Arama sonuçları: *

1. bahtsizbedevi23

Bağlama Kursuna Gitmek İstiyorum Öneriler

Bir müzik evini dolaşalım bakalım. 3 sene önce heveslenmiştim bu zamana nasip oldu artık ciddi ciddi başlıyacam bu defa.
  2. bahtsizbedevi23

Benim için ev daha konforlu olur kursu tamamen düzenli olması ve diğer insanlarla kaynaşip motivasyonumu arttırmak amaçlı istiyordum. Birde ilk enstrüman için acemiliği atmak için ucuz yollu bir bağlama almayı düşünüyorum mantikli olur mu ya da kaliteli bir enstrüman mi alayım ne kadar bütçe...
  3. bahtsizbedevi23

İki Laptop Karşılaştırması

Ben senin kardeşin olsam hocam iki laptopa da çökerdim ama madem birini seçmek zorundayim Dell laptopu seçerdim.
  4. bahtsizbedevi23

İki Laptop Karşılaştırması

Bence kararı kardeşine bırak hocam hemen hemen birbirine yakın laptoplar. Kardeşin hangisini begenirse artık
  5. bahtsizbedevi23

Aileme Derdimi Anlatamıyorum

Yapılacak meslek nasil bulunur çok zor bir mesele ama çokta kilit bir mesele. Benim yapmam gereken sevebileceğim iş gözümün önündeydi ama aklımın ucundan bile geçmiyordu. Bunu biraz kendi kendine uzun uzun sorgulaman lazım bir anda oturup ben şu olacağım diye bulunmuyor
  6. bahtsizbedevi23

Bağlama-Gitar-Keman-Piyano sırası ile bu enstrümanları öğrenmek istiyorum. Sadece hobi olarak öğrenmek istiyorum. Halk eğitim kurslarına gitmek istiyorum Halk eğitim merkezlerinde gerçekten iyi bir eğitim veriliyor mu? Özel kursa sıcak bakmıyorum yevmiyeci adamız para kolay bulunmuyor. Hangi...
  7. bahtsizbedevi23

Valla bu yapmak istediğin işi önceden belirlemek çok önemli. Ben tercih zamanı bulabildim anca daha önce bulsaydım ona göre çalışırdım. İllaki vardır nelerden hoşlanırsın gelecekler ilgili hayallerin nedir nasil bir yaşam istiyorsun bunlari sorgula bir yerde belirleyeceksin yapmak istediğin işi.
  8. bahtsizbedevi23

İnce Hesap Gaming Gecesi Düşüncelerim

İsim olarak gaming gecesi böyle çok bomba indirimler olacak gibi gözüküyor ama öyle değil indirim adı altında mallarını pazarliyorlar oraya bakan adamın alacağı yoksa bile alma isteği uyanıyor içinde. 1-2 tane he indirim var diyeceğin ürün haricinde birsey olmuyor. Birde bu forumdaki gibi...
  9. bahtsizbedevi23

Android S24 Fe Aşırı Isınma Sorunu

Elbet zarari vardır aşırı ısınmanın. Çözümünü bilsem bende kullanıcam. Ben oyunda oynamıyorum yani twitterda dolasinca yanıyor telefon 1786130600 Buzluğa atıyorum valla çıkınca donmus tavukla barbunya kokuyor.
  10. bahtsizbedevi23

Android S24 Fe Aşırı Isınma Sorunu

Ben güncellemeden değilde hava sıcaklığından kaynaklandığını düşünüyorum. Bir ısındı mi daha da soğumuyor zaten ama sadece yaz aylarında bu kadar yüksek ısınıyor.
  11. bahtsizbedevi23

Yükselen Tablet Fiyatları

Altın ufak bir yükseliş gösterdi. Altinin yükselişe devam edecegi ya da düşeceği pek belli degil ama butcen yetiyorsa alacağın tableti belirlediysen zaman kaybetme.
  12. bahtsizbedevi23

Yks Tercih İçin Yardım

Benim bir çıkarım yok ki. Bu sıralamalarda gideceği bir yer önermek çok daha kötü bir öneri olur. Min 2 yıl desek hep cebine hem psikolojisine zarar. Halk eğitimden alınan bir sertifika bile bu bölümlerin diplomasindan fazla iş yapıyor.
  13. bahtsizbedevi23

Bilgisayarcı 5080 Sisteme "Üzer" Dedi.

Bilgisayarcı en son 1995 de kendine pc toplamış orda öğrendiği bilgiyle bu zamana kadar çalışmış diye düşünüyorum
  14. bahtsizbedevi23

Dayım Konusunda Sizden Yardım İstiyorum

Maalesef o yaşta bir adama yapacağınız pek birsey yok. Önüne çıkan bir sürü fırsatı tepmiş bundan sonra ne çıkarsa da tepecektir. Tıpa tıp benzer bir dayım var. Sadece yük yani başka birsey degil. Birseyler yapabilmesi için kendisinin kafada düzelmeye niyeti olması lazım
  15. bahtsizbedevi23

Yks Tercih İçin Yardım

Mezuna bırak rahat rahat çalış daha iyisini yaparsın.
  16. bahtsizbedevi23

Alexander Nübel (Beşiktaş Aradığı Kaleciyi Sonunda Buldu)

Ts'de sadece salah yok ki bir sürü aç yeni genç oyuncu aldılar. Ts bu sezon şampiyon bile olabilir.
  17. bahtsizbedevi23

Ohoo o ne ki benim obp 71 2 sene o imam hatipte kaldım son 2 sene açığa geçip kurtuldum. Obp'min 71 olma sebebi cumaya gitmediğim günler sözlü notumun düşürülmesiydi. Manyak hocalar anlasmis cumaya gelmeyenlerin hayatini karartiyordu. Obpde en etkili olan derste önce Arapça sonra Matematik...
  18. bahtsizbedevi23

Valla ben bir ara imam hatibe bulaşmıştım orda kız erkek sınıfları ayrıydı. Teneffüstede herhangi bir kızla konuşursan nöbetçi hoca elinde bal tokmağı ile sana saldırmaya geliyordu.
Geri