Arama sonuçları: *

1. A

Ram mhz yükselttiğimde bilgisayar kapanıyor

Şuan volt değerini otomatiğe aldım ve ram mhz değeri olarak 3600 girdim şuan bir sorun yok gibi, biraz sonra da sizin dediğiniz gibi deneyim
  2. A

Dediğiniz şekilde yaptım hocam fakat yine aynı şekilde kapandı 1648723813 1,4 veriyor sanırım hocam
  3. A

Elle voltajı nasıl veriyorum ve hangi değerleri vermem gerekiyor? (Bu konulardan pek anlamıyorum) 1648721872 düşük mhz çalışırken herhangi bir problem olmuyor ama yine de ram de donanımsal bir problem olabilir mi acaba?
  4. A

Var evet kontrol ettim
  5. A

Öncelikle merhaba iyi günler Sistem: Ram: Ballistix 2x8 16GB 4000MHz BLM2K8G40C18U4B Anakart : Msi B450m a pro max İşlemci : Ryzen 7 5700g Bilgisayarı kendim topladım ve ilk açtığımda ram mhz olarak 2300 civarı bir şey seçili olarak geldi, xmp yi açtığımda ramların mhz değerini 4000 olarak...
  6. A

Anakart tercihi yardım edebilir misiniz

Merhaba iyi günler, Öncelikle belirtmeliyim ki anakart hakkında pek bir bilgi sahibi değilim (Şimdiden teşekkür ederim) Ryzen 7 5700G işlemci aldım ileri dönük bir sistem topluyorum şuan için ekran kartı almayı düşünmüyorum Anakart önerisinde bulunabilir misiniz çok fazla bütçem de kalmadı...
  7. A

5600G sistem yönlendirme

Düzgün bir sistem toplayabilirsek bütçeyi biraz yükseltebilirim fikirlere açığım
  8. A

5600G sistem yönlendirme

ikinci el bulabilirsem o şekilde de alabilirim 4650g ile 5600g arasında büyük fark oynar mı ilerde ekran kartı eklerken sorun yaşar mıyım 3080 tarzı bir ekran kartı düşünüyorum
  9. A

5600G sistem yönlendirme

Arkadaşlar merhaba 5600g tabanlı bir sistem toplamak istiyorum daha önce sistem toplamadım pek bir bilgim yok İlerde iyi bir ekran kartı eklemeyi düşünüyorum fakat şuan çok bir bütçem yok ne kadar düşük bütçe olursa o kadar iyi şuan için ama ileride ekran kartı takacağımı da göz önünde...
Top Bottom