Arama sonuçları: *

1. G

❌İndirim Bitti! 13997 TL Grundig 55ghu7505b 139 Ekran 4k Uhd Smart Android Led Tv

stok geliyor ama alınmıyor 2 kere geldi 2 sinde de kartı girdim ödeye basıyorum buum rezervasyon oluşturulamadı daha sonra dene diyor
  2. G

🔥İndirim İtopya 18.00 / 23.00 Ultra İndirimleri

99 olarak gözük sepete ekle diyordu 2 stok yazıyordu ve zaten bastığında stok bitti diyordu saniyesinde oradaydım koparıyorlar ya şu konuda ağızların bozulmaması büyük sabır :))
  3. G

🔥İndirim İtopya 18.00 / 23.00 Ultra İndirimleri

ahahahha kule tipi soğutucuyu alabilen var mı ?
  4. G

❌İndirim Bitti! Mercusys Me30 1200 Mbps Wifi Güçlendirici 611 TL

ürün elime ulaştı üst katta abimin odasında 10mbps benim odada 30mbps alıyordu wifi normalde ve sürekli kopuyordu bağlantısı taktım şu an ürünü 150mbps veriyor onun odasında da benim odada da bağlantı stabil işimi gördü.
  5. G

❌İndirim Bitti! Mercusys Me30 1200 Mbps Wifi Güçlendirici 611 TL

Lazimdi aldik bakalim ust katta surekli kopuyordu wifi ise yarar umarim
  6. G

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

ben de baileys aldım ama white jellyde de gözüm kaldı bence white jelly görünüş olarak daha güzel duruyor platelere cok takılmayın diyorlardı cok farkları yokmuş switchler konusunda cok bilgim yok ama bence white jelly alınır onda gözümüz kalmadı değil
  7. G

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

o kadar övgüye dayanamadık stok gelince baileys renginden çektim sayfayı yeniledim stok bitti dedi klavye de lazımdı güzel oldu konu için teşekkürler
  8. G

🔥İndirim Maydonoz Döner Tavuk Dürüm Döner 19₺ (Getir Yemek)

restoran getirsin ve getir kuryesi olarak iki farkli alt limit gozukebiliyor restoran getirsinin alt limitini baz aliyorlar ben de ilkinde o hataya dustum getir kuryeli alt limitten ekliyodum odeme ekranina gidiyoduk ama gozukmuyordu Restoran getirsin kismindaki alt limit neyse onu uyguluyor...
  9. G

benim burada 2 şube var 2 sinde de ödeme ekranına gittim birisinde 2dk sonra tükendi oldu ikisinde de 19 a düşmedi hatta yanlışlıkla normal fiyatından sipariş edip iptalledim bi de üstüne
  10. G

Birisi sepette indirmiyor digerinde tukendi yaziyor :)
  11. G

Bende acildi odeme ekraninda 19 a dusecek diyor ama dusmuyor anlamadim
  12. G

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

onay bildirimi geldi bankaya onayladım ama almadı herhalde ya neyse deniyoruz
  13. G

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

şimdiden denemek için garanti payle almaya calısıyordum da siteye atıyor tel no giriyorum sonra hata veriyor kart bilign yanlıs falan diye değişik anlamadım ne iş normalde uygulamaya bildirim atması lazım bozuk herhalde ya da bende bi sorun var
  14. G

🔥İndirim Razer Mousepad 599 TL🔥

ürün geldi şu andeğişik hissettiri ilk defa böyle incecik bri şey kullanıyorum zemine yapıştırma olayının saçmalık hiç hosuma gitmedi altı bildiğin yapışkan yapıstırıyon akıyo ama hızlı hissettirdi baya orasını beğendim alışılır okey gibi yapıştırma olayı sıkıntı bi tek
  15. G

🔥İndirim Razer Mousepad 599 TL🔥

Ben de çektim kullandığım mouse pad bileğimi yara yapıyordu buna geçelim konu için teşekkürler cansın
  16. G

Yardım 5000 TL Bandına Klavye Önerisi

[H3 id='CORSAIR+K65+Plus+Wireless+RGB78']CORSAIR K65 Plus Wireless RGB%78 [/H3] sipariş etmiş arkadaşım ama fiyat çok uçuk geldi bana 5.3k ya almış sanki bu fiyata çok daha iyileri alınır ama çok da anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  17. G

🔥İndirim VATAN ADIYAMAN MAĞAZA AÇILIŞINA ÖZEL FİYATLAR!

AKARIZ :) iyi indirim laksfhakljshgasf kopardı
  18. G

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

kaç para kargosu yaz özelden iban at yollayayım
  19. G

SİSTEM FİYATINA GÖRE UYGUN MU ?

onları konustuk zaten ya kendi ramim ve ekran kartımla gidicem oralar halledildi de bakalım neler olacak teşekkür ediyorum tekrardan herkese yeterli yorumlar aldık kafada oturdu bişiler
Geri