Arama sonuçları: *

1. slm.ycl02

Klasse Pro Vs Atk Sky

Bende ikisi de tozlanıyor hocam qck olsun klasse olsun, kedi tüyü toplayan rulolar var onlardan kullanıyorum tozlanınca. Ben de hep elimle süpürüyorum mousepadi. Yüzey hafif pürüzlü daha önce hybrid kullanmadıysanız farklı gelebilir. Kullandıkça alışıyorsunuz. Kontrollü bir mousepad rahat aim...
  2. slm.ycl02

Klasse Pro Vs Atk Sky

Longteng ile birebir aynı hocam yalnız çok büyük :D Benim daha çok hoşuma gitti büyük olması.
  3. slm.ycl02

Ryzen 5 5600 Yanına Takviye

Peki darboğaz sıkıntısı var mı peformans artışı ne kadar oldu? CS2 hikayeli oyunlar falan. Değer mi ona göre yükseltmek isterim.
  4. slm.ycl02

Ryzen 5 5600 Yanına Takviye

Ben de 5060ti düşünüyorum 1080p mi 2k mi kullanıyorsunuz?
  5. slm.ycl02

Klasse Pro Vs Atk Sky

Evet benim çok da muhteşem değil ama :) Sağolun hocam daha iyisi sizin olsun.
  6. slm.ycl02

Klasse Pro Vs Atk Sky

O konuda çok haklısınız. Kumaş parçası sonuçta. Sevdiğiniz desen varsa setup kurma düşüncesi varsa alınabilir güzel duruyorlar. Hobi gibi yani. Bende mesela güncel Klasse Longteng Huoyun, Klasse Gosu Noa, Attackshark cm03, SS Qck+ var. Klasse Pro da kullandım.
  7. slm.ycl02

Klasse Pro Vs Atk Sky

Boyut, kumaş, dikiş, desen kalitesi fark ediyor. Yoksa mousepad mousepaddir, alışmak önemli. Elinizdeki pro olan 90x40 olansa baya kaygan bir mousepad. Onun dışında dikişler orta kalite desenliyse baskısı kötü. Biraz fp bir mousepaddir. Atk sky ise daha kontrollü yani yavaş bir mousepad ve kumaş...
  8. slm.ycl02

❌İndirim Bitti! Lenovo Loq Ryzen 5 220 + Rtx5050 38 Bin TL

13650hx mi bu mu? 13650hx olan 16gb
  9. slm.ycl02

Ajazz Apex Bozulmaya Başladı

Bol lehim attım ben anca düzelmişti. Sizde olmadıysa Kailh GM 8.0 bulabilirseniz olur. Eskiden wraith mouse switchleri satıyordu hala satiyorsa bakilabilir.
  10. slm.ycl02

Çözüldü hatta sensör sorun ubile çözülmüş yeni kontrol ettim.
  11. slm.ycl02

Lehimlemesi çok basit ben sensörün tüm ayaklarını bile lehimledim bozmadan. Çok bir becerim de yok. Basit yaparsınız lehim makinesi teli ve yağ gibi bir şey var bunlar olsun yeterli. Eliniz tornavida tuttuysa yapılır.
  12. slm.ycl02

Buradan yazsanız daha iyi herkes görüyor sorunu da çözümü de. :)
  13. slm.ycl02

Aynı sorun bende de vardı switchi iyice lehimledim çözüldü de sensör bazen yavaşlamaya başladı ben de yeter diyip yedegine geçtim. Switch sorunu düzgün lehimlerseniz düzeliyor. Sensör sorunu ise illet at çöpe.
  14. slm.ycl02

Apple İntellegence Tanıtıldı(İp 17'de Bile Yok)

M2 16 var gelmeyecek :
  15. slm.ycl02

Chatgpt Go 3 Ay Ücretsiz - Vodafone

Ben aldım ama daha önceden ücretsiz plus için kart girmiştim, direkt kabul etti o yüzden.
  16. slm.ycl02

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Yurtdışından boş paket alamıyordum Türkiye'den full paket daha ucuza almak varmış.
  17. slm.ycl02

❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

4070 değer mi? 5060ti 16gb düşünüyordum.
  18. slm.ycl02

❌İndirim Bitti! Msı B550m Pro-Vdh Amd B550 Soket Am4 Ddr4 4400(O.C.) M.2 Anakart 3.799tl

Bundan önce PSU yükseltmek daha iyi değil mi? Trs2 65w var sanırım
  19. slm.ycl02

❌İndirim Bitti! Msı B550m Pro-Vdh Amd B550 Soket Am4 Ddr4 4400(O.C.) M.2 Anakart 3.799tl

Yalnız 5060ti 16gb takacağım ddr4 ölü benim için. Ramler 32 zaten yeterli.
Geri