Arama sonuçları: *

1. E

Tefal robot süpürge yardımı

Merhabalar Tefalin Xplorer serie 130 al modeli robot süpürgesini kullanmaktayım google asistandan sesli komut özelliğini kullanmak istiyorum fakat google home uygulamasından cihaz kur kısmındaki markalarda tefal gözükmüyor kutusunun içerisindeki kurulum kağıdığından nasıl yapıldığı gözüküyor...
  2. E

2022'de İpad air 1,2 veya mini 1 alınır mı?

illaki ipad alıcaksan bişey diyemem am android de düşünürsen Samsung Tab s6 Lite alabilirsin onda hem kalemide var hemde samsung dex özelliği var o özellik sayesinde tableti windowsuda dönüştürüyor bende kullanıyorum youtube dan incelemerine bakabilirsin.
  3. E

Banka hesabım yok iban gerekiyor

başkasının kartından kendi paparana ibanla gönderemiyosun ben denemiştim onu 100 lira göndermiştim gelmedi 3 gün sonra anca geri alabildim paramı ama eğer kendi kartınızdan paparaya atıcaksanız sorun olmaz iki kartın kendi adınıza göre olmalı
  4. E

Forza Horizon 5 aldığım fps

eleyici modu güzel ben oynarken baya eğleniyorum açıkçası araba oyunlarını seviyosan baya zevk veriyor. bunu yapmaları güzel olmuş
  5. E

Forza Horizon 5 aldığım fps

Sistem Bilgilerim; i3-3240 3.40 ghz 16 gb ddr3 ram gtx 750 1gb kioxia 240 gb ssd 1 tb harddisk win 10 pro bu sisteme game pass üzerinden Forza Horizon 5 yükledim 1280x720p en düşük ayarda ortalama 40-50 fps alıyorum. eleyici moda girince boş arsada 56 57 fps alıyorum bence bu sisteme baya iyi...
Top Bottom