Arama sonuçları: *

• Users: Juest
  • Order by date
  1. J

Stepn Walker ayakkabı alınır ise kâr edilir mi

Stepn ile 2023 de çok pahalı olmayan ayakkabı ile kâr elde edebilir miyim edebilir işlem hangi sitelerden ayakkabı önerisi alabilirim
  2. J

eğitim kelebeği nereden alınır?

Eğitim kelebeği arıyorum instgramda 70 tl ye vardı güvenilir bu fiyatlarda satan bi yer varmı? Kötü amaçlı değil sadece çevirmek için
  3. J

Yardım nicehash gpu miniing

nicehashden minig yapıyodum ve kapattım bi süre sonra açtım ve bunlar oldu normalde günlük 6.75 ciavrı kazandırıyo diyodu 3 tane ss koydum bunlar oldu daha mı iyi daha mı kötü anlamadım 1647186360 50 kişi görmüş kimsemi bilmiyo ya
  4. J

Pc Sıfırlama Yardım Edermsiniz

bişey olmadan derken tam açıklarmısınız
  5. J

Yardım nicehash mi unmineable mı

suan nicehashden yapıyorum gtx 1650 gp ekran kartıyla 15.7 mh alıyodum unmineableda nicehash mi daha iyi yoksa unmineable mı yani sadece mh dan ve pay alma kısmından her yönden hangisi daha iyidir
  6. J

nicehash vs unmineable

tamam teşekkürler
  7. J

nicehash vs unmineable

unmineable ve nicehash üzerinden minig yapmayı düşünüyorum ama hangisi daha iyi daha hızlı kazanç sağlar bilginiz varmı
  8. J

Dual Mining Yapma Programı

nicehashden dual minig yapmaya başladım onun hakkında bilginiz varmı
  9. J

nicehash mining mh düşüşü

nicehash dual minnig yapıyorum ve nbminer kullanıyo GPU da 8mh olarak gözüküyo ama unmineable programında 16 mh la kazıyodu nedeni nedir
  10. J

metamask kazdığım coinler gelir mi

matemask hesabımda özel ağdan etc cüzdanı açtım ama eth cüzdanı ile aynı mining den sonra ödeme yapsam etc cüzdanına gelir mi
  11. J

Dual Mining Yapma Programı

dual mining yapmak için kolay bi program uygulama v.b bir şey önerebilir misiniz yada işlemci için ayrı bi program ekran kartı için ayrı bi program ben araştırdım ama baya vardı ekran kartı 1650 olduğu için hata alıyorum eth ve btc de hiç kazmıyodu düşük coinlerde 14 15 mh civarı kazım yapıyo...
  12. J

unmineable coin kazımı

unmineable dan etc kazımı yapıyorum 1650 ekran kartı var 15 mh ile kazıyorum sizce hangi coini kazayım hangisi kısa zamanda çok kazandırır başka minig programıda olur
Top Bottom