Arama sonuçları: *

1. cmsvrm

Yeni monitör aldım oyun oynanmıyor berbat hissettiriyor

Hocam hiç çözüme uğraşma, direk iade et. Bütçene göre LG monitör de bakabilirsin. Asus TUF serisinde çok şikayet oluyor. Benim önerim LG monitör. Sorduğun soruya gelecek olursak, internetten yapılan alış-verişlerde (uzak mesafe sözleşmesi gereğince) 14 gün içinde iade hakkınız vardır. Sorun...
  2. cmsvrm

Gamebooster CAM02 Full HD 1080P Web Kamera

@Abdullah Hacıgül sizin bir fikriniz var mı?
  3. cmsvrm

5000 TL'ye Sistem Toplar Mısınız?

O fiyata sıfır taplayım dersen, ekran kartsız olur ancak. Grafik kartı APU olacak şekilde aşağıdaki sistemi sıfır toplayabilirsin; İnterl 10100 işlemci ile GTA V'i bile düşük ayarlarda oynayabilirsin. PC KASA Power Boost VK-P3305B 500W Kasa 1.005 TL (Yorumları fena değil) ASUS Anakart Asus...
  4. cmsvrm

spotify açılmıyor?!!

Teşekkür ederim, bakayım bir. Belki düzelir.
  5. cmsvrm

Gamebooster CAM02 Full HD 1080P Web Kamera

Merhaba Arkadaşlar. Uzun bir süredir beni idare edebilecek bir fiyat/performans kamerası arıyorum. Doların günümüz kuru nedeni ile Logitech ve benzeri sınırların fiyatları malum. Uzun arayışlar sonucunda bir kamera buldum ama ne internette, ne de başka bir yerde bu kamera hakkında hiç bir bilgi...
  6. cmsvrm

spotify açılmıyor?!!

Merhaba dostlar. An itibari ile denedim, bende PC'de ve Telefon'da Spotify çalışmıyor. Çalma listemdeki müzikleri açıyorum, onda sorun yok ama yeni müzik aramama izin vermiyor. Bununla ilgili yapılan bir duyuru falan var mı, ben bulamadım?
Geri