Arama sonuçları: *

1. DoğuamaBatı

Mastürbasyon Yapamıyorum

erken boşalma ne kadar sorunsa geç boşalma ve boşalamama da bi sorundur penisdeki sinirlerle alakalı bi durum olma ihtimali yüksek. ürojoliye gidip bi sperm testi vermen gerekebilir ve bunu geciktirme. İlerde daha kötü sorunlara yol açabilir ailene de söylemekten çekinme böyle şeyleri sünnet...
  2. DoğuamaBatı

112yi aramalı mıyım astimim tuttu

spo2 kaç çıktı
  3. DoğuamaBatı

astım atağı geçirdiğini belirtmemiş astımım tuttu demiş nefes darlığı yaşaması normal
  4. DoğuamaBatı

anlat 112 de çalışıyorum 1736470131 geldiklerinde hiçbişey yapmadan seni acile götürecekler spo2 ne bakarlar bi duruma göre ya nazal ya da rezervuarlı maske takarlar acile gidene kadar sonra sarı alan doktoru müayene edip seni yeşile gönderir ve sıra beklersin. Taksiylede gidebilirsin tercih
  5. DoğuamaBatı

Askerliğimi ne zaman yapacağım ? nasıl uzatabilirim

meslek lisesi çıkışlı olduğun için 5 yıl uzatılıyor askerlik şubeye diplomanla gidicesin kaçağa düşme
  6. DoğuamaBatı

Dertleşmek için falan

akıyo valla 4 paket içtim bu gün :)
  7. DoğuamaBatı

Dertleşmek için falan

aşka inancımı kaybettim sonra psikolojik soruınlarım ortaya çıkmaya başladı uyku problemleri davranış bozuklukları kalbimde ritim bozukluğu var yüksek ihtimalle astımım var günde 3 paket sigara içmeye başladım öyle iyi gidiyo hayat
  8. DoğuamaBatı

Elektriklenen Saç İçin Öneri

kıvırcık dediğin için syoss un bukle belirginleştirici saç spreyide morfose kullanıyorum argan yağıda farketmiyor ya markası
  9. DoğuamaBatı

Ne iş yapıyorsunuz ?

paramedik
  10. DoğuamaBatı

Elektriklenen Saç İçin Öneri

saç köpüğü + saç spreyi kombosunu yapıyorum ben + olarak argan yağı kullanabilirsin duştan sonra
  11. DoğuamaBatı

Nasıl şikayet edebilirim

ameliyat günüyse hasta bakmak için zorunluluğu yok keyfine kalmış randevu alıp gitmeyi dene
  12. DoğuamaBatı

Uykuya dalmdan önce bir anda değişik şeyler olması

işe yararmı bilmiyorum ama yan yatıp bacaklarını karnına çekip yatabiliirsin işe yarayabilir bide nefes alamıyorum demişsin o durumda cama çıkıp derin nefes alıp yavaşça bırakmayı deneyebilirsin 1733437311 geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur
  13. DoğuamaBatı

bi doktora görünmende fayda var kalp probleminde varmış geçmişinde çok beklemeden görün bi
  14. DoğuamaBatı

Şeyh saİT araç kokusu seri üretime başlandı

hepsini alın evet yanlış duymadınız hepsi
  15. DoğuamaBatı

yani bi çok şey olabilir uyku apnesi sol kalp yetmezliği bunlar sadece bi tahmin gidip bi kalp doktoruna görünebilirsin efor testi ve ekg ne bakarak bi şey söyleyebilir 1733437034 yada bi psikoloğa gidebilirsin önce oda yönlendirme yapabilir
  16. DoğuamaBatı

ŞU PARFÜMLERİ Bİ TARTIŞALIM

sauvage dior edp kesinlikle benim kokum şuan popüler oldu herkes kötülesede ben seviyorum
  17. DoğuamaBatı

Protein Tozu Scitec Nutrion kaliteli mi

nerden aldınki
  18. DoğuamaBatı

Darbe günü ve gecesi ne yapıyordunuz

arkadaşla skyblock oynuyoduk
  19. DoğuamaBatı

Yardım Kasa üzerine 2 adet Bluetooth dongle taksam çalışır mı

kaliteli bişey alsan 1 tane olsa daha iyi olmazmı
Top Bottom