Arama sonuçları: *

1. Lyrox1

Kaliteli VGA to Hdmi dönüştürücü önerisi

Selam arkadaşlar, Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bilgisayarımda GTX 550 Ti ekran kartı var. Bu kartta 1 adet HDMI ve 1 adet VGA çıkışı bulunuyor. Bende ise 2 adet Lenovo Legion R25 monitör var, her ikisinde de HDMI ve DisplayPort girişi mevcut. Ben bu iki monitörde aynı anda görüntü...
  2. Lyrox1

Klavye Önerisi yaparmısın Claw's “ Claw's Raze RGB alınır mı?

Bunu almayı düşünüyorum fakat Renkleri soluyurmuş Tuşlar soyuluyurmuş 500 Tl Bütçem Var önerisi olan varmıdır ? https://www.hepsiburada.com/-claw-s-raze-rgb-yazilim-harici-g-makro-tuslu-lazer-baskili-ozel-abs-materyal-orgu-kablolu-membran-oyuncu-klavyesi-p-HBCV000084M65F?magaza=Hepsiburada
  3. Lyrox1

Öneri Türk Kanalları Legal IPTV M3U Playlist - 2025 AKTİF

Listeyi Güncelleme Şansınız Varmıdır Hocam ?
  4. Lyrox1

Bilgisayarım SSD'yi Görmüyor

Msi B550M Pro
  5. Lyrox1

Bilgisayarım SSD'yi Görmüyor

İyi günler hepinize bilgisayarıma bugün power supple ve kule soğutucu taktım bunları takmadan önce bilgisayarım ssd'yi görüyordu şu an bilgisayarımda 3 tane depolama aygıtı var 2 tanesi ssd bir tanesi sata bir tanesi de m2 SSD üçüncüsü ise hard disk bilgisayarı açtığımda ssd'yi görüyordu fakat...
  6. Lyrox1

Fan'daki bu kabloyu nereye takacağım

Hocam göremedim girişi ana kartın MSI b550m pro giriş var mıdır ayrıca resimdeki gibi bir giriş var bu mudur acaba 3 girişi var
  7. Lyrox1

Fan'daki bu kabloyu nereye takacağım

Arkadaşlar kule tipi soğutucu aldım ETS t50 resimdeki gibi iki tane kablo var ben bunları nereye takacağım
  8. Lyrox1

🔥İndirim Thermalright Peerless Assassin 120 SE İyzico Ve Parolapara İle 359 TL

Hocam ben siyah bir işlemci soğutucu alacam bana hangisini önerirsiniz şuanki işlemci ryzen 5 5600 ama yükseltecem
  9. Lyrox1

🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

Beyler halen bu işlemci soğtucu alınır mı? 1747673387 halen bu işlemci soğtucu alınır mı?
  10. Lyrox1

Bende aynı sorunu yaşıyorum indirim nasıl işliyor diye sorunuzu anladım
  11. Lyrox1

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Hocam Şimdi nasıl ürünü alacam onu bilmiyorum iyzico ve parolapara hesabı açtım parayı nereye atayım parolaparayamı iyzicoyamı yardım olurmusunuz
  12. Lyrox1

Hocam şimdi parayı parolaparaya yatıracam ve iyziyo ile ödeme yapacam onu kullanrak ödemeyi yapacam böylemi oluyur
  13. Lyrox1

Beyler Bu indirim Nasıl oluyur ne yapmamız lazım şimdi ben anlamadım
  14. Lyrox1

KIOXIA-EXCERIA G2 1TB SSD Sağlık Durumu Hakkında Görüşlerinizi Alabilir miyim?

Valla hocam Maşşallah iyi bakmışsınız SSDye
  15. Lyrox1

Sağolun Hocam Teşekkür ederim ssd test etmeden önce Windows 11 kurdum biraz uzun sürdü Ondan Biraz ısınmış olabilir
  16. Lyrox1

Hocam O Ara Msi Center Kurulum yapıyordu bitmesine yakındı
  17. Lyrox1

Sağolun Hocam Teşekkür ederim
  18. Lyrox1

beğendinizmi Peki Eksi Bir yanı varmı ?
  19. Lyrox1

Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda KIOXIA-EXCERIA G2 1TB SSD satın aldım ve kullanmaya başladım. Performans olarak şimdilik memnunum fakat uzun vadede güvenilirliği ve genel sağlık durumu hakkında emin olamadım. Bu yüzden sizlerden fikir almak istiyorum. SSD’nin sağlık durumu ile ilgili 4...
Geri