Arama sonuçları: *

1. İ

ASSASSİN'S CREED İNDİRİMİ PC İÇİN GEÇERLİMİ

Microsoft storeda assassins creed oyunları indirime girmiş bu oyunları indirimli fiyattan alınca pc den oynıyabiliyormuyuz ? 1700395516 https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/assassins-creed-mythology-paketi/9PKXGL2GD008
  2. İ

ASUS BİOS KAPANMAMA!!!

Merhabalar. Ben sabah bilgisayarı actigim zaman Asus bios ekraninda kalıyor defult ayarlara döndürüp tekrar başlatıyoruz ama olmuyor. Ssd yi de okuyor cihaz napmam lazım
  3. İ

Li̇se Sinif Geçme Kalma Sorusu Önemli̇!!!!!

Coğrafya ve matematikten kaldım
  4. İ

Li̇se Sinif Geçme Kalma Sorusu Önemli̇!!!!!

Merhabalar ben 9a giden bir öğrenciyim ve not ortalamam iki dönemin ortalaması her halükarda 50 den yüksek ama 2 tane dersten kaldım. şimdi ben seneye sorumluluk sınavı namı giricem kaldığım derslerden yoksa direk sınava girmeden mi geçeceğim bilgilendirirseniz çok sevinirim
  5. İ

PCDEN FAN SESİ ÇOK GELİYOR

Evet dual serisi
  6. İ

PCDEN FAN SESİ ÇOK GELİYOR

Merhabalar bundan yaklaşık 2 ay önce rx6600 ve i5 işlemcili bir PC aldım ve özellikle FIFA oynarken fanlar çok hızlı dönüyor ve orta düzeyde ses çıkartıyor oyun oynarken gpu sıcaklık değeri 50 derecelerde geziyor sizce bir sıkıntı varmıdır.
  7. İ

Hazir Si̇stemlere Termal Macun Koyuluyormu?

Cahillik. Knk eyw
  8. İ

Hazir Si̇stemlere Termal Macun Koyuluyormu?

İtopya Bayram indirimlerinden da G5 sistem aldım ama acaba işlemciyi koyarken içine termal macunda sıkıyorlarmı bilen varsa yardım edebilirim?
  9. İ

Android Redmi Not 10S Pubg Mobil İçin Nasıl Cihaz?

Ben şu anlık poco de pro 256 GB Lik cihazı kullaniyorum ve bende sizin gibi ikisi arasında kaldım ama oyun falan için poco çok açık ara farkla üstün ve bana göre piyasanın en iyi fiyat performans telefonlarından biri eğer alacak gücünüz yoksa bence biraz daha bekleyin yoksa pişman olabilirsiniz...
  10. İ

16-17K Hazır Sistem Tavsiye

Kendime 16 17 bin liralık hazır sistem almak istiyorum ekran kartı rtx 3000 serisi olursa iyi olur öneriler nedir acaba
  11. İ

Gamegaraj'dan PC Alınır Mı?

Kendime rtx 3060 li bir sistem bakıyorum ryzen 5 5600x Lil sistemler yaklaşık 22k 23k arası falan gamegarjda ama 18k 19k arası 5600x ve 3060lik sistemler var sizce güvenlimi Link: https://www.gamegaraj.com/urun/deluxe-7a-rtx3060/
Geri