1. O

Min fiyatla wirelles mouse onerisi

Ajazz aj 159 pro ya bakabilirsiniz hocam sağlam mouselar var indirimde tutturursanız mis gibi olur.
  2. O

Yardım Ramlerim sıkışmış ne yapmalıyım

Biraz daha zorladım oldu hocam
  3. O

Olmuyor hocam
  4. O

Merhaba ramlerimi çıkarıcaktım fakat soket açılmıyor sıkışmış ne yapmalıyım
  5. O

Msi B650 Gaming Plus Wifi Ram Sorunu

Hocam amd sanırım en stabil çalışan 6000 mhzli ramler olduğunu söylemişti o yüzden olabilir. 1742314075 Ne demek hocam keşke daha önceden öğrenseydiniz çok iyi olurdu uğraşmazdınız bu kadar.
  6. O

Hocam bende öyle yapıp almıştım sonradan fark ettim artık iş işten geçmişti ve şehir dışında olduğumdan iade işlemlerinide yapamadım elimde kaldı 2 ram şuan onlarla devam ediyorum ama yakın zamanda değiştireceğim.
  7. O

Aynen öyle hocam bendede Ryzen 7 9700X var bu ayarları açınca ramler okunmuyor dediğiniz gibi kalıyor mecbur reset atıyorum sonrada öğrendim amd işlemcilerin kendi uyumlu ramleri varmış sanırım onlardan almak gerekiyormuş siteyide buraya koydum bende oto 4800mhz de çalıştıkları için peşine çok...
  8. O

aynı sorun bendede vardı xmp veya expo acınca oluyordu mecbur biosa reset atıyordum şuan kapalı xmp ve expo
  9. O

North Bayou Nb F80 Almayı Düşünüyorum Ürün Nasıl?

Hocam bende almayı planlıyorum gelince bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  10. O

Masa için küçük vantilatör önerisi

Merhaba arkadailar malum sıcak havalar yaklaşıyor hazır yaklaşırken masa üstü vantilatör arıyorum yaz aylarında ellerim terlemeye başlıyor bunun için küçük masa vantilatörü arıyorum uygun fiyatlı olursa çok iyi olur.
  11. O

Yardım Monitörümde g-sync var gösteriyor fakat nvidia da gözükmüyor

Hocam monitörün ayarlar sekmesindeymiş teşekkürler display port ile bağlı
  12. O

Bende direk g-sync bölümüde yok
  13. O

Asus ROG Strix XG27ACS vs ASUS TUF Gaming VG27AQML1A hangisini tercih etmeliyim?

Tuf var modeli var memnunum bir sorun yaşamadım şu ana kadar tuf tavsiyemdir bir tek g-sync konusunu çözemedim onun içinde şimdi konu açtım. Düzenleme: Monitörün ayarlar menüsünden açılıyor hocam kafanıza takmanıza gerek yok.
  14. O

Merhaba monitörümde g-sync uyumluluğu var fakat nvidia denetim masasında g-sync ayarları yok bunu nasıl açabilirim bilgisayar açılınca monitör kendini kapatıp yeniden açılıyor o sıradada bir ses çıkıyor o zaman acıyor olabili mi? Monitör: Asus TUF Gaming VG27AQML1A
  15. O

Öneri Steam Bahar indirimleri oyun önerisi

Last of us dışında hepsini oynadım hocam göz önünde bulunduracağım
  16. O

Öneri Steam Bahar indirimleri oyun önerisi

Merhaba steam bahar indirimleri gelmişken bir kaç oyun alasım var sizce neler almalıyım hikayeli biraz daha tercihimdir.
  17. O

Ryzen 7 9700X Cinebench R23 test sonuçları

Öyle yapacağım muhtemelen teşekkürler her şey için <3
  18. O

Hocam şimdilik kapatıcağım zaten benim amacım işlemcim düzgün mü diye kontrol etmekti sizin sayenizde bunu da öğrendim ileride power alınca ayarları yapacağım.
  19. O

Power konusunda sorun yaşarım diye korkuyorum
Top Bottom