Arama sonuçları: *

1. snowless

Yardım Samsung Televizyon Değişim veya İade Seçenekleri

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim dostlar. Sıfır değişim talebinde bulunacağım.
  2. snowless

Yardım Samsung Televizyon Değişim veya İade Seçenekleri

Dostlar selamlar geçtigimiz hafta 165 ekran tv aldım ve tv de 2 adet ölü piksel ve icerisinde toz mevcut . Teknik servis kayıt tuttu ve beni bugün aradılar. Dilerseniz direkt sıfırıyla degisimi yada 10300₺ nakit iade ve kusur giderilmesi dendi. Garanti de devam ediyormuş ek olarak. Siz ne...
  3. snowless

Yardım Yeni Alınan Samsung Tv de Ölü Piksel !

Güncelleme: Teknik servis gelip değişim yapılacağını belirtti. Fotograftakı ölü piksel dfeğil içerisine toz girmiş
  4. snowless

mağazadan satın aldım .
  5. snowless

Umarım. Yarın bakıcam.Güncellerim konuıyu
  6. snowless

Yok hocam bir şey olmadı geçmiyor
  7. snowless

Aldıgımın 2.günü cıkan ölü piksele yardımcı olmamak cok enteresan degil mi
  8. snowless

Dostlar eke ekledim ölü piksel durumunu. İnternette araştırdım ve insanlar 6-7 piksel altında degisim vs yapılmadıgından bahsetmiş. Sizce böyle mi sonuçlanır bu durum. Not : Tvyi ekip dün geldi kurdu bugün daha 2. Gün farkettim. Model samsung 165 ekran 65Q67D 1737037076 .
  9. snowless

SİSTEMİMİN PARÇALARI KAÇA GİDER?

3e okutabiliyorsan çıkar gitsin elinden
  10. snowless

SİSTEMİMİN PARÇALARI KAÇA GİDER?

4e zor
  11. snowless

Yardım Ses Sistemini Tv bağlamak için hangi kablo alınmalı ?

Dostlar selamlar yeni televizyon aldım(Samsung 65Q60D). Eski kullanmış olduğum ses sistemini bağlamak istiyorum ama hangi dönüştürücüyle bağlamam gerek bilgisi olam dostlarım var mıdır ? 1736933225
  12. snowless

Yardım Yanlış Tv modeli gönderildi

Gerçekten mi ? İnanılmax ya
  13. snowless

Yardım Yanlış Tv modeli gönderildi

Dostlar selamlar geçtigimiz hafta teknoloji mağazasından 165 ekran bir televizyon satın aldım. 65Q60D modelini satın almaya gitmiştim. Fakat oradaki satıcı bana Samsung 65Q67D modeli daha üst model olduğunu %10 daha parlak oldugunu ve bu modeli almamı tavsiye etti üstelik aynı fiyat ile. Bende...
  14. snowless

Yardım 45K BÜTÇE 160 EKRAN TV TAVSİYESİ

Dostlar sorum başlıkta belirttiğim gibi. Çook fazla model ve marka var. Hangisini önerirsiniz ?
Top Bottom