Arama sonuçları: *

1. Kahverengi

Hyperx Quadcast S RGB Dip Ses Sorunu

Anladım, o halde bir süre araştırıp denemeler yapayım. Sorunu çözmenin bir yolunu bulursam buradan paylaşırım. Olmazsa da iade oluna gideriz artık. Hadi hayırlısı.
  2. Kahverengi

Hyperx Quadcast S RGB Dip Ses Sorunu

Ben de Hyper X Quadcast modelini aldım, bu gün elime geçti. Hemen Bilgisayara taktım ve önce pc'nin kendi ses kayıt programından sonrada Adobe Audition programından kayıt denemeleri yaptım. Her ne yaptıysam arka planda eskiden hoparlörün yanındaki telefon çalmadan 1-2 saniye önce çıkan cızırtı...
  3. Kahverengi

Bulanık Fotoğraftaki Kitap

Arkadaşlar görseli biraz daha iyileştirdim ve ayna görüntüsünü düzelttim, belki faydası olur.
  4. Kahverengi

İstanbul'da Eşini Silahla Rehin Alan Şahıs Sniper ile Etkisiz Hale Getirildi

Bizde asker ateş etmişse başka çare kalmamış demektir. Game Over aslan parçası.
  5. Kahverengi

netflix dizi ve film önerisi

The Walking Dead Wikings Bu ikisi epey süre gider sana dost. 🙋🏻‍♂️
  6. Kahverengi

Ön kamera mı gerçek halim arka kamera mı?

Bir ara bu konuyla ilgili ufak çaplı araştırma yapmıştım ve elde ettiğim sonuca göre insanların bizi "yamuk yumuk" görmemesi için aslında arka kamerayı kullanmamız gerektiği sonucuna varmıştım. (Bu bizi tanıyan, bilen insanlar için daha çok geçerli çünkü yüzümüzü hiç bilmeyen kimseler zaten ilk...
  7. Kahverengi

İyi fikir, deniycem. Teşekkür ederim.
  8. Kahverengi

Evdeki bir çalışma masası gibi bir yer. Ama kamerada ayna görüntüsü fikri aklıma gelmemişti haklısın. Ben kapak fotoğrafından yola çıkarak aramaya çalıştım ama bulamadım. Kafayı yemenin eşiğindeyim. :(
  9. Kahverengi

KİTAP ÖNERİSİ YAPAR MISINIZ?

Dedektif Kurukafa (Skulduggery Pleasant) (Bence çok seveceksin, bana kalsa, sana bilgi katacak kitaplar oku derdim ama fantastik romandı sanırım bu. Sürükleyicidir.)
  10. Kahverengi

Arkadaşlar fotoğraftaki kitabı bulmam lazım ancak elimdeki en net görseller bunlar. Bir türlü netleştiremedim, fotoğrafı googleda arattım ama sd kartlar çıktı. Nasıl bulabiliriz?
Top Bottom