Arama sonuçları: *

1. B

Ryzen 5 5600g için ekran kartı önerisi

Sistemim Anakart msi b550m- a pro İşlemcim ryzen 5 5600g Ram gskill ripjaws 8*2 Güç kaynağı powerboost 650w 1080 P 144 hz monitörde oynayacağım Bu bileşenler için en iyi ekran kartı hangisi olur 2.el tavsiyelerinede açığım eğer ekran kartı temizse
  2. B

Forza 4 kulüpler sekmesi açılmıyor

Forza horizon 4 kulüpler sekmesi tıklanmıyor bile bunu nasıl açabilirim 1696271304 bu şekilde
  3. B

Türk Telekom modem önerisi

Türk Telekomun 75 mb limitsiz hiper internetini kullanıyorum ama 75 mb geçtiğimizden beri 1 gün düzgün çekmedi günde 7-8 defa kesiliyor şuanki modemi öncedende kullanıyordum modemle ilgisi olabilirmi Modem önerilerine açığım limit 2000 tl
  4. B

Çözüldü✓ Apu sistem Ram mhz arttırma nasıl olur

reis siyah ekran oldu ondan sonra bios pilini çıkardım tekrar taktım sıfırlandı o yüzden sana fotoğraf atarak danışmak istedim
  5. B

Evt A xmpden yaptım
  6. B

valla reyiz youtubedan bakarak yaptım xmp 1. profile gir 3600e çek falan dedi uyguladım
  7. B

Anakartım Msi b550 -a pro ,ramlerim Gskills ripjaws 3600 mhz biosa girdiğimde 2133 mhz olarak gözüküyo bi kere yükseltmeyi denedim ama pcyi tekrar açmaya çalıştığımda monitör gelmedi bios pilini tak, çıkar yapınca düzeldi bunu nasıl çözebilirim not -sistem apu işlemci ryzen 5 5600G
  8. B

Ryzen 5 5600g için Ekran kartı önerisi

İşlemci 5600g almayı düşündüğüm ekran kartı gtx 1650 bu ikisi birbirne dar boğaz yaparmı yaparsada önereceğiniz ekran kartı varmı?
Top Bottom