Arama sonuçları: *

1. dottore

Microsoft SQL server & t-SQL farkı

Udemy'den Microsoft SQL server dersi alıyorum fakat okulda t-SQL öğretiyorlar, bu pazartesi vizelerim başlayacak ve ben Microsoft SQL biliyorum, aralarındaki fark nedir, farklı bir programlama dilinde olduğu gibi kodların farklı yazım şekilleri var mı? Select yerine bir başka yazım şekli gibi gibi.
  2. dottore

RTX 3060 vs RX 6600XT

Yüksek çözünürlüklü oyun oynarken beni üzmez değil mi(fps drop vs.)? Veya raytracing ile oynarken
  3. dottore

RTX 3060 vs RX 6600XT

Çoğu zaman oyunları en yüksek ayarlarda oynuyorum. Her türden oyunu oynuyorum CS:GO'dan Red Dead Redemption ve forza horizon hatta minecraft. Bu iki ekran kartı arasından hangisi daha iyi ve hangisi alınmalı? Uzun ömürlü kullanacağım
  4. dottore

6600XT & 11400F Sistem Tavsiye (16.000₺)

Değiştirmemi istediğiniz bir parça var mı? Yoksa bu hali ile gayet iyi mi
  5. dottore

6600XT & 11400F Sistem Tavsiye (16.000₺)

16.000₺ bütçe ile sistem topluyorum. Sizce bu sistem nasıl? Uyumsuzluk var mı? Ramler tam hızında çalışır mı? (10400 işlemci ve h460 anakartlı sistemlerde ramler 2666 Mhz hızında çalışıyordu) GPU: MSI RX6600XT MECH 2X OC 8GB 128Bit GDDR6 CPU: Intel Core i5 11400F 2.6 GHz RAM: Crucial...
  6. dottore

3060 Sistem Kaça Satarım

Hocam 12 bin vereyim satın bana :D
  7. dottore

Gaming Gen TR guvenilir mi?

Hocam hangi bilgisayarı aldınız
  8. dottore

Çözüldü✓ Quantum Gaming güvenilir mi?

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim
  9. dottore

Tabii 1646222619 Galiba şansımı deneyeceğim hocam
  10. dottore

Almak için vaktim var fakat fiyatlar artar veya stoklar biter diye korkuyorum, eldeki elma mı daldaki elma mı derken her ikisinden de olmak istemiyorum, ne yapmalıyım? 1646221919 16.000₺ ye nasıl bir bilgisayar toplanabilir
  11. dottore

ya hangi siteye baksam 16bin tl ile max 1660 super'li sistem var, nerden toplasam ne etsem bilmiyorum, Cumartesi DA sistemleri de 5 dakikada sistem stoğu bitiyormuş açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum
  12. dottore

Bunu her cumartesi yapıyor mu?
  13. dottore

Cumartesi DA derken neyi kastettiniz
  14. dottore

16.000₺ bütçem var sizce ne alayım 1646219304 16.000₺ ile GTX 1650'li sistemler var sizce bunu almam daha doğru olmaz mı
  15. dottore

Bu hazır sistemi almayı düşünüyorum, sizce nasıl?
  16. dottore

Daha önce alışveriş yaptınız mı veya alışveriş yapan bir yakınınız oldu mu?
  17. dottore

Pek bilinmeyen bir firma ve stok durumları da gayet yerinde o yüzden uygun fiyatlı dedim ve bence gayet uygun fiyatlı
  18. dottore

Quantum Gaming güvenilir mi? Çok uygun fiyatlı hazır sistemler mevcut. Daha önce alışveriş yapmış olan var mı?
  19. dottore

GTX 1660 Super ve 10400'lü Sistem Tavsiyesi

Sizce bu sistem nasıl? Alınır mı? -Değiştirmemi istediğiniz bir parça var mı? -Bir de B460M anakart ile i5 10400F işlemci 2666Mhz ile çalışır diye bir şey duymuştum, doğruluğu ve detayları nedir? Bütçem 15.000TL (200+-)
Top Bottom