Arama sonuçları: *

1. G

🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

konudan bağımsız aranızda Ankastre arızası yaşayıp interneti bağlanmayan var mı adamlar kutuyu takalı 1 ayı geçti arızalı diyorlar gelip çözün diyoruz çözmüyorlar kim çözecek diyoruz müdürlüğe git diyorlar sen niye varsın o zaman diyoruz başka bir şey diyorlar bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı...
  2. G

🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

TT 1000 var ama çakallar 1 aydır sinyal olmasına rağmen hiçbir randevuya gelmeyip sürekli başvuruyu iptalleyip sonra tekrar arayıp tekrar başvuru yaptırıyorlar buna 900 verip alırım bunlarla uğraşacağıma 3 kez başvuru yaptırıp iptalletti telekom 2 katını verir turknet alırım bunu yapmayacaklardı...
  3. G

Öneri ARC RAİDERS HAKKINDA ÖNERİ FİKİR

Solo sarmayabilir beni de mentalite olarak sarmayacak diye düşünüyordum ama arkadaslarla aldim 3 giriyoruz surekli bombos pvp zaten cok zevkli 3v3 fightlar olsun thirdlemeler olsun biraz daha stratejik savaslar da giriyor isin icine ihanetler dostluklar guven olaylari savas hissiyati ve oyunun...
  4. G

İphone 16e 37.500 ₺ yapıkredi world kartlara özel

Bende de 3 yillik iphone 14 var bence de cok mantikli yapilir ben de yaparim belki bakalim
  5. G

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

30 gün istediğin gibi iade amazonum sorgulamaz babadır
  6. G

şans işi ya iade hakkın var sorun yok yani gpx 2 alanların yorumları görüyorum yeni gibi olanlarda alıcı cıkmamıs mesela bazılarında bazı başka mouse alanlarda sararma şu bu monitörü yamuk gidenler herkes bu riski aldı şanssız olanlar parasını geri alıyor zarar yok yani bana gelen ürün tertemiz...
  7. G

G pro x2 superlight geldi kutu temiz ici de temiz biraz kullanilmis begenilmemis herhalde skatez arasinda ufak bir seyler girmis okey gibi 3400 e tek merak ettigim ne zaman alinip iade edildigini gorebilecegim bir sey var mi acaba kac aylik oldugunu falan nereden bulabilirim icinden cikan...
  8. G

ben de bundan aldım umarım aynı şekil gelir ama benim teslim tarihi cuma gösteriyor size hızlı gelmiş hayırlı olusn
  9. G

ben de aldım yeni gibi diyor ambalaj hasarlı gelir herhalde tertemiz olur bence cobra proyu atıp buna geçicem miss
  10. G

İtopya değişim/iade ne yapmalıyım

niye yapmamıslar anlamadım bende öneri muhabbeti bile dönmedi değişim istiyorum dedim maille g25f2 ile değiştireceğiz dediler tamam dedim öyle oldu değişik
  11. G

8 eylülde g25f2 ile değişim yapıp ürün bize geldiğinde yollayacağız demişler 15 eylülde ürün elime ulaştı
  12. G

öneri olarak g25f2 veriyorlar zaten genelde ben de değişim yaptım onu verdiler sen bekleme ara sor darla mail at iletişime geçmedikçe bekletiyorlar
  13. G

Fiber kutusu takılmadı fakat fiber altyapı var diyor

4 ağustosta kazı yapıp turuncu kabloları getirdiler bana da o zamandan beri ne kutu takıldı ne gelen giden var 2 ay olacak nerdeyse her yere yazıp arayıp uğraşıcaz herhalde deneyelim bekleyerek olmuyormuş sizin oldu mu hocam ne durumda su an
  14. G

Çözüldü✓ Gigabyte ve İtopya GARANTİ SÜRECİ!

iade kararı ve değişim/iade onayı çok hızlı oluyor da işte değişim olursa yollanması çok uzuyor stoksal olarak bana da g25f2 ile değişim verdiler ama ne zaman yollayacaklar bilen yok soruyorum ürün bize geldiğinde yollanacak diyor bekliyoruz beklememek için ben de Aoc 2k 27 inç olanı çektim bu...
  15. G

🔥İndirim AOC AG275QXN 2K 165 Hz 5.999 TL

bize de aynı tarifeden çekecekler herhalde ho hocam
  16. G

Ben de aldim ama ups sag olsun hala gelmedi nerede diyorum dagitimda diyorlar 2 gundur dagitimda ama yok anlamadim kendi kendilerine iadelemezler umarım
  17. G

Çözüldü✓ Gigabyte ve İtopya GARANTİ SÜRECİ!

Yenisi henuz gelmedi ama g25F2 ile degisim yapacaklarını söylediler destekitopyaya mail attiysan bir de iletisim formuna mail at siteden degisim/iade talebim ne zaman onaylanacak gibisinden bekleme bakmiyorlar yoksa bir hafta bekledim dönülmedi ekstra mail attim ne zaman donulecek diye o gun...
  18. G

Samsung òğrenci indirimi icin yardim

Aynen dogru yerden bakiyorsun 9k su an G4 ama her model düşer rahat olun ben bayagidir takip ediyorum surekli dönem dönem inip cikiyor su siralar da zaten okul baslama donemleri falan tekrar dusecektir emin olun g6 oled kovaliyorum ben de ama sabretmek lazim ne zaman duser bilinmez
  19. G

Samsung òğrenci indirimi icin yardim

bir hafta falan bekleyin düzelir o zamlar sorun yok zamanında g6 oled 18 den 28 e çıkmıştı bir haftalığına sonra 16.5 gördü sonra 27 oldu 21 e düştü şimdi yine 26.5 oldu sürekli değişiyor ama iner tekrar rahatke
  20. G

g24f2 ye değişim iade gelmişti 2k 27 inçe geçmek istiyordum ucuz yollu gayet iyi gibi bu fiyata konu için teşekkürler çektim direkt
Geri