Arama sonuçları: *

1. S

Valorant Fps Sorunu.

biraz araştırma yaptım yüksek duyarlıklı olay süre ölçeri felan kapattım gpu az kullanımlarda etki ediyomuş yine olmadı şaka gibi :D
  2. S

Valorant Fps Sorunu.

termal macun baya oldu değişmiyo siparişini verdim değiştiricem fakat sıcaklık artmıyo ki fazla ısınma yok
  3. S

Valorant Fps Sorunu.

onlarıda yaptım dostum peki bu işlemciyle ekran kartını % 30 kullanması neden kaynaklanabilir bi bilgin varmı
  4. S

Valorant Fps Sorunu.

denedim dostum değişmedi
  5. S

Valorant Fps Sorunu.

arkadaşlar bişey fark ettim bu oyun açıkken cpu ve gpu nun % 30 nu kullanıyor arkadaşa baktım % 50 % 60 lara kadar çıkabiliyor biyerde kısıtlamamı var acaba
  6. S

Valorant Fps Sorunu.

bu msı afterburner a bakıyorum işlemci kullanımı 1600 1700 mhz geçmiyor normalmi 1645919371 ne bileyim bende düşük sistemlerde daha net fps alan pcler gördüm normal de olabilir ama bi sorayım dedim 1645919861 ekran kartıymış o mb
  7. S

Valorant Fps Sorunu.

kaldırdım bidaha kurdum malesef aynı 1645918616 denedim dostum aynı
  8. S

Valorant Fps Sorunu.

Herkese Merhaba Arkadaşlar sistemim gtx 1070 ekran kartı ryzen 7 1700 16gb ram asustek prime a320 ana kart aoc 144 hz monitör fakat valorantta 200-250 fps alıyorum zaman zaman 100 e kadar düşüyo sizce bu fpsler normalmi biosu felan güncelledim fakat bi sonuç alamadım
Top Bottom