Arama sonuçları: *

1. slm.ycl02

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ben şansa 0 aldım :D Tplink pcie wifi 6+bt5.2 kartı. Açıldığını belli eden jelatinler dahi açılmamış duruyordu. Spigen tel tutucu da sıfırdı. Ama haklısınız sıfır olmadığını bilerek almak lazım. Beklentim yoktu ama baya memnun kaldm. 7dk %1 gayet iyi bile nasıl az geldi? :)
  2. slm.ycl02

Zeki Olmak Nasıl Bir His ?

Doğru senin gibi biriyle tartışmamalıydım kendimden özür dilerim. Engelledim karşıma çıkma.
  3. slm.ycl02

Zeki Olmak Nasıl Bir His ?

Birileri yine birileri hakkında karar veriyor. Evet buyrun örümcek adam hazretleri başka ne öngörünüz var? 1760710413 Zeka ile özgüven farklı şeyler işte. Belki avatarlar arkasındayız kimin gerçekte kim olduğu bile belli değil. Buna rağmen yazamıyorsan özgüvenin eksik.
  4. slm.ycl02

Yardım Poco f6 USB-C to HDMI/DisplayPort destekli'mi

https://github.com/Genymobile/scrcpy 1760621883 Ama boşa uğraşmayın netflix gibi drm korumalı içerikleri bu şekil yansıtamaz/yayınlayamazsınız. Usb hub ile hdmi yansıtılabilir fakat bu da laptopa mümkün değil monitör veya tv lazım.
  5. slm.ycl02

Yardım Poco f6 USB-C to HDMI/DisplayPort destekli'mi

Yanlış bilmiyorsam laptoplardaki hdmi sadece çıkış. Ekran aktarmak istiyorsanız scrcpy kullanabilirsiniz ama siyah ekrandan ötesine geçemeyeceksiniz muhtemelen.
  6. slm.ycl02

🔥İndirim Gigabyte RX 9060 XT 16 GB 3 Fanlı 18.999 TL

bu markaların modellerin sıcaklıklarını karşılaştırdığımız site hangisi? Link atabilir misiniz?
  7. slm.ycl02

Çözüldü✓ Sisteme Uyumlu RAM Seçimi ve CL Farkları

Goodram ömür boyu garanti 300tl vermeye değer mi
  8. slm.ycl02

Çözüldü✓ Sisteme Uyumlu RAM Seçimi ve CL Farkları

Goodram da varmış o da 3000tl hangisi alınır ? İkisi de cl18 3600mhz.
  9. slm.ycl02

Çözüldü✓ Oyun SDD'de olmasına rağmen güncellemeyi HDD'ye yapıyor

Steam'in saçma sapan şeyleri hocam yapacak bir şey yok. 1000mbps internet ile max 60mb indiriyordum bunun yüzünden :)
  10. slm.ycl02

Sıradaki güncellemelerde düzelmiş olmasını ummaktan başka çare yok sanırım. Arkadaşın dediği gibi güncellemeden önce hdd kapatacak bi bat dosyası oluşturabilirsin.
  11. slm.ycl02

Yaklaşık ne kadar açtınız?
  12. slm.ycl02

Evet mantıklı. Kritik seviyenin altında boş alan. Oyun indirdiğin zaman da epicteki gibi kaç gb yazarsa onu indirmiyorsun oyunu indiriyor daha sonra açıyor bu nedenle daha fazla disk alanı istiyor senden. Bunda da indirip açıp yamalayacak fakat alan çok az olduğu için oyunu hdd indirip bunu...
  13. slm.ycl02

SSD'de güncellemeyi indirip açacak/yamalayacak kadar alan yok hdd indirip ssdye atıyor biraz alan açarsan çözülür.
  14. slm.ycl02

10 yıl devrildi. Windows 10'un Desteği Bitti

Oh be zart zurt güncelleme istemiyordum zaten. Uygulamalar destek kesene kadar devam.
  15. slm.ycl02

Çözüldü✓ Servisten yanlışıkla 2 tane monitör geldi :D

Bana da değişimden monitör geldi daha sonra tekrar mesaj geldi ürünün kargolanacağına dair ama 2. ürün gelmedi xd
  16. slm.ycl02

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ya nerden baksan elde kalıyor şu yorum. Sen sil biz görmemiş gibi yapalım. :)
  17. slm.ycl02

Çözüldü✓ İlk sistem montajım - kasa çalışmıyor

Doğru görünüyor.
  18. slm.ycl02

Power kalsın res sw kablosunu çıkar. Daha sonra kontrolcudeki LED kablosunu çıkarıp ledin yerine res sw kablosunu tak. Bir daha açmayı dene bakalım.
  19. slm.ycl02

LED yazan kablo nereden geliyor? Eğer kasadan geliyorsa HDD LED olabilir veya power LED. Tahminimce HDD LED o kısa devre yaptırıyor. Onu çıkarıp yerine reset sw bağla dene. Zaten anakartta RGB desteği yoksa reset sw bağlaman gerekiyor oraya.
  20. slm.ycl02

Fotoğraf şansınız yok mu?
Geri