Arama sonuçları: *

1. ObjektifEye

KASAMDAKİ PSU YETERMİ YARDIM

Psu üzerinde Volt ve amper değerlerini gösteren bi değer tablosu olur kırmızı alan icine alınmış bölümde 12 Volt 34 Amper yazıyor. 408 Watt lık bir psu olduğunu gosteriyo yani ama bu psu'yu satarken 408 watt olarak satmazlar Hemen yaninda 120watt ile 15watt lik degerleri de üst üste koyarak 550...
  2. ObjektifEye

R5 5600 için ekran kartı önerisi

az önce R5 5600 ile Sapphire Rx 7600 pulse aldım. 9800TL ekran kartı. 4060 ayarında 👍🏼
  3. ObjektifEye

Forza 5 AMD sürücü sorunu

FH5 VRAM'i yoğun kullanır, 4GB vram ile sürekli fps drop alırsınız yer yer oyununuz çöker, kapanır. Konunun driver ile alakasi yok yani. FH5 yeri geliyor 10GB+ vram kullanabiliyor.
  4. ObjektifEye

Forza 5 AMD sürücü sorunu

6400 4GB belleğe sahip FH5 gibi oyunda video belleği yetersizliği çok olası bir durum ki googlayarak aynı sorunu yaşayanları görebilirsiniz.
  5. ObjektifEye

Eso Build Paylaşımı ( Eso Oynayan Arkadaşlara Ulaşmak Gerek )

Esocu arkadaşlar merhaba. Bu konuda build paylaşımı yapalım istiyorum. özellikle Meta Dışı build oynayan oyuncuların buildlerini cok merak ediyorum. Bende Meta dışı build ile oynayan biriyim. Bash Scribing Build -Irk: Nord -Sınıf : Sorcerer iTem: -2xMonster set Sellistrix -5xDemolisher...
Top Bottom