Arama sonuçları: *

1. M

2.el S23 almak mantıklı mısır ya da öneriniz?

Maalesef o fiyatlara çıkamıyorum 1743248514 S24fe çok büyük geliyor bana ve gözüme şık gözükmediği için tercih etmedim
  2. M

2.el S23 almak mantıklı mısır ya da öneriniz?

Şuan aktif olarak iphone8 kullanıyorum önceden iphone12 kullanıyordum ama apple fiyatları aşırı pahalı olduğundan Samsung a geçmeyi düşünüyorum gidip yd 15 alman yerine 2. El 11 ay garantili s23 24k civarı ne dersiniz anlayan kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim
  3. M

Samsung z flip kullananlar nasıl cihaz?

Arkadaşlar kendim iPhone8 kullanıyorum z flip e geçmeyi düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa ne düşünüyorsunuz aşınır mı batarya konusunda tereddüt ediyorum sadece
  4. M

Samsung s22 alınır mı

Daha 18 ay Samsung Türkiye garantisi devam etmekte neden 2. El alınmaz dediniz merak ettim 1730494100 Günlük kullanım saatiniz neydi peki
  5. M

Samsung s22 alınır mı

Arasında 10k var maalesef bütçem o kadar çıkmıyor 5 saat derken bakılınca düşük gibi geliyor ama günü kurtarıyor diyorsunuz 15k bandında ben de gayet mantıklı geliyor ama millet nedense almayın demişler
  6. M

Samsung s22 alınır mı

Arasında 10k oynuyor peki bunu da düşündünüz mü? 1730493704 Samsung tarafında önerdiğiniz cihaz var mı peki 16k bandında?
  7. M

Android Samsung S22 alınır mı?

Maalesef arasında 10k oynuyor nasıl bütçe yetsin
  8. M

Samsung s22 alınır mı

Sarı siteden 17 aylık garantisi kalkmış cihazı 15.750 ye adaptörle birlikte anlaştım babama almayı düşünüyorum sizce ne derseniz kullanan var mıdır ya da uzun kullanımda(3) yıl gider mi günü nasıl atlatıyor mu cevaplarsanız sevinirim
  9. M

Bet sitesi smsleri alıyorum

Öncelikle ömrümde hiç yasa dışı bir bet sitesi vs üyeliğim yoktur ve hiç oynamamıştım ama bu akşam bet sitesi sms i geldi hayret ettim hiç oynamama rağmen sizde nedeni nedir ya da devamı gelir mi
  10. M

iPad 10 Vs iPad mini

Teşekkürü ederim yardımcı olduğunuz için
  11. M

iPad 10 Vs iPad mini

Ekran boyutu olarak demiştim ders videoları izlerken telefon gibi mi yoksa ekran yeterli mi
  12. M

iPad 10 Vs iPad mini

Kullanırken ve video izlerken ekranın eksikliğini hissediyor musunuz peki 1726687619 Maalesef zaten bunlar arasından birini ikinci el garantisi hala devam edenlerden almayı düşünüyorum
  13. M

iPad 10 Vs iPad mini

Mezun yılımda kütüphanede ders çalışmak ve video izlemek için iPad almayo düşünüyorum fakat iPad 10 ile iPad mini arasında kaldım sizce mini de ekran çok küçük kalır mı diğerinde de çok mu büyük kalır kullanan vs varsa yardımcı oluşanız sevinirim
  14. M

Uzun yola çıkacağım tavsiye istiyorum

Yola gece vakti çıkmayı düşünüyorsan komedi ve ya güleceğim şeyler açman çok kararlı oluyor bunun faydası cidden var dalga geçmiyorum denemelisiniz bence hem Zaman hızlı geçiyor hem de uykuyu bi nebze de olsa geciktiriyorsunuz
  15. M

N11 güvenilir midir?

Hocam Anker marka kulaklık almaktayım tam modeli ise Anker soundcoreQ30 piyasada 3500 tl iken Hepsiburada da (pembe) rengi 2300tl ve onu sipariş verdim ama renginden dolayı tereddütte kalmıştım n11. Da aynı kulaklığın (lacivert) rengimi 2400e buldum ama daha önce hiç alışveriş yapmadım...
  16. M

Anket sound life Q30 Kulaklık (öneri)

Çalıştığım ortam gereği etrafta çok ses var ve ben kulak içi kulaklık kullanıyorum sırf bu fiyata sesi iyi kestiği için almak istiyorum bir de mod değiştiğini söylemiştiniz kulaklığın sağ tarafı dokunmatik dokunduğunuz zaman ses modu değişiyor bunu biliyormuydunuz bilmiyorum ama söyleyim belki...
  17. M

Anket sound life Q30 Kulaklık (öneri)

Anker sound Q30 kulaklık(pembe) Arkadaşalar kulaklığın siyahı 3500 ama pembesi 2300 arada 1200 tl fark var ve ben sırf siyah renk için bu farkı vermek istemiyorum ama kime sorsam çok kullanmazsın erkek adam pembe mi kullanır çabuk sıkılırsın gibisinden tavsiyeler veriyor sizce ne yapmalıyım bu...
  18. M

Peder beye telefon önerisi

Sanırım indirim artık mevcut değil
  19. M

0 düşünüyorum 2. Ele s serisini bilmiyorum ama hep a serisi kullandı ve memnun değilim a serisinden daha çok giriş seviye cihazlar sanırım 1722800298 Şuan onu düşündüm de s serisi cihazlar nasıl olur peki
  20. M

Peder bey telefonu 2 yıl önce almıştı (Samsung A3) ama birkaç kez düşürdüğü in telefonun dokunmatiği bozulmuş Kuşadası medya olmuş öneri cihaz varmışdır özellikle Samsung cihaz istiyorum hediye olarak alacağım (ilk maaşımla) bütçe olarak 15k verebilirim Max yardımcı olursanız çok sevinirim
Geri