Arama sonuçları: *

1. C

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Papel Üye Ol KYC Tamamla 500TL+50TL 🔥🔥

bilerek kapattıklarına eminim onayı en az 20 dkdır bekledi kart okutma yeri :)
  2. C

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Papel Üye Ol KYC Tamamla 500TL+50TL 🔥🔥

referans kodu iletebilir misiniz
  3. C

Öneri 🟠EFSANE NET DENEYİMİM🟠

Referans kodunun bir önemi varsa iletir misin
  4. C

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

Ben 30 unda sipariş verip 28 indeki siparişi gelmeden iptal talebinde bulunmuştum, ucuz olanı iptal etmişler diğeri muallakta
  5. C

çevresel ses diye geçiyor ama fps oyunlarında stereo kadar net anlaşılmıyor diye biliyorum tercih meselesi yine ama film ve hikayeli oyunlarda 7.1 aktif etmek daha mantıklı olacaktır
  6. C

uygulamada dtx var onu aktif etmen gerekiyor 7.1 o oluyor, fps oyunları için tercih edilmez ama
  7. C

4400 TL'ye yeni alınmış HS80 WİRELES mi 3250 TL'ye alınmış wireles cloud 3 mü bilemedim HS80 yeni aldım lakin kafaya bir tık küçük geliyor gibi, Hyperx konfor konusunda önde olur gibi kafaya oturma açısından Ses kalite kıyası soru işareti benim için, kablosuz kullanım süresinde hyperx baya önde...
  8. C

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

yok valla düzeltemedim bir türlü yukarıdaki arkadaşta aynı problemi yaşıyor sanırım 2.4 ghz modu hiç çalışmıyor bende, kablolu ve bluetooth tarafı sorunsuz görünüyor gibi farklı usb portları, programdan reset ve de kablolu iken güncelleme attım 2.4 ghz algılamıyor alıcısı bozuk demek ki
  9. C

firmware güncellemesini https://epomaker.com/blogs/firmware/epomaker-aula-f75-firmware?_pos=2&_sid=2308ab8cf&_ss=r bu siteye girip kablo takılı kablo modunda güncelleme yapmıştım
  10. C

denedim olmadı yine bluetooth bağlantısı deniyim dedim bluetooth ile bağlandı reset hangi tuştu
  11. C

usb takılı evet birden fazla porta taktım kasada takınca pc'den ses geliyor usb takınca gelen ses lakin klavyenin içindeki alıcı mıdır artık ne ise o problemli sanırım
  12. C

hızlıca yanmaya başlıyor basınca sonra yine yavaşça yanıp sönmeye devam ediyor çözümü yok sanırım alıcı mı arızalıki
  13. C

valla hocam bilemedim kablo ve usb takılı iken fn ve " basılı tuttum kablo versiyonu çalışıyor usb kasadan cıkarıp sadece kablo ile bastım fn ve " usb geri taktım 2.4 aldım yine 2.4 çalışmadı kabloyu çıkarıp kasaya usb takılı fn + " bastım 2.4 ghz yine algılamıyor bilgisayar klavyede güç mevcut...
  14. C

hocam fn ve " tuşuna basılı tuttuğumda hızlıca yanım sönmeye başlıyor bir süre öyle devam ediyor sonra yavaşça yanıp sönmeye devam ediyor ama 2.4 aktif olmadı klavye ışıklandırma vs çalışıyor lakin yazmaya kalkınca yazmıyor
  15. C

denedim hocam hepsini de çalışmıyor bir türlü ghz moduna alınca tab ışığının üstündeki " tuşu yanıp sönüyor
  16. C

Arkadaş bu son parti olan klavyeden yazıyorum şu an ama usb ile 2.4 ghz çalıştıramadım bir türlü ilkte hiç çalışmıyordu klavye, şimdi firmware güncellemesi yaptıktan sonrası kabloyla yazabiliyorum 2.4ghz moduna aldığımda çalışmıyor, USB mi bozuk sizce yoksa yapacak başka bir çözüm var mıdır?
  17. C

Aula F75 ile Ajazz apex'i aynı anda kullanan var mı ? Bende ikisini aynı anda kullanırken klavye takılmaya başladı tuş ya basılı kalıyor ya da çalışmıyor bir kaç sn
  18. C

Zorunlu trafik sigortası en ucuz neresi

Sigortacıyım özelden yazabilirseniz yarın yardımcı olabilirim
  19. C

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

donglede çalıştı şu an kasadaki portlarda normalde aktif kullandığım mouse olan yere takınca çalışıyor şu an aktif 8k aldı driver algıladı
  20. C

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

kasadaki bütün portları denedim sadece 1 tanesinde çalıştı kablolu ilginç bir şekilde dongle ile deneyeceğim
Top Bottom