Arama sonuçları: *

1. I

26k-1000 dolar laptop arıyorum Yurtiçi

https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-1245-bfa0x-b-intel-core-i5-12450h-16gb-1tb-ssd-rtx4050-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00003ZQ9WC?magaza=Hepsiburada şunu almayı düşünüyorum elimde 1000 dolar döviz var bunu aşmayacak şekilde acil öneri yapabilir misiniz en iyisini almak...
  2. I

26 k laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-1245-bfa0x-b-intel-core-i5-12450h-16gb-1tb-ssd-rtx4050-freedos-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003ZQ9WB Arkadaşlar bu iyi midir bı sıkıntısı falan nolabilir ve ya daha iyi fiyata falan daha iyisi varsa yazar mısınız acil almam gerekiyor
  3. I

Max 1000 dolar laptop önerisi

her oyunda rahat takilabilecegim gelecekte işlerim için kasmayacak vs bir laptop arıyorum 1000 dolardan daha ucuz olursa da daha iyi olur fazla bütçem yok
  4. I

galaxy j7 prime 2 root atmak istiyorum

Telefonum Samsung Galaxy j7 prime 2 android sürümü 7.1 root atmak istiyorum sürüme uygun nasıl atabilirim detaylı anlatabilcek var mi cahilim biraz uygulama linki vs varsa nasıl ne yapacağımı anlatacak varsa çok sevinirim
  5. I

Clash Royale destenizi atın

Pekka spam destesi ama haydut yerine altin şövalye koymuşum
  6. I

Gamepower monitör ısınıp kapanıyor

kanka ayni sorun bende de var buldun mu?
  7. I

Yardım Laptop mu almalıyım hazır sistem mi?

laptop al kanka ben de 11. sınıfım bu sene laptop alcam
  8. I

Bu PC 2. elde ne kadar eder?

en az 10 var
  9. I

Yardım Bilgisayarımı sattım sizce fiyatı iyi mi ?

iyi yapmışsın reis
  10. I

Yardım Bilgisayarımı sattım sizce fiyatı iyi mi ?

en az 5k olmalı bence
  11. I

laptop önerir misiniz 14 15 k

hocam çok teşekkürler bunlardan birini alicam büyük ihtimalle bunlarin hepsinde ram yükseltmesi var demi
  12. I

nerde hocam link salar misiniz
  13. I

Forza 4 Oynatır Mı Bu Sistem?

oynatir rahat
  14. I

Piyasada 14 kya 8gb ram falan var ben en az 16 olsun istiyorum şunu buldum alınır mı hp siz de tavsiye verirseniz sevinirim...
  15. I

monitör dahil iyi bir sistem arıyorum

1 ay zamanim var hocam bekliyorum zaten sadece kovaliyorum şu an yakalarsam alicam
  16. I

monitör dahil iyi bir sistem arıyorum

bütçe max 15k (siz daha ucuz bulsaniz iyi olur çünkü zorlarsam belki 15e çıkabilirim) Dediğim gibi monitör dahil, parayi verdiğime değecek bir sistem bekliyorum lütfen yardımcı olun
  17. I

Trendyoldan bilgisayar alınır mi

Uzun uğraşlar sonrasi bilgisayar almaya ikna ettim ama bütçemiz kısıtlı trendyolda bakiym dedim city bilişim mi ne var piyasaya göre ucuz sanki sizce güvenilir mi? güvenilir ise alan varsa ordan öneri yaparsanız sevinirim
  18. I

monitör arıyorum 2000 tl

beklicem hocam daha 1 ay var babami ancak ikna ettim yıllardır sözünü verio alamio gelcek aya bakarım artik cok acelem yok 1656323905 aşarım bütçeyi biraz sıkıntı olmaz hocam çok teşekkür ederim
  19. I

monitör arıyorum 2000 tl

Abdullah abinin en son incelediği pcyi almayı düşünüyorum ilk defa bilgisayar alicam monitör önerir misiniz bütçem dar ama 2500ü zorlarim
Geri