Arama sonuçları: *

1. C

Da G4'den Sonra Gelecek Si̇stem

Apple'ın yaptığı gibi insanları sıraya sokmanızı temenni ederim ben 6.50de oradaydım kapı önünde 15kişi yoktu itopya yetkilisi olduğunu söyleyen kişi isim listesi var dedi adımı yazdı 65. Sıraya. Oradakilerle konuştum dünden gelip akşam 9da 25. Sırada olduğunu söyledi birisi. Mağaza satış...
  2. C

Da G4'den Sonra Gelecek Si̇stem

Daha kaliteli bir sistem gelmesi dileğiyle fiyat konusunda rakipsiz olacağınızı biliyoruz. mağaza satışı konusunda net bilgilendirin lütfen aşırı mağdur olduk isim listesi yüzünden
  3. C

İtopya Mağazalarında Son Durum Nedir?

İsim listesine inanmayanlar olmuş beylikdüzü şubesinde isim listesi yapan adam vardı belki itopya çalışanı bile değil bizi kandırdılar bilemiyorum. Saat 6.45te oradaydım isim listesinde 65. Sıradayım diye geri döndüm ama sırada 10 kişi yoktu sorgulamadım. İtopyanın ve donanım arşivinin haberi...
  4. C

İtopya Mağazalarında Son Durum Nedir?

Ben saat 06.50de geldim 65. Sıradayım diye döndüm toplam 40km yolu boşa gelmiş oldum. Çocuğun biri dün 21.00da gelmiş isim yazdırmış 25. Sıradaymış böyle sıra olabilir mi? Önünde bekleyen 10kişi yok ama isim sırası yapılmış. Dünden gelip isim yazdırıp evine dönmüş bir 25 kişi ya da torpil artık...
Top Bottom