Arama sonuçları: *

1. S

Hangi Windowsu kullanmalıyım

Windows 10 pro kullanıyorum sürekli güncelleme geldiğinden dolayı sürüm değişmeyi düşünüyorum peki iki şık var 8.1 mi 7 mi?
  2. S

Ssd depolama demekse hafıza 280 GB 1674757752 Sorun çıkarır mı Windows 7?
  3. S

Selam sistemim Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.94 GHz - 4Gb ram - 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci - Nvıdıa Geforce 9500Gt pek güzel olmasada fikire ihtiyacım var bu sisteme en uygun Windows hangisidir ? Oyun performansı için olursa daha güzel olur
  4. S

Bilgisayarım bunları kaldırır mı

Bence ekran kartından kaynaklı aynı olmaması
  5. S

Bi ara bu işlemci pubg akıcı oynattı Cidden
  6. S

Yani bir kaç gün oynarım sonra kadar diyosun öylemi?
  7. S

Bu sistem özellikleri Bluestackta free fire ve çar parking mulptiplayer kaldırır mı ve oynatır mı?
  8. S

virüs var yardım lütfen

Usb ye kim yerleştirmiş olabilirki çok tuhaf
  9. S

virüs var yardım lütfen

bildiğim kadarıyla dosyaları kopyalıyormuş ben bunu yaparsam benim kendi dosyalarım silinmez mi? 1655479039 tamam deniyeceğim 1655479079 denicem uygulamayı
  10. S

virüs var yardım lütfen

Musallat diye bir virüs varmış söylenenlere göre görev yöneticisi ve kayıt defterini engelliyomuş ama ben virüsü farkettiğim anda başlangıçtan devre dışı bıraktım ama hala başlangıçta ne yapabilirim?
  11. S

14 yaşında basketbol uygun mu?

yağlı yemeklerde aldığın kaloriyi basketbolda hemen yakamazsın saatlerce oynaman lazım ve basketbol kilo aldırmaz kendimden biliyorum 1 hafta hergün 4-5 saat basketbol oynadım yağlı yemek yemedim 4 kilo verdim
  12. S

İnternet sorunu yardım

Merhaba internetimiz Türk Telekom komşumuzdan modem aracılığıyla alıyoruz ama bilgisayarımda youtubeye girmekten başka bir şey yapmıyor ve siteleri bile açmıyor çpğu site trendyol meb hepsiburada gibi benim için önemli siteleri açmıyor lütfen yardımcı olun
  13. S

İnternet kullanamıyorum

Merhaba internetimiz Türk Telekom komşumuzdan modem aracılığıyla alıyoruz ama bilgisayarımda youtubeye girmekten başka bir şey yapmıyor ve siteleri bile açmıyor çpğu site trendyol meb hepsiburada gibi benim için önemli siteleri açmıyor lütfen yardımcı olun
  14. S

Vpn siz bir şey indiremiyorum

İnternetim çalışmıyor program içi bir şey indiremiyorum sitelere giremiyorum ama vpn le her şey yapıyorum fakat vpn çok yavaş lütfen yardımcı olun
  15. S

İnternet kullanamıyorum

İnterneti kullanamıyorum program içi indirme yapmak için mecbur vpn kullanmam gerek ama vpn de çok yavaş neden kaynaklıdır internet kullanamamam
  16. S

Öneri Bilgisayarımda valorant oynayabilirmiyim acaba?

Tamamdır deneyeceğim 1647790053 Tamamdır
  17. S

senin işlemcin benimkinden iyi sanırım pek bilgim yok bilgisayar konusunda 1647711528 anladım bilgi için teşekkür ederim 1647711594 Birde alt taraftaki sistem özelliklerini nasıl yazdın acaba?
  18. S

40-50 fps okadar kötümü yani:(
  19. S

Bilgisayarım Valorant açar mı? sistem: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.94 GHz Ram: 4,00 GB Ekran kartı: Nvıdıa Geforce 9500GT 1Gb
  20. S

Gta 5 oynayabilirmiyim?

bilgi için sağol 1647437044 Zona adlı uygulamadan ve 40 gb boyut
Geri