Arama sonuçları: *

1. MehmetSG

Sınırsız mobil interneti hotspot ile paylaşmak

Çok saçma bir olay parasını verip aldığın ürünün rezilliğini çekiyorsun
  2. MehmetSG

Ekstradan aldığım paket değil ama normal tarifeme dahil olan paket
  3. MehmetSG

Herkese merhaba vodafone dan sınırsız sosyal medya içeren pakete geçiş yaptım ancak interneti paylaşınca normal kotamdan düşüyor bu interneti hotspot ile de sınırsız kullanmanın bir yolunu bilen arkadaşbana yardımcı olabilirlermi
  4. MehmetSG

Yardım İkiz sim kart takılı telefonlardan birini sadece modem olarak nasıl kullanılır

Herkese merhaba arkadaşlar ben yd 14 pro max kullanıcısıyım bugün vodafone den ikiz sim kart aldım amacım hattın birini kullanımı kapalı olan cihazda diğerini ise normal bir telefona takıp hotspot özelliğini açarak kapalı olan cihazımda vowifi aracılığıyla arama yapmaktı ancak aktif olan cihaz...
  5. MehmetSG

Yardım Tecno pova 5 8/256 alınır mı? G99 ULTİMATE!! 45fps 8.5k?

doğrudur telefonda öyle pubg vb oyunları pek oynamıyorum oynasamda telin kapasitesi belli oyunda ikinci uygulama sıkıntı çıkarabilir 1718490120 eğer 700 tl daha çıkma ihtimalin varsa camon 20 proyu alabilirsin öneririm iki ciahaz işlemcide iyi olsalarda kamera ekran ve hafiflikte camon daha iyi...
  6. MehmetSG

akıcı da aşırı yüksek hd de ise yüksek destekliyor gamespace dediğin nedir
  7. MehmetSG

bende şubat ayından beri tecno camon 20 pro kullanıyorum g99 lu versiyonunu fiyatına göre gayet memnunum
  8. MehmetSG

S24 Ultra Alıp Kayıt Yaptırır Mıısınız? (pasaport kayıt değil normal kaçak)

şuan olsa kaçak alır kaydettirirdim ama imkanım olsa iki tane kaçak alır rahat ederdim yinede o vergisini vermezdim
  9. MehmetSG

Yardım samsung evo plus 64 gb sd kartım durduk yere bozuldu

merhaba arkadaşlar 2 yıldır samsung 64 gb evo plus sd kartını kullanıyorum ancak birkaç hafta telefon sd kart bozuk biçimlendir uyarısı veriyordu bunun üzerine kartı pc ye takıp verileri yedekleyim de biçimlendireyim dedim ancak birçok veriyi taşımadı daha sonra telefona tekrardan taktığımda ise...
  10. MehmetSG

Yardım aliexpres kargo adreste olmadığım için iade edildi

konuştum ancak ptt ile iletişime geçmem gerektiğini söylüyor
  11. MehmetSG

Yardım aliexpres kargo adreste olmadığım için iade edildi

öncelikle konuyu doğru yere mi açtım emin değilim kasım indirimlerinde aliexpres ten iki tane ürün almıştım ancak ürünler uzun bi süre gelmez diye düşünüp 1 haftaadresimde olamadım bu arada kargolar geldi ancak alamadığım için iade olmuşlar bu iade olan ürünleri tekrar kargo şirketinden...
  12. MehmetSG

Gençlere teknolojik destek kampanyası başvuruları başladı

Galaxy a34 1700206146 9500 olsaydı ama
  13. MehmetSG

Gençlere teknolojik destek kampanyası başvuruları başladı

an itibari ile teknolojik destek başvuruları başlamış ben internet için başvurdum sizleri de bilgilendireyim istedim.:) kvkk ve açık rıza şartları
  14. MehmetSG

🔥İndirim 💥 ALİEXPRESS 11.11 VE İLK SİPARİŞ İNDİRİMLERİ 💥

bazı alınabileceğini düşündüğüm ürünler. akıllı saat almayı düşünüyorum 1000 tl altı önerilerinizi bekliyorum. jbl tws bluetooth kulaklık 100 tl şarjlı hava kompresörü 358 tl bluetooth hoparlör 98 tl 500 ml dijital göstergeli çelik termos 90 tl bluetooth hoparlör 89 tl 32in 1 tornavida seti 15...
  15. MehmetSG

Sorunun sebebini buldum sanırım. Durdurmaya zorlayınca internet kökten gitti bende tamamen sildim çünkü uygulamayı açınca da bağlı değilsiniz diyordu oto başlatma da kapalıydı ve bazen wifiye bağlı iken bile sanki interneti kabloyla bağlamış gibi simge çıkarıyordu. Öneriniz için teşekkürler yinede.
  16. MehmetSG

beyler pc den linklere tıkladığımda ürün ülkenize gönderilemiyor diyor sebebi ne olabilir acaba. mobilden sıkıntı yok ama pc de böyle diyor
  17. MehmetSG

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Yarına olursa bu ürünü sipariş edicem inşallah iptal olmazsa çok makbule geçer. İndirimle 750 yl ye gelicek.
  18. MehmetSG

🔥İndirim 15.6 inc laptop çantası 159 TL

Akakce de en ucuzu 299 tl almaya değer birde kuponun felan varsa kaçmaz
  19. MehmetSG

🔥İndirim 15.6 inc laptop çantası 159 TL

https://m.n11.com/urun/classone-wtx201-wtxpro-serisi-156-uyumlu-su-gecirmez-notebook-el-cantasi-44777422?magaza=teknolojinci ihtiyacı olan alabilir baya uygun
  20. MehmetSG

Android yd telefon önerisi 8-10 k android

Fiyatı çok mantıklı ancak burdan sipariş etsek gümrükten geçeceğinden şüpheliyim
Top Bottom