Arama sonuçları: *

• Users: plaus
  • Order by date
  1. P

forza 4 sunucuları kapandı mı?

forza horizon 4 oyununu oynuyordum. Bugün bidaha girdiğimde sunucu hatası veriyor. acaba sunucular mı kapandı bende mi sıkıntı var?
  2. P

Tabletten pc değerlerimi öğrenmek istiyorum

Boşda duran bir tabletim var ve msi afterburner gibi bir uygulama gibi tabletten değerleri görebilmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
  3. P

Corsair spec delta üst kısmına 240mm sıvı soğutucu takabilir miyim?

Nzxt x53 rgb modelini aldım üst kısmına takmak için. Bir sorun olur mu? Araştırdığımda 240mm ye kadar takabileceğim yazıyordu.
  4. P

Sıvı soğutma için herhangi bir kit alsam uyumlu olur mu?

Nzxt sıvı soğutma alıcağım ama lga 1700 desteği yok. Başka bir yerden kit alsam uyumlu olur mu?
  5. P

NZXT LGA 1700 soketine sahip sıvı soğutma

Hocalar sıvı soğutma alıcağım ve nzxt x53 modelini alıcak gibiyim ama 12. Nesil işlemci ile uyumlu mu? Eğer uyumlu değilse nzxt markalı lga 1700 soket destekli sıvı soğutma önerirseniz sevinirim (240mm olmalı)
  6. P

12. nesil için sıvı soğutma önerisi ( 240mm olsun )

Corsair spec delta 650w. Üst kısmına 240 takmayı düşünüyorum.
  7. P

12. nesil için sıvı soğutma önerisi ( 240mm olsun )

12. nesil i7 mevcut ve stok fan yük altında yetersiz kalıyor bende kasamın desteklediği 240 mm sıvı soğutucu arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum
  8. P

i7 12700kf için stok soğutucu yeterli olur mu?

kanki şuan laptop kullanıyorum ve çoğu zaman kablosuz jbl ile kullanıyorum. yani wifi ve bt benim için önemli masaüstü bilgisayarımda da ara sıra jbl kulaklığımı kullanacağım zamanlar olucak.
  9. P

mortar olandan bahsediyorum bunlardan değil. b660 ve dediğin modelin mortar olanına bakıyorum almayı düşündüğüm model şu: https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b660m-mortar-wi-fi-intel-lga1700-ddr4-micro-atx-fiyati,1625604020.html
  10. P

oc yapmayacağım ve arada 500tl gibi bir fark var
  11. P

oc yapmayı düşünmüyorum şu anlık o yüzden bu anakart yeterli sanırım
  12. P

İlk defa masaüstü bilgisayar topluyorum. Almayı düşündüğüm ve aldığım parçalar var: Sistemde 12. nesil işlemci istiyorum ve sadece oyun değil render işleri ile de uğraştığım için yaptığım araştırmalara göre 12700kf'yi uygun gördüm. Ekran kartı 3060 ti aldım. Ana kart olarak MSI MAG B660M MORTAR...
  13. P

Çözüldü✓ itopyadan mouse aldım ama ufak sıkıntılar var

Donanım arşivi razer indirimlerinde dh v2 aldım 458tl ye aldım kargo dahil ama faturada 0tl yazıyor başka bir kağıtta ise 380+9 tl yazıyor ama ben 459tl ödedim. bu sorun yaratır mı?
Top Bottom