Arama sonuçları: *

1. Rochroa

8k civarlarına 1tb m2 ssd önerisi

hocam SDD den fazla anlamam da ürün pişman etmez değil mi? fiyatı düşük geldi. ekstra olarak dram olması ve dram olmamasının ne farkı var? son olarak şu anki 500gb ssd mi de satmak yerine ekstra olarak anakartımda uygun bir şekilde değerlendirmek isterim 2. bir m2 ssd slotum yok fakat...
  2. Rochroa

hocam pttavm den şuana kadar hiç ürün almadım güvenilir mi?
  3. Rochroa

valla hocam 8k ya zor çıkardım bütçeyi öyle söyliyeyim 500gb ile zar zor idare ediyorum sürekli bir şeyleri sil indir falan ama artık yetti ya 1tb a yükseltmem lazım en azından 1767982781 öneriniz var mı hocam? 1767982868 fiyatları ne alemde hocam bütçem kısıtlı çünkü. 1767982907 çok zor...
  4. Rochroa

anakartım Asus Prime B450M-K II anakartıma uygun 1tb ssd önerisi var mı hocalar
  5. Rochroa

AOC 24G2SPU/BK Kronik Sorunlu Çıktı

alacağım para 5000 civarlarında hocam o yüzden emin değilim 🤔 1767361585 "--- seri numarali urununuz icin degisim onay sureci tamamlanmistir. Arizali urununuz ile ayni model urun stoklarimizda bulunmadigi icin es deger bir model ile degistirilecektir. Degisim icin onerilen urun modeli ile...
  6. Rochroa

AOC, 24G2SPU/BK ürün değişimi için 25G4sre ve 24G42e önerildi

valla hocam bir inceleme videosu ile karşılaşmadım o yüzden bende tam olarak emin değilim yoksa özellik olarak gayet güzel tabii benim amacım pivot + asansör sistemli 24G2SPU tarzında işte 165-180hz IPS monitör kapmaktı ama süreç uzadıkça uzuyor ekstra olarak 4. monitörü önerip önermeyeceklerini...
  7. Rochroa

AOC, 24G2SPU/BK ürün değişimi için 25G4sre ve 24G42e önerildi

Daha önce kullandığım AOC 24G2SPU ürününün kronik sorunlu olmasından dolayı ürünü garantiye yollamıştım ve ürün değişim sürecine girmişti. AOC firmasından düzgün bir muadil ürün alabilmek içinde önerdikleri ürünleri reddediyorum ve 1. önerdikleri 24G4Xe modeli 2. önerdikleri 24G42e modeli ve 3...
  8. Rochroa

hocam bugün bu monitörü önerdiler bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? her ne kadar denesem de(3.muadil ürün denemem) pivot + asansör sistemli bir monitör önermediler. o yüzden artık bunu alacağım gibi. AOC 25G4SRE 24.5 310HZ 0.3MS HDMI DP GAMING MONITOR 1767354748 aslında aklımda her ne kadar 4...
  9. Rochroa

Onlar baya şanslı hocam ya bu kronik modelli monitör bile asansör + pivot sistemine sahipti onerdikleri modeller hep sabit ne pivot ne asansör nasıl muadil görüyorlar ben anlamıyorum
  10. Rochroa

Sizde mi bu monitörü aldınız hocam ben fiyatını merak edip bakmıştım fakat herhangi bir yerde stok göremedim aynı şekilde fiyat bilgisi de, onun dışında herhangi bir kronik sıkıntısı yok değil mi hocam? çünkü 3. ürünü önermezlerse mecburen bunu seçeceğim galiba
  11. Rochroa

@Emir Aydın ne diyorsunuz hocam 3. ürünü önerirler mi kabul mü edeyim red mi edeyim bilemedim reddettiğimde bir şey önermezlerse 2. ürünü tekrar seçebiliyor muyum?
  12. Rochroa

Yeni muadil ürün olarak 24G42E önerdiler yine asansör sistemi ve pivot yok o yüzden muadil olarak görmüyorum AOC gerçekten üzüyor. bunu da reddetmeyi düşünüyorum sizce bana küfür edip 3. Ürünü önermemezlik yaparlar mı? 😁 1765903083 Ekstra olarak kronik sorunlu bir model mi bu? Onu da öğrenmek...
  13. Rochroa

FiveM oyununa Epic Gamesden girsem banım açılır mı?

açılmaz hocam hem rockstar hesabın değişmiyor muhtemelen değişse bile steam değişmen lazım sonuçta sunuculara girerken steam hex istiyorlar
  14. Rochroa

Hızlı dönüş sağlıyorlar mi hocam ona göre gmail üzerinden bende mail atayım
  15. Rochroa

Anladım hocam SMS olarak site attılar bana kabul veya reddetmek için o yuzden sormuştum
  16. Rochroa

Tamamdır hocam reddediyorum o zaman tekrar öneri yaparlarsa etiketlerim sizi 1764963356 Ekstra olarak ben bunu reddettim ya tekrar farklı SMS mi atıyorlar yoksa yine aynı siteden mi kontrol etmem lazim
  17. Rochroa

Hocam
  18. Rochroa

Forumda monitörden anlayan birini tanıyorsanız etiketlermisiniz hocam
  19. Rochroa

Ekstra olarak bu 24g2spu da ilk geldiğinde çok güzel renklere sahipti zaten sonradan bozdu ekstra olarak bu önerdikleri modelde pivot ve asansör sistemi yok galiba o yuzden reddetmeyi düşünüyorum zaten kronik panel değil mi? 1764852920 O zaman sıkıntı daha büyük
  20. Rochroa

Hocam peki yeni gelen monitörün garantisi nasıl oluyor yine 3 yıl mı
Geri