Arama sonuçları: *

• Users: Brows
  • Order by date
  1. Brows

Öneri 2500 TL Gamepad Önerisi Varmı

Hocam internette kablo ile bağlandığı zaman adaptive triger çalışıyor bluetooth da problem oluyormuş arkadaşım dualsense hediye edecek ondan dolayı uygulama adı falan detaylı bir şekilde yardımcı olurmusunuz galiba yukarıda tplink bluetooth adaptoru alıcam
  2. Brows

Teşekkür ederim hocam arkadaşım dualsense hediye edicek artık onu nası kullanıcam bakıcam
  3. Brows

Teşekkür ederim hocam inceliyeceğim 1719934153 Ana kart bluetooth desteklemiyor birde bilgisayara bağladıktan sonra herhangi bir ayar gerekiyormu yoksa tam uyumlu mu? 1719934170 Ana kart bluetooth desteklemiyor birde bilgisayara bağladıktan sonra herhangi bir ayar gerekiyormu yoksa tam uyumlu mu?
  4. Brows

Teşekkür ederim hocam kullanmadan önce ayar filan yaptınızmı regedit üzerinden yoksa direkt tak çalıştırmıydı
  5. Brows

Merhabalar iyi forumlar Sayın hocalarım 2500 TL limitim var bilgisayar ile uyumlu bir gamepad arıyorum fifa ve elden ring oynicam önerilerinizi bekliyorum 2.Soru:xbox kolları pc ile tam uyumlu mu?
  6. Brows

İnceleme Tuf Gaming H3 Red İnceleme

G430 kullanmadığım için bilmiyorum ama ses kalitesi çok iyi
  7. Brows

Öneri ASUS DUAL RTX 3060 İNCELEME

İş yerinden yazınca bukadar oldu eve geçince düzenleme yapacağım anlayışınız için teşekkür ederim
  8. Brows

Öneri ASUS DUAL RTX 3060 İNCELEME

Yaklaşık olarak 1 haftadır testlerini gerçekleştirdiğim ekran kartı Squad,Rdr2, GTA V gibi oyunlarda ısınma yüksek kullanım vb olumsuz şeyler yaşatmadı Tasarım olarak orta boyutta olduğunu ve üstündeki küçük aydınlatmanın kartı çok şık gösterdiğini söyleyebilirim
  9. Brows

İnceleme Tuf Gaming H3 Red İnceleme

Yaklaşık 1 haftadır kullandığım ve test ettiğim bu kulaklık tam bir f/p örneği oldu benim için gerek basları verişi gerek tizler gerçekten kaliteli 7.1 oluşu ve bunu çok iyi işlemeside + olarak ekleniyor ses seviyesi yüksek ve ses bozulması yapmıyor telefonlarda oyun konsollarında ve...
  10. Brows

Donanım Arşivi yeni sistem hakkında

Bende beklemedeyim kendim dün rx6600 lü sistem farklı sitelerden topladım 13000TL ye geldi ve almadım çünkü yeni sistem paylaşılacak onu beklemedeyim umarım herkese nasip olur
Top Bottom