Arama sonuçları: *

1. O

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

Örnek tahmin şekli; FİYAT: 11499 ÖZELLİKLER: CPU AMD Ryzen 5 4500 ANAKART gigabyte b450m k RAM Corsair vengeance lpx 3200 mhz 2x8 16 GB cl16 VGA Gigabyte Geforce RTX 3050 Eagle SSD Goodram 512GB PX500 PSU'lu kasa modeli Gamebooster GB-060B 550 W RGB Mesh
  2. O

Steelseries Arctis 1 Kulaklık Mikrofon Sorunu?

Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce steelseries artics 1 kulaklık aldım. Eve gelip laptoba taktığımda mikrofonu bir türlü çalışmadı. Acaba sorun mikrofonda mı diye düşündüm fakat telefona taktığımda gayet güzel çalıştı. İnternetten birkaç çözüm denedim olmadı. Ses giriş bölümünde kulaklık mikrofonu...
  3. O

Çözüldü✓ RX 6600 R5 5600 SİSTEM TOPLAMA

B560 intel işlemci için
  4. O

Bence anakart iyi bu sistem için gayet yeterli
  5. O

AZ önce senin baktığın fiyata 1 tb ssd indirimi paylaşıldı eğer durumun varsa ssdyi hemen al bence
  6. O

❌İndirim Bitti! Silicon Power US 70 1TB 5000MB/4000 MB

Bende yaklaşık 3 aydır felan takip ediyorum ilk defa bu kadar düştü. Marka iyi mi diyen arkadaşlar var. Bir youtube incelemesinde gördüm vaat ettiği değeri tam anlamıyla veren 3.cü ssd markası
  7. O

Ryzen 5 5600x ile en iyi çalışacak ram hızı nedir?

Daha fazlasını almak gereksiz midir sizce yani max 3600 hıza mı çıkar bu işlemci
  8. O

Ryzen 5 5600x ile en iyi çalışacak ram hızı nedir?

Ryzen 5 5600x ile uzun vadeli bir sistem kurmak istiyorum ilk başta 2×8 gb ram ile kurup ileride bir 2×8 ram daha ilave etmeyi düşünüyorum . Bu işlemci için ideal ram hızı ne kadar olmalıdır. Bütçe en fazla 1800
  9. O

5k Ekranlı Sistem Tavsiye

Doğrudur bu laptop'un teknik özellikleri az da olsa yeterli gibi. Ama ısınma problemi olabilir dikkat et fan çıkışı ekran kasasına bakıyor bende var bu şekil bir laptop çok ısınıyor öyle üst düzey bir oyun da oynamam yıllık bakımlarını felan da yaparım. Dikkat etmen gereken bir konu da bazı...
  10. O

4500e aldığın laptop her türlü kasar. Arkadaşın dediği gibi parça parça apu sistem topla hem ileriye yönelik yatırım olur. Sonra orta seviye bir ekran kartı ilave edersin birkaç yıl idare eder.
  11. O

Apu işlemcide ram çok önemli. 8 gb ram yetmez zaten 2 gb'ı ekran kartı gibi kullanılacak kalan 6 doğru dürüst oyun oynatmaz. İleride rx6500xt'yi de bu işlemci beslemez.
  12. O

EKRAN KARTI VE SİSTEM TAVSİYESİ

Konu forumda görünüyor sonuçta. Yazan kişi toplamış olabilir ama forumda gezerek aynı konu üzerine araştırma yapan insanlar yararlansın diye. Ben forumda konu açmadan önce açacağım konunun benzerini bütün forumlarda araştırır öyle konu açarım.
  13. O

EKRAN KARTI VE SİSTEM TAVSİYESİ

bütçe varsa rx6500xt muazzam olur.
  14. O

Video Yayınlandı Kısaca Şartlar.

Keşke para olsa da alsak. On numara sistem olmuş.
  15. O

Monster kullanan var mı

Kime göre neye göre kalitesiz. Bir laptop'a 12 bin verim bir MacBook pro performansı beklersek kalitesiz oluyor. Ama sen 12 bin veriyorsan 12 binlik bir performans beklemen lazım. Yaklaşık 2 ay önce bir arkadaşıma monster abra serisi bir laptop aldık, gayet memnun. Kasa kalitesi orta seviye...
Geri