Arama sonuçları: *

1. bahtsizbedevi23

Eski Sevgililerimi Unutamıyorum

Kardeşim insansın ya sonuçta beynine bağlanıp ilgili dosya silme diye birsey yok tabi ki aklına gelecek hatirlayacaksin. Hatırladın diye duygusal bir bağ oluşturma gecmiste ne olduysa olmuş bitmiştir. Yeni biriyle tanışırsın suanki yaşadıkların sana çok saçma gelir. O durum herkese oluyor yani...
  2. bahtsizbedevi23

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

kim çöktü bu 5080lere
  3. bahtsizbedevi23

Uygulamaya İsim Arıyoruz

bir ayran da eklesin bir isim daha bulayım
  4. bahtsizbedevi23

🔥İndirim Colorful Cvn X870 Ark Frozen Wıfı V14 | 10999 TL

Dur bir nefes al be kanka yeni yüklendi
  5. bahtsizbedevi23

İşinden Ayrılıp Pişman Olan Oldu Mu ?

1 hafta değilde 3-4 saat çalıştım bıraktım. İyiki de bırakmışım 1 ay çalışsam ömrümden 20 sene garanti giderdi
  6. bahtsizbedevi23

Ünlülerin Uyuşturucu Test Sonuçları Belli Oldu.

Eline para geçince doğrudan uyuşturucuya abaniyorlar yanlış kişiler ünlü oluyor. Gidip köye ev yapsana ne işin var senin esrarla
  7. bahtsizbedevi23

🔥İndirim Lcw 2 Al 1 Öde Kampanyası +Kargo Ücreti 80 TL

benim ilk sipariş kargoya verildi diğeri hazırlanıyor. lcw ort 2 gün içinde veriyor kargoya
  8. bahtsizbedevi23

🔥İndirim Ikea Yaz Indırımı 1 Haziran- 12 Temmuz

birçok kitaplık aldığım için kitaplık meselesinde bir tık tecrübelendim ikea billy kitaplık almayı düşünen varsa almasın popüler kültür öğesi haline geldi çok güzel çok kullanışlı ama hem malzemesi sunta hemde piyasadan çok daha pahalı ben onun yerine asra trend diye bir trendyol mağazasından...
  9. bahtsizbedevi23

🔥İndirim Fc 26 World's Game Sürümü Steam'de %80 İndirim ama ?

yok ya dursun ben indirimde olduğunu bilmiyodum fcnin
  10. bahtsizbedevi23

🔥İndirim Fc 26 World's Game Sürümü Steam'de %80 İndirim ama ?

bu indirim konularında soru sorma yasağı yok muydu ya
  11. bahtsizbedevi23

Benim Laptop Hangi Oyunları Oynatır?

gta vice city veya san andreas
  12. bahtsizbedevi23

Reis bence onu sen yinede kimseyle yapma yaw o nasıl bir hobi. İnsanlar değişiyor gelişiyor eskide kalmamak lazım.
  13. bahtsizbedevi23

Uygulamaya İsim Arıyoruz

bence böyle bir program globale hitap etmeli aklıma catch ile ilgili birşeyler geldi biraz ai ile düşündük tartıştık üç isim buldum. 1. si CatchUp 2. si Overhear (bu bir tık daha iyi geldi) 3. sü PingPong. Elemanın biri 10 dolar steam bakiyesine çözeriz demiş ona diss atıyorum bir tavuk dönere...
  14. bahtsizbedevi23

7 Haziran 2026 Fenerbahçe Başkanlık Seçimi | Aziz Yıldırım mı, Hakan Safi mi?

benim için en iyi başkan ali koçtur onun gibisi daha da gelmez. hakan safi ali koçu anımsatıyor onun kazanmasını isterim bol bol mabattan atıyor ama bir fb başkanından beklediğim özellik. aziz yıldırımda olabilir ama sağı solu belli olmaz onun bunamış diye fazla ciddiye almıyorum ama aklı...
  15. bahtsizbedevi23

bu unutamama nasıl bir unutamama anlayamadım 3ünü birden sevip unutmuyor musun? böyleyse sende sıkıntı var kanka. saplantılı olmak için bir kişiye saplantılı olmak lazım. ben kralını 3 ayda tarihe gömüyorum tekrar karşılaşmadığım sürece sorun olmuyor.
  16. bahtsizbedevi23

🔥İndirim Polaroıd P2 Music Player Bluetooth Hoparlör Gri 499tl (3 Alamayanlara)

bunu alıp şu şarkıyı açıp sahillerde gezecen
  17. bahtsizbedevi23

Boyunuz, Kilonuz ve Vki Değeriniz Kaç? | Forum Ortalamasını Çıkarıyoruz :)

en fazla mouse dpiını düşürür bir tık daha fazla hareket ettirirm kolumu
  18. bahtsizbedevi23

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

watch 7 den sonra 2kya anneme watch 6 aldım oda kutulu tertemiz çiziksiz geldi sadece sarj aleti çıkmadı bu defa acaba hepsi temiz mi böyle yoksa benim üstümdeki lanet mi kalktı
  19. bahtsizbedevi23

❌İndirim Bitti! Gratis Ruj 10 TL 🔥🔥🔥🔥

pastel boya niyetine alırım
Geri