Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Sayısal 150 Binden En Fazla Kaç Bine Çekebilirim?

Kimse bilemez inanıyorsan 20 30k Çek sende bitiyor
  2. Yozgatlııı

Yks 26da 80k Yapmış Birinin 3k Yapması Mümkün Mü??

reis kos git calis ilk 3k değil -3k bile gelir 95 obp ne ya harıkulade bırsey
  3. Yozgatlııı

Yks 26da 80k Yapmış Birinin 3k Yapması Mümkün Mü??

teknik olarak finalde ya yaparsin ya yapmazsin 2 senecenek var. inaniyorsanda her turlu yaparsin burtda seni senden iyi kisme bilemez okumadim valla usendim ama basliga bakarak yorum yapiyorum bu meslegi 40 sene yapacaksin belki hayatinin yarisindan fazlasini bu meslegi yaparak gecireceksin o...
  4. Yozgatlııı

Kütüphanede Nelere Dikkat Etmeliyim?

Yarından itibaren düzenli olarak kütüphaneye gidip verimli ve yüksek saatler ders çalışacağım. ama hiç deneyimlemedim mesela sayfa değiştirirken bile mi sessiz olmam gerekiyor? ben kütüphane kartını alırken çalışanlar birbirine kola getir bana kola diye bağırıyordu anlamadim yada kalk otur...
  5. Yozgatlııı

85 /OBP/Ne Kadar Geriye Atar ?

hocam yuksek derecelerde geriye atma katsayisi daha fazla 120 130k yapsan 135k atsa zoruna gitmez ama 50k yapinca 60k atiyor
  6. Yozgatlııı

85 /OBP/Ne Kadar Geriye Atar ?

Daha tiksindirici bir sistem görmedim her okulu aynı disiplin sınav şartları altında yap bari de adaletli olsun. 1786356492 70 obp var bende 10k atıyor resmen önüme geçen 10k içinde 5k tane emeği ile obp yükselten 5k tane meslek imam-hatip özelde fln okuyup obp kasan var
  7. Yozgatlııı

300 Gün Yks Başlamak İçin Çok Mu Geç?

Hocam baslayali 2 ay olacak neredeyse
  8. Yozgatlııı

16 yaşından sonra daha ne kadar boy atılır ?

4 5 yıldır ayni boydayım
  9. Yozgatlııı

valla calısacagız yapacagız bakalım
  10. Yozgatlııı

Odtü Ankara ve Odtü Kkk (Kuzey Kıbrıs Kampüsü) Farkı Nedir?

Nokta atışı yorum yapmissiniz hak verdim gerçekten bunu dusunmemeistim
  11. Yozgatlııı

Tyt İçin Şuanlık 70 Net İyi mi?.

Allah yardimcimiz olsun
  12. Yozgatlııı

345 Allstar Alınır mı?

analizleri ferlan var hocam ama baya detaylı üstüne düşüyorlar öğrencinin ama haklılık payınızda var
  13. Yozgatlııı

345 Allstar Alınır mı?

hocam bence değil gibi duruyor yani bilemedim zamanı daha verimli kullanırım gibi hissediyorum
  14. Yozgatlııı

345 Allstar Alınır mı?

Arkadaşlar açığa geçeceğim 2027 yks sınavına hazırlanıyorum 300 günüm var hali hazırda 10 tane entry level (mirko orjinal) gibi kitaplar aldım 2 3 tanesi bitmek üzere, deneyimleyen var mı? önerir mi? tabletim var kalemli her gün kütüphaneye giderek çalışacağım beni öne taşır mı yoksa youtube...
  15. Yozgatlııı

37k ama indirim kodu felan filan 35k oluyor 9 ay pesin taksit.
  16. Yozgatlııı

hocam 345 all star alsam internet uzerinden cok daha rahat olurum aklimida cok kurcaliyor alip almamak bilmiyorum
  17. Yozgatlııı

Var aslinda ama hic oyle birsey dusunmedim zaten hocalar anlatiyor internette onun yerine 345 veya doping alirim diye dusundum zaten aciga gececegim hergun kutuphane yaparim diye dusunuyorum
  18. Yozgatlııı

geometri altyapim var problemler yapabiliyorum ama matematik altyapim yok diger biyoloji alt yapim cok iyi fizik kimya ortalama sosyalde 18 19 net yaparim diye dusunuyorum
  19. Yozgatlııı

1 ay önce 10 günde temel bıyıklımat kıitabını 13 gunde bitirdim sonra düğün diş gözlük hastanede derken onun ardına 2 3 hafta hiç bakamadım ama ipin ucunu bir tutayım parampicik edecegim
  20. Yozgatlııı

Hobi Amaçlı Düşük Bütçeli Sistem Toplayıp Satmak Mantıklı mı?

Sadece kafa ağrısı + cebıne +200 300 sokmak dışında bir işe yaramaz facede pg sistemsiz havale sonrası gönderenlerden olman lazım onun içinde gruplarda saygın olman gerek 1786270343 düşük bütçe için klonusuyorum tabii ki
Geri