Arama sonuçları: *

• Users: Andor
  • Order by date
  1. A

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

13 bin e asus rog b850f denk geldi b650 tomahawk kullanıyorum işlev olarak bir şey fark etmez de fiyatı göz önüne alırsak şekil için geçmeye değer mi sizce? Tekrardan montajı eski anakartı satmadı derken uğraş gerekecek haliyle.
  2. A

Yardım Msi 1000g psu hakkında me düşünüyorsunuz?

Bunun gs olan modelini almayı düşünmüştüm fakat reddit de çok coil whine şikayeti görünce vazgeçtim. Asus rog corsair x ve nzxt dışında eli yüzü düzgün psu yok piyasada araştırdığım kadarıyla.
  3. A

PSU'dan gelen coil whine/fan sesi neden olur?

Ekran kartını değiştirince aynı ses benim psu dan da gelmeye başlamıştı. Eski 750w evga bronze psu şimdi yeni psu alıp deneyeceğim de siz değiştirdiğiniz halde devam ediyorsa ses ekran kartından geliyor olabilir mi? Ya da sesin şiddeti sesi vs aynı mı mesela değilse reddit de a850gs de çok coil...
  4. A

Her firmada farklı olduğu için mevzu net öğrenmek lazım da benim kartta bir sıkıntı gözüme çarpmadı. Sıfır ses ısı da yok furmark testi de iyiydi. Garanti olursa tabi tuzu biberi olur.
  5. A

Maili nereye attınız? Aldığım kartın garantisi görünüyor ama ne kadar garantisi var sistemde o yazmıyordu.
  6. A

Rehber I.R.O.N. Güç Kaynağı (PSU) Tier List – Alpha | 2025

Merhaba, tekrardan rahatsız ediyorum geçen cuma 7500e 850w platin lian li sipariş ettim fakat 7700e msi a850gs de var. Asus aura çok övünüyor fakat 1000 1200w olduğu için fiyat çıkıyor sizce msi varken lian li alınır mı yoksa bu fiyata göre kalitesi hepsinin düşük mü kalır?
  7. A

71.479 Tl'ye Bu Full Beyaz Sistem Alınır Mı?

Hazır da beyaz işi yaş. Doğru düzgün parça mı seçiyorlar ki beyaz düzgün sistem satacaklar. Bu tarz görsellik önemli olan kasaları kendin toplaman gerekiyor maalesef.
  8. A

İşin kötüsü kovalamak lazım direkt parayı verdin mi maalesef uyguna toplanmıyor. Beyaz sistem toplayacak olsam. Gigabyte ın güzel beyaz anakartları var b850 eagle falan güzel fiyatlara düşüyordu. Ekran kartı sapphire pure 9070-9070XT güzel fiyata hangisi denk gelirse. Kasa ben lian li vision...
  9. A

Kesinlikle alınmaz bu bütçede ekran kartı 9070 9070XT den aşağısına bakmazdım.
  10. A

5070 28 30a bulunuyor ama nitro ayarı bir kart varsa o paraya makul fakat düz 5070 ise ve 5070 fps olarak 9070 serisinden geride kaldığı için o fiyata 9070 9070xt varken mantıksız geliyordu. Ben zaten nitro model peşindeydim piyasaya göre makul gördüm sıkıntıda yok gördüğüm kadarıyla o yüzden...
  11. A

33 den aşağı yok ki 27500e pulse satılıyordu.
  12. A

Depo dan 9070 nitro aldım 25500dü furmark testi yaptım oyun falan denedim kartta sıfır ses ısınmıyor da jelatinleri duruyordu iade eden niye etmiş niye o kadar uyguna verildi hiçbir fikrim yok. Üzümünü ye bağını sorma diyeceğim ama acaba sorusu takılıyor ister istemez.
  13. A

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Lian li edge 850 platinum için ne diyorsunuz?
  14. A

Lian-Li O11 Dynamic Mini v2 3988TL (Kaçırdım diye üzülenlere)

3 bin tl ye 8 fan aldım temu dan gayet güzel ve iş görüyor ama gümrük sınırı kalktığı için yetişmeyebilir artık.
  15. A

❌İndirim Bitti! 1ST PLAYER NGDP 850W 80+ GOLD 5.799₺

Msi mag 850w ı 5400 e amazondan sipariş verdim ama yorumlar kötü diye iade edeceğim özellikle fan çok gürültülü deniyor. Mpg olan övülüyor oda şuan 8 bin. Hydro G ye baktım şimdi mesela oda stok sıkıntı fiyatlar şişik maalesef. Ortalama 7 bin e modüler fan ı sessiz bir model bulmam lazım.
  16. A

Araştırıyorum bir kaç gündür de sanki piyasada hiç iyi psu yok gibi biraz iyi dediğim de fiyatını hak etmiyor deniyor nzxt nin bir modeli var en çok övülen oda 8 bin tl ye çıkmak gerekiyor ne zor işmiş psu seçmek.
  17. A

🔥İndirim 1ST Player RT7 LED Ekranlı Akvaryum Kasa + NGDP 850W PSU 7.999 TL

Compact vision kullanıyorum da sıcaklıklar işlemci anakart ekran kartın olması gerektiği gibi sanki ama pch diyot var o 70 lerde geziyor toplam 5 fanlı kullanıyorum.
  18. A

🔥İndirim 1ST Player RT7 LED Ekranlı Akvaryum Kasa + NGDP 850W PSU 7.999 TL

Lian lide kötü mü mesela bu konuda standart bir kasaya göre ne kadar oynuyor sıcaklıklar?
  19. A

Yarın öbürgün bu lian li ekosistem mevzusu var ya fanları diyelim lian li aldım falan her parçayı lian li seçmenin bir avantajı olur mu diye düşündüm sadece.
  20. A

Lian li plat vardı dün 7500a taksit yok diye almadım ama pişman da olmadım değil tekrar indirim beklesem mi yoksa bunu alıp geçeyim mi kasada lianli.
Geri