Arama sonuçları: *

1. machiqwe

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy M34 9019TL | Eğitim indirim programı ile

Aynen. Gsbyi arayıp sordum, faydalanabilirsiniz sorun olmaz dedi
  2. machiqwe

Ben arayıp sordum çift imei yazamıyorum diyor hocam. Çift imei olmayınca kesin yararlanamiyor muyuz
  3. machiqwe

tamamdır hocam teşekkür ederim. gerekli tüm bilgiler vardı değil mi faturada, + memnun musun telefondan alınır mı
  4. machiqwe

Onu sordum yaziyorlarmis, ama ana fiyat total fiyat ve indirimli fiyat da yaziyor dedi. Yani normal fiyati olan 10999 da yazıyor mu dedim, evet o da yazıyor dedi. Acaba soruyu anlamadı mı yoksa gerçekten yazıyor mu yazıyorsa vergi indirimine dahil olmayabilir
  5. machiqwe

Bunu alınca normal fiyatı 10999 diye vergi indiriminden yararlanamama gibi bir durum olmuyor değil mi
  6. machiqwe

Yardım Harici ekran kartım GPU 0 olarak görünüyor

uyku modundan uyanmiyor hocam bilgisayar onun disinda bir sorun yasamadim ama nedense uyku moduna gecince acilmkyor bilgisayar siyah bir ekran ve fare imleci kaliyor donuyor 1693478043 https://ty.gl/w5df946eei laptop bu hocam
  7. machiqwe

Yardım Harici ekran kartım GPU 0 olarak görünüyor

arkadaşlar merhaba bildiğim kadarıyla görev yöneticisinde harici kart gpu 1 dahili kart gpu 0 olarak görünmesi gerekiyor ama bende tam tersi, ve valve donanım anketi falan yaptığımda da laptopumun ekran kartı harici olan değil de dahili olan ekran kartı ( rtx3050 ti yerine 660m ) görünüyor ...
  8. machiqwe

Yardım Aras Kargo takip no nasıl bulabilirim?

Arkadaşlar merhaba, razer orochi v2 mouseyi garantiye gönderdim. Garanti için 850 808 0354 numarasiyla iletişime geçtim, bana bir kargo kodu verdiler bunu verip kargolayin dediler. Dediklerini yaptım şubede benden sadece kodu ve tc kimlik numarami istediler verdim yolladim. ama tarafıma bi kargo...
  9. machiqwe

Instagram Instagram hesabım telefonumda açılmıyor.

Arkadaslar telefonumda insta bi anda çöktü uygulamayı açıyorum anında geri kapatiyor sildim yükledim denedim olmadı başka hesaba girince sorun olmuyor ama kendi hesabima girince uygulamadan atiyor. kendi hesabima ise bilgisayarimdan girebiliyorum çözmeme yardımcı olur musunuz 1688837954 yok mu...
  10. machiqwe

Yardım ACİL YARDIM! Razer Orochi v2 mouse

kanka sorcam yarın da ücret isterler mi 1688676413 upupup bilen yaşayan yok mu beyler
  11. machiqwe

Yardım ACİL YARDIM! Razer Orochi v2 mouse

Razer orochi v2 mousemin dongle ini kirdim, garantiye gönderince yenisini veriyorlar mi? veya napmam lazım
  12. machiqwe

🔥İndirim AMD Ryzen 5-6600H 16GB 512GB SSD RTX3050Ti 4GB Laptop 16.999TL

Işık ve Türkçe karakter var ekranı ips 120 ve 144 hz yi insan gözüyle farkedebilmen mümkün değil
  13. machiqwe

14000 Lira Laptop Önerisi

14000 liraya kadar ev-iş için laptop önerir misiniz? oyuncu laptopu olmasın huawei tarzı küçük kolay taşınabilen iyi işlemcili olursa sevinirim
  14. machiqwe

🔥İndirim Ziyoulang T60 Red/Blue Switch %60 Type-C klavye | Nays İle 350 TL | Link Yenilendi

Beyaz rengini alan varsa ışıklı halini foto salabilir mi
  15. machiqwe

1000tl civarı kablosuz mouse önerisi

kabloyla şarj edilmesi ve hafif olmasını istiyorum daha cok fps oyunlarına yönelik mouseler önerirseniz sevinirim
  16. machiqwe

DeFacto sipariş adresini nerden değişebilirim? acil yardjm

defacto uygulamasindan bi ürün aldim ama yanlis adresi secmisim nasıl değiştirebilirim
  17. machiqwe

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

kanka o kulaklık kablolu calısmıo di mi
  18. machiqwe

🔥İndirim TEKNOSA OUTLET ÜRÜNLER

@Ckribrahim
  19. machiqwe

🔥İndirim TEKNOSA OUTLET ÜRÜNLER

Arkwdaslqr jbl alınır mı outlet?
Top Bottom