Arama sonuçları: *

1. B

Steelseries Apex Pro mini mağduriyeti

1 ay önce steelseries apex pro mini klavye aldım klavye iyi hoştu baya kullandıktan sonra steelseries gg programını indirim drıverını kurdum klavyenin lanet olsun ki kurmasaydım kurduğumdan beri sorunları bitmedi klavyenin U tuşuna bi kere basıyorum klavye sanki 6 kere basmışım gibi peş peşe...
  2. B

İşlemci fanından garip bir ses geliyor

kullanmış olduğum işlemci amd ryzen 5 2600 ve onun stok fanı olan wraith spire kullanıyorum fakat son zamanlarda işlemci fanımdan garip ses gelmeye başladı aşırı rahatsız ediyor internette gördüğüm üzere bu fanı yağlamak gerekiyormuş aranızda işlemci fanını yağlayan varmı varsada nasıl...
  3. B

İşlemci fanından gelen garip ses

Merhabalar son 1 aydır işlemci fanımdan çok fazla ses geliyor ve bu ses artık rahatsız etmeye başladı internette gördüğüm kadarı ile işlemci fanını bazen yağlamak gerekiyormuş bu doğrumu eğer doğru ise nasıl yağlanıyor bilen varmı
  4. B

Aynı Anda 2 farklı platformda yayın açma

Öncelikle Merhaba bazı yayıncılar hem dlive hemde twitch ten aynı anda yayın açıyolar nasıl oluyor
  5. B

sizce pes mi yoksa fifa mı

Hayla Pes 2019 oynuyorum arayüz ve oynanış açısından pes daha iyi
  6. B

Monıtörum 144 hz desteklıyor ama yapamıyorum

Windowsu tekrar yüklemeni tavsiye edebilirim çünkü sistemindeki bazı dosyalar yüklenmemiş olabilir yada fabrika ayarlarına döndür
  7. B

Monıtörum 144 hz desteklıyor ama yapamıyorum

Merhaba o sorun ben 75 HZ monitör aldığımdada vardı windows 10 arama çubuğuna Görüntü Ayarları yaz. Ordan Monitör bölümü açılcak alta in az orda gri renkle gelişmiş görüntü ayarlarına bas ordan ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özelliklerine tıkla bi sekme açılcak ordan yukarıda monitör...
  8. B

Apex Legends Lobi Grafik sorunu

Sorunumu Paylaşmadan önce herkese Merhaba Apex Legends oyununu eskiden çok sık oynardım bugün tekrar indir fakat lobideki grafik kalitesi çok kötü ama oyun başladımı grafikler düzeliyor Grafik sorunu Sadece lobide oluyo ve bulanık gözüküyor Ayarlarımda Hard olmasına rağmen böyle eskiden...
Geri