Arama sonuçları: *

1. slm.ycl02

Yardım Type C Kulaklık Önerisi

Mikrofon rezalet built-in gürültü engelleme zırvasından mı bilmem ama mikrofonu ağzıma sokmadığım sürece aşırı boğuk görüşme yaparken kafayı yedim. YD telefonun yanında gelen dandik kulaklık bile 1000 kat şakasız daha iyi ses iletiyor. Zaten ilk günden type c portun plastiği de çıktı iade...
  2. slm.ycl02

Diğer evde kz castor siyah var onu mikrofonsuz almıştım ve jaklı. Bunu uyguna bulmasam 1k bandında iem bakmaya da başlamıştım. Teşekkürler.
  3. slm.ycl02

Xiaomi olanı fp olması nedeniyle aldım gelirse yorum yaparım.
  4. slm.ycl02

Tws kulaklığım var ama hem arama konusunda yetersiz hem de Discord üzerinden konuşurken bir şeyler izlemek istersem kablosuzlar arama modunda olduğu için rezalet ses geliyor. Tüm diziyi/filmi call mode(hands free) izliyorum.
  5. slm.ycl02

Tablet telefon karışık kullanım için Type C kulaklık arıyorum. Akg, Jbl, Baseus, Ugreen, Anker, Xiaomi vs. çok kulaklık var bilgili hocalarımdan tavsiye istiyorum. Beklentim temiz mikrofon kalitesi, müzik için güzel dengeli bass. Olmazsa olmazlar type c ve silikonlu olması. Bütçe 1000Tl...
  6. slm.ycl02

Tavan Vantilatörü Önerisi

Bana da lazım. Kullananlar mutfaktaki o sıcak havayı tahliye ediyor mu?
  7. slm.ycl02

R5 5600 İşlemci İçin Oc Önerisi

Ben 5600x ile -25 all core stok clock ve +200mhz c0,c1 -20 c2,c3,c4,c5 -25 yaparak stabil değerleri bulmuştum. Prime95 testi hepsinde geçiyordu -30 yapsam bile sistem açılıyor sorunsuz çalışıyordu fakat corecycler testleri bu stabil değerlere kadar mavi ekran patlattı. Acaba manuel oc denemeye...
  8. slm.ycl02

Yardım Chat Gpt Ödeme Problemi. (Çözüldü)

Aynı şekilde. Rastgele bir zamanda kabul etmişti aynı kartı şimdi diğer hesaba alamıyorum.
  9. slm.ycl02

🔥İndirim Nothing Ear (A) 5999 Yerine 3599 Beymen.Com Da

Mikrofon yorumu alabilir miyim? Kullanan bilen varsa.
  10. slm.ycl02

Tablette Amoled Ekran Önemli mi ?

IPS var IPS var. Redmi pad pro aldım direkt iade bastım çözünürlük düşük kalıyor epey. Pad7 aldım 3.2k ekran keskin her şey. Olede göre tek artısı yanma korkusu olmadan hep açık bırakıyorum. Onun dışı oled, aradaki farkı karşılayabiliyorsan oled al.
  11. slm.ycl02

❌İndirim Bitti! Qcy Melobuds N60 Bluetooth Kulaklık 6.0 Bassbost -Ldac- Hi-Res - 56db Anc 1339tl

HT08de kronik ne varmış hocam aktif kullanıyorum bilmek isterim. Bundan öncesinde HT05 melobuds kullanıyordum dusure dusure bozdum.
  12. slm.ycl02

Iphone 16 Pro 470 Devirde %91 Pil Sağlığı

100'den uzun süre düşmüyor 100'den düştükten sonra çok hızlı düşüyor. Normal yani hocam. Takılmayın fazla değerlere :)
  13. slm.ycl02

Matepad 11 Den Xioami Pad 7ye Geçilir mi

Pad 7 sanılanın aksine hiç Xiaomi bloatware barındırmıyor. Akıcı arayüz. 7+ Gen 3 işlemcili, antutuda 8gen2'ye yakın işlemci. Ekran 3.2k cam gibi keskin, 144hz(desteklenen programlarda, kalanında 120hz satış dalaveresi) 800nit. Bayadır kullanıyorum tek olumsuz yorumum pili için olacak. Pili...
  14. slm.ycl02

❌İndirim Bitti! Temu Dijital Fotoğraf Makinesi 532 TL

Almak istiyorum hevesim vardı böyle küçük retro kameraya. İş görür mü?
  15. slm.ycl02

🔥İndirim Attackshark X3 Superlight Mouse 1599₺!

Vxe R1 se daha mantıklı değil mi? Veya bu mu daha iyidir o paraya?
  16. slm.ycl02

Cs2 İçin Mousepad Önerisi

Ben cs için kontrol mousepad öneriyorum
  17. slm.ycl02

🔥İndirim Beast One Pro Wireless 2749tl 3950 54l15 ve Ekranlı Dongle

Sırf shapeten dolayı aj159 apex kullanıyorum benim de deneyesim geldi. Apex bir tık daha kısa kalıyor buna göre. Ama bozmaz gibi.
  18. slm.ycl02

❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL

Hala reklam, şikayet diyenler var hayretler içerisinde okuyorum. Benim nezdimde tepsi boşaltan teyzelerden farkları yok. Zaten reklam yapacak olsalar %30, %40, %50 indirimle kapış kapış alacaksınız bir kişi 1 liradan 10 ürün alacağına yüzlerce kişiye/satışa ulaşacaklar. Düşmeyin.
  19. slm.ycl02

Klasse Pro Vs Atk Sky

Bende ikisi de tozlanıyor hocam qck olsun klasse olsun, kedi tüyü toplayan rulolar var onlardan kullanıyorum tozlanınca. Ben de hep elimle süpürüyorum mousepadi. Yüzey hafif pürüzlü daha önce hybrid kullanmadıysanız farklı gelebilir. Kullandıkça alışıyorsunuz. Kontrollü bir mousepad rahat aim...
Geri