Arama sonuçları: *

1. M

15-17k civarı telefon önerinizi beklemekteyim

Telefonda çoğunlukla instagram youtube netflix vs takılan biriyim video film izle takıl gibisinden Kamerası iyi ekranı iş görür bi telefon arayışındayım 2 telefon buldum 1. https://www.mi.com/tr/product/redmi-note-13-pro/?skupanel=1&gid=4223706235 / 15.5k civarı 2...
  2. M

AOC müşteri hizmetleri vs

Linkten hallettim çok teşekkür ederim 1 adet ölü pikselim var garanti bitmeden bi bilgi almak istedim
  3. M

AOC müşteri hizmetleri vs

Merhaba arkadaşlar AOC marka bir monitörüm var bu markanın müşteri hizmetleri gibi bir numarası var mı acaba ?
  4. M

2. rami takıyorum pc ekranı gelmiyor

Arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi 2. rami takınca pc açılmıyor ekran gelmiyor 2. bi ssd aldım ve kurulum yapmak için ramleri çıkarttım mecburen ekran kartı vs falan da çıkarttım kurulum yaptım falan derken 2. rami takıyorum pc ekranı açılmıyor deliricem yardım edin sabah format atmadan önce...
  5. M

Monitör kolu hakkkında

Linkte belirttiğim ürünü sipariş ettim bakalım memnun kalmazsam eğer gönderdiğin ürünü denerim :)
  6. M

Monitör kolu hakkkında

24 inch AOC monitörüm mevcut ayakları yer kaplıyor monitör kolu önerinizi bekliyorum internette 1-2 baktım hep şu ürün denk geldi :) https://www.akakce.com/monitor-standi/en-ucuz-north-bayou-nb-f80-17-30-lcd-led-monitor-tutucu-kol-amortisorlu-vesa-monitor-standi-fiyati,1479274814.html sizin...
  7. M

KC3000 yerine alınabilecek m2 ssd Öneri

Aga senin PP yakışıklı güvenlik değil mi ciddiye alamıyorum yorumu :D
  8. M

KC3000 yerine alınabilecek m2 ssd Öneri

Başlıkta da belirttiğim üzere kc3000 iyi bir ssd ama piyasada çakması vs bol olduğunu gördüm bunun yerine daha uygun fiyatlı 1 TB kapasiteli m2 pcle 4.0 olan m2 ssdi önerilerinizi bekliyorum. Not olarak anakartım : Asus Prime B560M-K B560 4800MHz (OC) DDR4 LGA1200 mATX Anakart ( 3.0 olan yerde...
  9. M

2 Koltuk arasında kaldım önerinizi bekliyorum

İstanbuldayım ama kartalda :D :D çok uzak
  10. M

Çoğu kişi hawk önermiş warrior leonidas hakkında kimse yorum yapmıyor :)
  11. M

Beyler cümleten selamın aleyküm şu 2 ürün arasında kaldım https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-hawkchair-hawk-kumas-fab-v4-fiyati,1434038221.html https://www.hepsiburada.com/warrior-leonidas-oyuncu-koltugu-kirmizi-1570b0511-pm-HB00000R107D Veya başka bir ürün öneriniz var mı ? daha...
  12. M

Gaming koltuk önerileri hakkında

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4k-5k ya yakın bütçem mevcut daha uygunda olur gaming koltuk önerilerinizi bekliyorum.
  13. M

Razer Aktivasyon kodu

Hocam kutunun için telef ettim yok etrafa baktım yeni açtım kutuyu yok :D
  14. M

Razer Aktivasyon kodu

Arkadaşlar geçenlerde indirime giren blackshark v2'yi aldım bugün elime ulaştı herşeyi kurdum ettim 7.1 için aktivasyon kodu zımbırtısı istiyor nerde yazıyor bu 1 saattir arıyorum yok bilgisi olan varsa teşekkür ederim
  15. M

1700-2200 TL bantlarında Kulaklık

Stellseries Arctis serileri nasıl bilginiz var mı bu fiyatlarda olan
  16. M

forumlarda gezerken gereksiz abartılmış bir kulaklık ve daha uygun bir kulaklıkla daha iyi ses kastıklarını bahseden arkadaşlar var ama kafam karışmadı değil
  17. M

Başlıktaki gibi bir bütçem var kablolu veya kablosuz olabilir çoğunlukla knight online oynuyorum ama afk bıraktığım sıralar valoranta geçiyorum önerilerinizi bekliyorum . :)
  18. M

Discord Sesin az gitmesi

Gamepower warlord 7.1 kulaklığım var uzun zamandır cayır cayır kullandığım bir kulaklık ama son 1 hafta gibi bir süredir discorddan konuşurken sesimin çok kısık gittiğini söylüyor arkadaşlarım. Farklı farklı usb portlarına takıp deniyorum bazen 1 tanesinde düzeliyor gibi oluyor kurcalayıp...
  19. M

İ5 11400f işlemci için soğutucu

Fiyat farkına gerek olduğunu pek sanmiyorum reis ya
  20. M

İ5 11400f işlemci için soğutucu

T6 Ultra mı yoksa SE 214 XT veya başka öneriniz var mı daha uyguna da olabilir maks 600 TL bütçem var ( sessiz ve güzel soğutsa yeterli)
Top Bottom