Arama sonuçları: *

1. A

Öneri Uyguna 2k monitör önerisi

Çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynuyorum arada bir hikayeli oyun girdiğimde veya video vs izlediğim zaman kullanacağım bir monitör arıyorum ana monitör olarak kullanmayacağım için çok para vermek istemiyorum 6-10 bin tl arası düşük hz olmayacak şekilde güzel bir şey varsa alabilirim uyguna bunu...
  2. A

❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

Tl m12s varda bu sefer onunda reverse modeli yok asiahorseda istedigim model varda çok pahalı galiba m12q alıcam
  3. A

❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

O fanları almak mı asiahorse nyota mı almak aynı modelin içi rgblisini istiyorum ancak aynı zamanda fan olarakta güzel çalışan bir şry bulamadım cok pahalı olmadıkca var mı önerebileceğiniz bir şey
  4. A

🔥İndirim COLORFUL CVN X870 ARK FROZEN WIFI V14 DDR5 8200MHz ATX Gaming Anakart 9,999TL

Benzerini msi da yaşadım garanti sorun yok diyip geri gönderdi 🤪
  5. A

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Duruma göre yeniliyorlar 50 stok yazan şey 3 kere stok yeniledikleri oluyo
  6. A

Bu anakart 2 ay önce gaming gecesine 12kdan geldi ondan önce hep 13kya geliordu asusun 1k cashback kampanyası var 13k veya altına düşerse al bence
  7. A

7800x3d varken 9800x3d getirirler mi ya gören oldu mu hiç 2 babayı tek gecede
  8. A

🔥İndirim Pepsi Kola Pet 4 x 1 L 155 TL

Facebookta vs 2.5lt kapagı satıyorlar 3-7tlye alıyon daha daha uygulamasına gırıyorsun 1lt kola verıyor
  9. A

🔥İndirim Pepsi Kola Pet 4 x 1 L 155 TL

5-10tlye 1lt coca cola almak varken pepsiye bu kadar verılmez
  10. A

❌İndirim Bitti! XFX SWIFT RADEON RX 9070 XT GAMING WHITE 16GB GDDR6 256Bit AMD EKartı 30.409TL

2 gün önxe gelen ekran kartının kutusunu actım iade kabul ediyo mu vatan ona göre alacam ya jelatini falan duruyor
  11. A

❌İndirim Bitti! Game Garaj Slayer (5070Ti / 9955HX3D / 32 / 2 / 2K) | 99,7 bin TL (6 taksit)

Buney la böyle masaüatü toplasan bunu daha pahalıya gelir
  12. A

🔥İndirim Amazon 10.000tlye 750tl kupon

sanırım 3 gün önce 1500tl vardı alt limiti hatırlamıyorum dün 1250tl vardı bu akşam belki o civarda gelebilir tekrardan amazonun yapmadığı bir şey değil
  13. A

AYnısını 3 gün önce ben soruyordum artık bu soru bana soruldugu ıcın cok mutluyum google onual yazın hocam wp veya telegram kanallarına katılabılırsınız
  14. A

SUPER750 10K ÜSTÜ mobil uygulamada geçerli belki tükenmiştir ben konuyu acana kadsr
  15. A

❌İndirim Bitti! 15k üzeri alışverişe 1250tl indirim amazon

Limit var alışverişte açık ancak 3d istemedi kaldı öylr valla ya iptale düşücek galiba
  16. A

❌İndirim Bitti! 15k üzeri alışverişe 1250tl indirim amazon

Arkadaşlar 9800x3d çektim ancak 1 saat oldu karttan parayı çekmedi Ödeme doğrulama için bekletiliyor Lütfen bu sipariş için kullandığınız ödeme aracını yeniden teyit edin veya farklı bir ödeme aracı kullanın. Yazıyor mailde ama müşteri hizmetlerine de bağlandım teyit etmemi sağlayacak hiçbir...
  17. A

🔥İndirim Vatan ekran kartları yine indirimde

Hİjyenik ürün mü o niye
Geri