Arama sonuçları: *

• Users: Andor
  • Order by date
  1. A

🔥İndirim 🔥 Lian Li Sx1200p Siyah & Beyaz 1200w 80+ Platinum 🔥7.499 TL - 7.999 TL 🔥 Kaçırılmaz !

Rs serisi ile bunu kıyaslarsak hangisi iyi ve ne farkları var?
  2. A

Psu Dan Gelen Ses Coil Whine Mıdır?

Tamam orasını anladım zaten hani anakart bile olabilir dediğini ben de ekran kartının kendisinin yapmadığını belirtmek istedim çünkü psu değiştirince ses baya bi azaldı. Bu voltaj dengesizliği vs dediğiniz olay normal bir durum mu yoksa kartta arıza mı olduğu gösterebilir mi?
  3. A

Ekran kartındandır dediğiniz ses aslında ekran kartından gelmiyor o bariz belli. Sadece ekran kartında bir problem var mıdır bu sesi psu ya yaptırıyor diye emin olmak istedim. 1779603798 Daha yeni alındı aslında incehesap iade alır mı açılmış kurulmuş psu yu bilmiyorum başka bir modelde şansımı...
  4. A

Çok fazla değil yakından geliyor ama yeni bir psu alıp halen ses olması ve eski psu nun sadece hafif versiyonu olması kafama takıldı ekran katında sorun mu var diye.
  5. A

Var maalesef ama fan seslerinden telefon net bir kayıt alamadı. Yukarıda örnek video attım onu hafif versiyonu geliyor ses.
  6. A

Belli oluyor mu emin değilim şunun hafif ve traktör gibi gelen sessiz olan versiyonu gibi.
  7. A

Merhaba, ekran kartım 9070 Nitro önceden evga 750w psu kullanıyordum aşırı cızırdama sesi geliyordu şiddetli şekilde duyuluyordu. Dedim yeni bir psu alayım lian li rs1000w aldım ses baya azaldı fakat aynı ses ondanda geliyor kafama takıldı bu olay coil whine ile alakalı bir durum mu yoksa ekran...
  8. A

🔥İndirim Raijintek Cratos 850w 80+ Gold Full Moduler Güç Kaynağı 5499 Tl

Lian li Asus msi vs hep örgü kablo vardı bunda standart.
  9. A

🔥İndirim Raijintek Cratos 850w 80+ Gold Full Moduler Güç Kaynağı 5499 Tl

Fiyat iyi de ona göre de kablolarını hiç sevmemiştim.
  10. A

🔥İndirim Lian Li 1200W SX1200P 80+ Platinum Tam Modüler ATX 3.1 Güç Kaynağı 8868TL

Bu Lian li Nzxt falan hep 30db ses ortalaması var o zaman Asus ya da Corsair rmx falan almak lazım sanırım ses sorunu yaşamamak için.
  11. A

🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran 2999 TL + 150TL kargo

Borudan dolayı sığmaz gibi duruyor.
  12. A

🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran 2999 TL + 150TL kargo

Vision compact için uyumlu mu?
  13. A

🔥İndirim Yemek sepeti %50 indirim kuponları MAYIS 2026

Çiğ ürün alacaksanız sıkıntı yokta. Eğer sipariş kötü geliyorsa muhatap bulamıyorsunuz. Dün sipariş verdim kendi kuryeleri 3 tane sipariş sonrasında yemeği bana getirdi hem buz gibi olmuş hem kazık kesmiş. Müşteri hizmetleri de utanmadan iade ve değişim yoktur birdahakine daha dikkatli olacağız...
  14. A

Öneri Lian Li HydroShift II LCD-S 360TL Alınır mı?

Lian li nin 7 8k ya soğutucuları vardı ekranlı onu alabilirsiniz ya da thermalright pearless vision da güzel yeni model.
  15. A

❌İndirim Bitti! Asus Rog Strix 1000G Aura Gen5 8500 tl

Platinum olan pahalı baya gold için de kalitesiz bileşen yazanlar vardı tavsiye eder misiniz?
  16. A

❌İndirim Bitti! Vatan Gece İndirimi Güç Kaynakları

Bu modelde çok cw şikayeti var bende fiyatı görünce gaza geldim ama riske atmayıp iade edeceğim.
  17. A

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

13 bin e asus rog b850f denk geldi b650 tomahawk kullanıyorum işlev olarak bir şey fark etmez de fiyatı göz önüne alırsak şekil için geçmeye değer mi sizce? Tekrardan montajı eski anakartı satmadı derken uğraş gerekecek haliyle.
  18. A

Yardım Msi 1000g psu hakkında me düşünüyorsunuz?

Bunun gs olan modelini almayı düşünmüştüm fakat reddit de çok coil whine şikayeti görünce vazgeçtim. Asus rog corsair x ve nzxt dışında eli yüzü düzgün psu yok piyasada araştırdığım kadarıyla.
  19. A

PSU'dan gelen coil whine/fan sesi neden olur?

Ekran kartını değiştirince aynı ses benim psu dan da gelmeye başlamıştı. Eski 750w evga bronze psu şimdi yeni psu alıp deneyeceğim de siz değiştirdiğiniz halde devam ediyorsa ses ekran kartından geliyor olabilir mi? Ya da sesin şiddeti sesi vs aynı mı mesela değilse reddit de a850gs de çok coil...
  20. A

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Her firmada farklı olduğu için mevzu net öğrenmek lazım da benim kartta bir sıkıntı gözüme çarpmadı. Sıfır ses ısı da yok furmark testi de iyiydi. Garanti olursa tabi tuzu biberi olur.
Geri