Arama sonuçları: *

1. kartalmt

A520 chipset anakrtlar'da (AMD Ryzen MASTER) İle Overclock.

Arkadaşın yorumuna cevap ve bilen varsa yardım için yazim dedim bende MSI A 520 anakart var 5600 AMD islemcime ryzen master üzerinden percore seçeneğiyle yaklaşık 1 saat sürerek temiz overclock yaptım bundan 7 ay önce. dün biosu son sürüme guncelledim sisteme format attım ryzen master yeni...
  2. kartalmt

Öneri ❤️‍🔥Vodafone Redli Müşteri 20 Plus Tarifesine Nasıl Geçilir❤️‍🔥

ben bu tarifeye gecirin hattı taşıcam dedim adamlar bu tarıfe 1 hafta once kaldırıldı dedı 3 tane eleman ayrı ayrı aradım olmadı faturasıza gectım sımdı dıger operetorlere gecıcem bakalım
  3. kartalmt

Çözüldü✓ 🚨DONANIM ARŞİVİ G9 ÖDEME YAPILIYOR'DA KALDI?🚨

AYNISINI DER BÜYÜK İHTİMAL AKŞAM BELLİ OLUR
  4. kartalmt

Çözüldü✓ 🚨DONANIM ARŞİVİ G9 ÖDEME YAPILIYOR'DA KALDI?🚨

Arkadaşlar ben bağlandım dedikleri şu parayı çektiyse profizyonda değilse dedi bana akşam 6 -7 gibi sipariş ekranına düşer satılmıştır size dedi pc olmazssa maıl atın dedi bize veyahut da ıade vs olursa zaten sizi ararız dedi
  5. kartalmt

Çözüldü✓ İtopya şiparişlerin gözükmemesi..

bendede durum aynı bence parayı 1-2 güne yatırıp stok kalmadı diyicekler
  6. kartalmt

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

40 dkk uğraştım ödeme sayfasına geçebilmek için adres seçiminden oturumdan hep attı sürekli en sonunda ödeme sayfasına kart bılgılerını yazıp ödeme yaptım an hata verdı ekranda siparişlerimde ürün görülmüyor ama bankadan 20.058 lira çekilmiş sanırım büyük ihtimal iptal olucak parayada bişey...
  7. kartalmt

Hangi ekran kartını tercih etmeliyim

Abdullahın kart var bende düşünürsen 2500 satıyorum gigabayte 1660 2 el
  8. kartalmt

YENİ F/P SİSTEM ÖZELLİKLERİ TAHMİN ETKİNLİĞİNİN KAZANANI 🔥

Sağolasın kardeş daha elime ulaşmadı ama bakalım yakında gelir 1676859745 Aklımda böyle cikaricagi vardı ama fiyatı çok iyiydi gerçekten bence 1676859997 Abdullah kardeş sistem özellikleri böyle olucağını düşündüm ama fiyat efsaneydi gerçekten parça kalitesine göre yine güzel bir sistem...
  9. kartalmt

YENİ F/P SİSTEM ÖZELLİKLERİ TAHMİN ETKİNLİĞİNİN KAZANANI 🔥

Arkadaşlar herkese teşekkürler Abdullah kardeş gerçekten çok güzel bir sistem yaptı alanlara hayırlı olsun fiyatı umduğumdan da iyi gercekten bende Elazığ da yaşıyorum depremi yaşadık halada yaşıyoruz çok şükür ben ve ailem iyiyiz burdada kötü sallanıyor rabbim ölen vatandaslarimiza rahmet...
  10. kartalmt

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

FİYAT: 12500 ÖZELLİKLER: cpu 5600 anakart a520 ram gskil 16GB (2x8) 3600 ssd apacer 500GB m2 kasa Vento VG15FE + Dahili FSP PSU (650W) gpu Sapphire Pulse RX6700
  11. kartalmt

12.153 TL RX 6700 & Ryzen 5 5500 sistem

3060 ti denk gibiler bı o geçiyor bı bu
  12. kartalmt

amd 6700 ekran kartı görüntü gitmesi

sorunu en sonunda çözdüm buraya yazım dedim belki benim gibi yeni pc alan arkadaşlara yardımcı olur ilk olarak sıfır bir format atmak lazımmış yeni bil bilgisayara bunu öğrendim ondan sonra amd ekran kartı sürücüsü windows sürücüsü ilemi ne çakışıyor bundan ötürü windows update sildim herşeyi...
  13. kartalmt

22.5.1 yoktu bende 22.5.2 indirip denicem Windows 10 kaynaklı olabilir mi acaba 8 desteğinde yok adrenalin sürümü
  14. kartalmt

Alt sürüm Sendedemi aynı kardes görüntü gidiyormu bı anda oyuna girerken 1671686589 Berke kardeş bu stres testi felan yapmadım ben zaten arıza olsa anlarız dedim şimdi alt sürüm kursam 22.5.2 giderini sorunu yoksa ekran kartındamı sıkıntı var diyorsun
  15. kartalmt

Bı öyle denicem sonkez
  16. kartalmt

Bende 6700 var usta düz 22.11.2 kuruyorum ama ekran görüntüsü gidiyor bı anda kasaya baktığımda kırmızı ışık yanıyor anlamadım bir türlü pc yeni hazır sistem format atmadim ondan olabilir mi sorun nedir acaba 1671682376 Bu ddu ile aciip sürücü dilersek eski sürüm 22.5.2 yuklersek düzelir mi yada...
  17. kartalmt

22.5.2 indirdim kardeş yarın bı denicem bunu olmadı senin dedin sürümü artık update etmek mantıklı mı seninde ekran kartı kapanıp kırmızı ışık yandimi bilmedimden sor6uyorum ekran kartımı arızalı ? 2 gündür uğraşıyorum kafayı yiyen daha artık valla
  18. kartalmt

Update yaptım ekran gidiyor bu sefer açılmıyor arkadaşlar ekran kartı sürücü yüklü ama aniden kapanıyor ekran kartında kırmızı ışık yanıyor bı kaç deneye deneye açılıyor sorun nedir bu Müslüman yardım etsin
  19. kartalmt

Arkadaşlar şimdi söyle bişey yaptım amd cleanup ile sildim tekrar kurdum sonra aygıt yönetici görüntü bağdaştırıcı ekran kartını seçip özellikler diyip sürücüden sürücüyü geri yükle dedim adrenalin gitti sonra tekrar görüntü bağdaştırıcı ekran kartı sürücü güncelle deyip pcden yükle seçip 6700...
Top Bottom