Arama sonuçları: *

1. slm.ycl02

Gigabyte Monitor Arıza

Model nedir?
  2. slm.ycl02

🔥İndirim Wanbo Mozart 1 Pro PROJEKSİYON Sepette Yüzde 25 net indirim BEYMEN

Ne alınır yorum yapacak var mı?
  3. slm.ycl02

Mouse Skatez önerisi

Csde çok kaydigindan adam vuramiyorum o nedenle CSde hala qck tercih ediyorum. Valorantta ise qck çok yavaş geliyor onda da hibrid kullanıyorum. Kişiden kişiye değişir bunlar. Keyif alın yeterli.
  4. slm.ycl02

Mouse Skatez önerisi

Sanki pahalı gibi. Maddi sıkıntı değilse tercih sizin, ben hobi olarak bakıyorum.
  5. slm.ycl02

🔥İndirim Msi MAG Pano M100R Pz M-ATX Kasa 🔥4.500₺

Hayırlı forumlar. 5070 7500f sistem topluyorum beyaz kasa almam lazım görüntü hoşuma gitti alınır mı hala? Alternatif var mıdır? Bir tane b650 anakart alacağım muhtemelen matx olur uyar diye düşünüyorum.
  6. slm.ycl02

Mouse Skatez önerisi

Genel olarak dot skatezler yüzey alanları küçük olduğu için epey hızlılar. Kendi aralarında da ufak hız farkları mevcut. Xraypadin jade modeli çok daha hızlı deniyor. Hybrid alırsan qckya göre daha hızlı olur, skatez de ekstra hız katacağı için bence fazlasına(speede) gerek yok. Çok kaysın...
  7. slm.ycl02

Mouse Skatez önerisi

Ben memnunum. Başka skatezi meraktan denemiştim. Xraypad Obsidian almıştım. Skatezde biraz hışırtı vardı ses olarak. Kayma olarak güzeldi ama yoğun Cs2 oynadığım için kayma farkı oluşunca tiger ice olana geri döndüm. Aim tutmuyordu çünkü. Fark olarak Tiger ice daha pürüzsüz kaygan ama diğerine...
  8. slm.ycl02

Mouse Skatez önerisi

Kazımanız gerekmiyor bazı farelerde skatezi söktükten sonra ince beyaz yapışkan bir tabaka daha kalıyor birebir aynı skatez boyunda. Onu da sokmeniz lazım eğer var ise. Sensör altındaki kalsın bence lod (lift of distance) için önemli olabilir. İsteğe bağlı oradaki ben sökülmemesi taraftariyim.
  9. slm.ycl02

Mouse Skatez önerisi

Sensorun altindakini sökme. Diğerlerini vida deligi görünene kadar çıkartıp yerine yeni nokta skatezleri tak.
  10. slm.ycl02

Mouse Skatez önerisi

Tiger ice DOT al düşünme. Xraypad Jade'de alabilirsin ama obsidian biraz hışır hışır ses yapıyor...
  11. slm.ycl02

DYING LİGHT THE BEAST SAVE DOSYASİ

Açık muhtemelen oynamayalı epey oldu unutmuşum. Hikaye görevleri sv6. Save yeni sürüme geçince eskisini belgelerde dl klasorunde yedekliyormuş bir önceki save de bu: https://dosya.co/s8drng9p5qu8/x86_steam_userdata_profilnumaran(eski).rar.html
  12. slm.ycl02

Deneyelim, save buydu sanırım ilk attığımda çalışıp çalışmadığına dair geri dönüş almadım. Edit: Elimde güncel sürümün 1 ve 2 önceki güncellemeye kadar olan yedeği var. Son sürümü atmıyorum zaten eski sürümü yenisine geçirebiliyor oyun. 2 önceki yedek...
  13. slm.ycl02

Sürüm ne sizin? Bendeki son sürüm sanırım güncellenmiş.
  14. slm.ycl02

Xiaomi Pad 7 ve Focus Pen

Arayüz gayet iyi işlemci aşırı güçlü değil ama işini rahat görür. 3.2k 144hz ekran keskin ve parlak. Tek sıkıntı diyebileceğim full parlaklıkta iken hissedilir ısınıyor, 1 tik kısınca düzeliyordu. Aciliyet varsa alın. Xiaomi 17 serisi ile çıkacak zaten Ocak Şubat anca gelir.
  15. slm.ycl02

Xiaomi Pad 7 ve Focus Pen

Tablet çok iyi kullanıyorum. Not için Notein uygulaması kullanıyorum kendi uygulamasi eksik baya. Alabilirsin ama mi pad 8'i araştır yakında çıkabilir. SD 8 gen ile gelecekti. 1764830088 Yazılımı kötü değil(not uygulaması hariç) kesinlikle en temiz Xiaomi arayüzü var. Hiç bloatware, reklam...
  16. slm.ycl02

🔥İndirim Anker Soundcore Motion+ Kablosuz HiFi Bluetooth Hoparlör -2599₺

Ses testi attım dinleyip bakın isterseniz. Podcast açtım yine gelmiyor bir şey. Kulağınızı dayarsanız duyuluyor onun dışında 0.
  17. slm.ycl02

Dizi film için bass kapat komşular dinliyor yoksa :D. Ben tws kullanıyorum harici mikrofon ile yoksa kafam ağrıyor benim de.
  18. slm.ycl02

Müzik için kesinlikle eq yap. En azından bass up kullan :) Podcast + müzik testi yaptım kulaklıkla dinlemenizi tavsiye ederim. Telefon cayır cayır mesaj almış kusura bakmayın. Kasa Fan sesine kadar alıyor mikrofon ona rağmen hoparlörde en ufak dip ses duyulmuyor(kulak dayanmadığı sürece). Bu...
  19. slm.ycl02

🔥İndirim Trendyol Giyimde 1200TL 'ye 300 TL Kupon Kodu

Sepet yaparken gitti😁
  20. slm.ycl02

🔥İndirim Trendyol 1200/300 Kod (Bileşen, Monitör, Tablet, Bilgisayar)

Monitör kolu da düşüyor bilginize.
Geri