Arama sonuçları: *

1. MccuddeN

🔥İndirim Exvega Vesta Oyuncu Koltuğu 🔥6.999₺

alınır mı normalde hawk fab v4 kullanıyorum hiç rahat değil
  2. MccuddeN

❌İndirim Bitti! Luxell Lxf-260 B Uzaktan Kumandalı Kule Tipi Vantilatör(Siyah) 2376 TL

2 hafta önce 2200 TL'ye aldım yine konusu açılmıştı. Şuan memnunum gayet iyi serinletiyor. Seside iyi rahatsız etmiyor.
  3. MccuddeN

Sistem Siparişi Verdim H.O Mu G.O Mu ?

umarım siparişi iptal etmişsindir parana yazık bu bütçeye daha iyisi toplanır
  4. MccuddeN

🔥İndirim Amazon Prime Üyelere 1000₺'ye %20 İndirim

Market ürünleri var sadece. Elektronik diyorum cips çıkıyor.
  5. MccuddeN

🔥İndirim Gamepower Nexa He60 1k Rgb Tkl Magnetic Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi 1199tl

4 yıldıd gamepower overlord brown switch kullanıyorum. Normalde kablosuz klavye arayışındaydım. Bu klavyeye geçilmeye değer mi?
  6. MccuddeN

Vitesli Direksiyon Seti Önerisi

Pxn vd4 alıcaktım daha 1 hafta önce 19500 tlydi şimdi 22 bin tl. Almaktan vazgeçtim indirim gelirse bakarım. Senin bütçene uygun sayılır vd4 alabilirsin. Daha güvenli yerden almak istersen gaming gende 23 bin tl.
  7. MccuddeN

Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi ! - Xdrive Anka

Dün ankayı almayı düşündüm ama boyum 173.
  8. MccuddeN

❌İndirim Bitti! Xdrive Anka Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah9024tl 9 Taksit

173 boya bu koltuk olmaz değil mi 185 yada 190 için galiba
  9. MccuddeN

🔥İndirim Philips Evnia 24m2n3200s Yılın En Düşük Fiyatı 🔥3999tl🔥

Tv+ cihazım var buna taksam çalışır mı mutfağa tv lazım duvara takılcak şekil.
  10. MccuddeN

🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

Bu wraith gerçekten iyi mi bütün yayıncılara sponsor olmuşlar aşırı övüyorlar. O yüzden alasım gelmiyor sponsorlu olduğu için.
  11. MccuddeN

Rtx 4050 Laptop Dlss Sorunu

4050 laptopda forza horizon dlss kapalı şekilde orta ayarda 55-60 fps veriyor. Dlss kaliteye alıyorum fps aynı hatta biraz düşüyor. Performans modundada bir değişiklik olmuyor. Sadece fg çalışıyor ama aşırı gecikme oluyor tuş geç algılıyor. Dlss neden çalışmıyor bir bilgisi olan var mı yapay...
  12. MccuddeN

❌İndirim Bitti! Hook Hk 402 Kule Tipi 2000 Watt Elektrikli Dik Isıtıcı 680 Tl

Böyle birşeye ihtiyacım var ama puanı düşükmüş
  13. MccuddeN

🔥İndirim Lian Li Strimer Wireless 3x8p 1.999 Tl

Şunun beyazınıda indirim soksalardı keşke. Beyaz kasama bu renk gitmez galiba. Pardon yanliş urüne yorum attım kasa fanı sandım oda 2000 tlydi.
  14. MccuddeN

❌İndirim Bitti! Luxell Lxf-260 B Uzaktan Kumandalı Kule Tipi Vantilatör 2396₺

Siparişi verdim ama cumartesine kadar gelir mi bayram nedeniyle şehir dışına çıkıcam umarım öncesinde gelir
  15. MccuddeN

Trendyolda 150 tl kupon vardı kişiye özel mi bilmiyorum. Sepette 150 tl daha indirim yaptı aldım bende.
  16. MccuddeN

Gemini yapay zekaya sorduğumda B olan Black S olan Silver rengi demekmiş. Yani renk kodu bir farkı oldugunu sanmıyorum.
  17. MccuddeN

B ile S arasındaki fark ne acaba. B modelinin yorumların çoğu 2023 den kalma. S modeli en günceli olabilir mi
  18. MccuddeN

Öneren var mıdır alsam mı bilemedim
  19. MccuddeN

Yardım Ryzen 7800x3d Sıcaklık

Boşta kaç derece benim 45-50 genelde. Yük altında 70 dereceyi geçmiyor.
Geri