Arama sonuçları: *

1. slm.ycl02

İnceleme Kodak x120 Pro - İnceleme

Defrag dediginiz disk eniyileme olarak geçen mi yoksa başka bir ayar mi? Başka bir ayar ise nasıl yaptırabilirim.
  2. slm.ycl02

Paramı zaten iade aldım önemli değil benim için. Hatta ssd aldigimda 850 lira kredi gelmişti onla bedavaya monitör kolu aldım. Baya win win durumu oldu bana. Zaten satıştan kaldırılmış iyi olmuş. 10 taneden 8i bozuk.
  3. slm.ycl02

Bende daha erken gidiyor. Yazma hızı düzgün benim okuma gidiyor ki oyun için önemli olan okuma zaten. Oyunlar geç açılıyor şimdilik HDDnin bile çalıştırdığı oyunları içine atıyorum. Okuma hızı HDD gibi çünkü 40-120mb dalgalı. Bazen de sistem boot edince disk görünmüyor tekrar yeniden...
  4. slm.ycl02

Yok kalıcı çözmedi maalesef. Biraz ssd üzerinden oyun oynayınca eski haline döndü.
  5. slm.ycl02

Erkek Cüzdan Önerisi İstiyorum

Toplam 10 kart yeri var yanılmıyorsam bende kimi yerde 2ser kart kimi yerde vesikalık karton kart falan var rahat sığıyor.
  6. slm.ycl02

Diski doldur. Sonra diskten başka diske veri aktar tam terisini yap. Sorun varsa vardır yoksa yoktur. 1735056509 Eski haline göre çok hızlı açılıyor hocam. M2lik oyunları m2ye kalanı buna atarım. Zaten sn770 var 1tb. Bunla 2 oldu misss. Satadan saatlerce oyun oynayıp bakacağım bir de, onda da...
  7. slm.ycl02

Dyying light 2 de anlarım eski haliyle bunlar zaten açılıyordu da dl2 beyaz ekran kalıyordu bakayım hemen.
  8. slm.ycl02

Şuan eve geldim hala sıkıntı yok. Ben gta rdr2 dying light 1-2 forest sons of the forest falan attım şimdilik.
  9. slm.ycl02

Ort 50mb hız ile formatlamis bu da yaklaşık 1tb için 5.5 saate denk geliyor :D Bendeki kontrolcü sismeden aralıksız 300gb yazabiliyor ondan sonrası hız düşümü:) Bu bile çok iyi aslında tek sıkıntı okuma idi o da çözüldü inşallah.
  10. slm.ycl02

Erkek Cüzdan Önerisi İstiyorum

Visso 660 olanı kullanıyorum çok iyi aldığımdan beri sıkıntı yok yırtılma vs.
  11. slm.ycl02

EDİT 26.12.2024 Biraz ssd üzerinden oyun oynayınca eski bozuk haline döndü. Kısa süreli çözüm anlaşılan. Arkadaşlar arızalı cihazı olanlara toplu alıntı yapamadığımdan direkt etiket atıyorum. @freygasm , @thearmy , @FarukKG cihazı tekrar test edeceğimi belirtmiştim. Testte yine komik hızlara...
  12. slm.ycl02

Valorant güncel kaç gb ?

13. slm.ycl02

Ne kadar dolu idi ki? Merak ettim bendeki diski takıp biraz daha test edeyim.
  14. slm.ycl02

Ölmüş bu. Para iadesi aldınız mı?
  15. slm.ycl02

Tuhaf, bende yazma hızı süperdi de okumadan battık.
  16. slm.ycl02

Çözüldü✓ ZOTAC 2060 EKRAN KARTI PROBLEMİ !!!!

Bana niyeyse fırınlanmış kart gibi geliyor.
  17. slm.ycl02

Yüksek boyutlu yazma işleminde ise normal. Dram yok çünkü.
  18. slm.ycl02

Olabilir hocam testler geldikçe anlarız.
  19. slm.ycl02

Sizin sıkıntısız görünüyor hayırlı olsun hocam. Rica etsem bir üst mesajdaki program ile ssdnin kontrolcü ve bellek bilgilerini atabilir misiniz? Karşılaştırma yapalım.
  20. slm.ycl02

flash id programı ile bellek kontrolcü bilgilerini atabilir misiniz? http://vlo.name:3000/tmph/smi_flash_id.rar
Top Bottom