Arama sonuçları: *

• Users: Radb
  • Order by date
  1. Radb

800TL MAX NUMLOCKLU BİLEK DESTEKLİ KLAVYE ÖNERİSİ PLS RED SWİTCH

%60 klavye dolu her taraf red switch olursa tadından yenmez
  2. Radb

Yeni videom Nasıl Olmuş?

yorumlarsanız çok sevinirim tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim video hoşunuza gittiysede bir like atarsanız çok makbüle geçer şimdiden teşekkürler iyi forumlar. :)
  3. Radb

YENİ VİDEOM NASIL OLMUŞ

YORUMLARSANIZ TAVSİYE VERİRSENİZ MÜKEMMEL OLUR BİRDE LİKE ATARSANIZ TADINDAN YENMEZ
  4. Radb

Yardım YURT İÇİ KARGO TEKRAR DAĞITIMA ÇIKARMI ?

Şuan bulunduğu şubeyi ara kodu söyle yardımcı olurlar bence
  5. Radb

Yeni Videom Nasıl Olmuş Yorumlar mısınız Bir Like Atarsanız Mükemmel Olur

Yorumlarsanız like atarsanız mükemmel olur seviliyorsunuz iyi seyirler tavsiyeleriniz benim için altın değerinde şimdiden teşekkür ederim
  6. Radb

Yeni̇ Vi̇deom Nasil Olmuş Tavsi̇ye Veri̇rseni̇z Mükemmel Olur

like atarsanız çok makbule geçer ve ne yaparak daha fazla gelişebilirim veya ne yaparak insanların dikkatini çekebilirim vb şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
  7. Radb

Ao Li̇sesi̇ Kayit Yeni̇leme Geç Kaldim

Arkadaşlar 18 sınavım vardı 12 tanesine girdim 6 sınavım kaldı 167 puanım var 170 puan olması lazım sınav kayıt yenilemeye geç kaldım ne yapıcam dilekçe yazabilirmiyim yazabilirsem nereye göndermem ve ya getirmem lazım yardımcı olabilirmisiniz.
  8. Radb

b560M PRO VDH İÇİN SOĞUTUCU ÖNERİSİ İŞLEMCİ İ5 11400F

x6 aldım sığmadı bu sığarmı
  9. Radb

Rampage cobra 1649847750 mx 4 macun var yeterli olurmu yoksa üstündeki macunumu kullanıyorsun
  10. Radb

snowman m200 den farkı varmı
  11. Radb

b560m pro vdh anakart kullanıyourm ve soğutucu sıkıntısı çekiyorum kuletipi soğutucu almak istiyorum matx anakart ve sığmıyor snowman x6 aldım sığmadı biri önermişti sığar demişti soğutucu bloğa ve ram e temas ediyordu soğutucu önerisi olanlar yazabilirmi
  12. Radb

İ5 11400f Soğutucu Sıkıntısı

çok teşekkür ederim bir sorum olucak anakartım matx anakarta sığarmı.
  13. Radb

İ5 11400f Soğutucu Sıkıntısı

Merhaba ben i5 11400f aldım şimdi bu işlemciye kule tipi soğutucu arıyorum birde anakartım bu MSI B560M PRO-VDH Intel B560 5000 MHz (OC) DDR4 Soket 1200 mATX Anakart snowman x6 modeli hoşuma gitti ama kutusunda ve sitelerde teknik özelliklerde hiç birinde 1200 soket uyumlu değil diyor sıkıntı...
  14. Radb

İ5 11400f Için En Iyi Anakart

MSI B560M PRO-VDH şimdi arkadaş bunu önerdi 1300 tl biride bana özelden yazdı b560-f 2000tl ye satıyorum dedi değermi b560-f almaya gerek varmı diye soruyorum
  15. Radb

ne biliyim diğer sitelerde öyle gördümde önerirmisin bu anakartı birde biri bana yazdı şimdi elimde sıfır asus rog strix b560-F Wi-Fi var.Sıfır kutusunda 3 yıl garantili,faturalı.2000 TL böyle bunumu almalıyım şimdi bir kere alıcam ya hem yani 500 tl fazla verip keşke bunu alsaydım demek...
  16. Radb

diğer sitelere baktım bu kadar yüksek mhzli anakart niye bu kadar ucuz diye 1800 tl ye satılıyor diğer sitelerde bir sıkıntı çıkmaz dimi?
  17. Radb

Merhaba ben i5 11400f almayı düşünüyorum ve anakarttan anlamıyorum pek ve bende 980pro ssd var ve tam hız alamıyorum şuanki anakartımla tam hız almam için f/p ürünler önerebilrmisiniz 2 bin tl yi geçmicek şekilde yoksada bu işlemciye uygun uzun vadeli en iyi anakartı önerirseniz sevinirim...
  18. Radb

Gen 4 m2 sıkıntısı ne yapmalıyım yardım edermisiniz

i5 11400f almayı planlıyorum
  19. Radb

Gen 4 m2 sıkıntısı ne yapmalıyım yardım edermisiniz

bilgisayar hakkında o kadar fazla bilgim yok ben gen4 m2 girişli anakart istiyorum çünkü 980pro ssd var ve discord sunucusunda millete sorduğumda gen4 x2 ama tam verim alamazsın diyorlar önerebilceğiniz anakart varmı yada bir çözümü varmı bildiğim kadarıyla bir aparat var ekran kartı yerine...
Top Bottom