Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

❌İndirim Bitti! Asus A21 Plus Beyaz 2.499 TL

Ulan siyahına 3900 verdim 1 2 ay önce sırf seviyorum diye şimdi satarsam eğer güzel paradan aerocool p300c alcam
  2. Yozgatlııı

Akvaryum Matx kasa önerisi

Geçti 3900e almıştım hocam 2 3 aylık
  3. Yozgatlııı

Bu hoş duruyor hocam gayet aynalı olarak 3 tane daha fan alırım alta atarım güzel olur. Bu arada benim 2 yıl garantili A21 plus kaçtan satılır kozmetik 10/10 kutu köpük fatura garanti tam amazondan aldım
  4. Yozgatlııı

Hocam fan kaliteleri hakkında bilgim 0 benim sesdir desibeldir felan, ama beyaz olarak ışık yakabileceğim bir fan olsa güzel olurdu
  5. Yozgatlııı

Hocam belirtmeyi unuttum PSU yanda olsa eğer çok iyi olur bunlar çok uzun gibi. 1777200462 Hocam çok pahalı değil mi, tarzını en sevdiğim o oldu ancak fan bile yok fan aksak 6 bilemedin 7k kasa için fazla benim için. Muadili yok mu acaba bildiğiniz?
  6. Yozgatlııı

Siyah olması lazım, elimde Asus A21 Plus var 2 yıl garantili sıfırdan farksız onu satıp içinde fanı olan ve akvaryum tarzda bir kasa almam istiyorum, PSU'm hali hazırda var olmasına gerek yok. Çokta absürt pahalı olmasın ama küçük bir şey olsun istiyorum öneri yapanlara teşekkür şimdiden.
  7. Yozgatlııı

IMEI atılmış Xiaomi telefona format atılır mı?

Her yazıyı alıntılayıp " Nasıl, Ne alakası var" gibi cümleler kuruyorsun kaç GB olması ne alaka yetip yetmemesi yada ne için kullandığım yada senin ne için kullandığın yada senin telefonun hafızasının sana yetmesinden banane ki sormuyorum onu fark ettiysen boş içerikli mesajlar atıyorsun...
  8. Yozgatlııı

Kanka sen çok mesaj kasıyor gibi duruyon ya.
  9. Yozgatlııı

Haydaa brawk stars inmiyor yatalak kaldık evde oyunda oynuyamiyoz olaya gek
  10. Yozgatlııı

Ooo 128gb görüntülü konuşma için kullanıyorum
  11. Yozgatlııı

Xiaomi Mi 11T telefonum var IMEI atıldı yurt dışı olduğu için senelerdir böyle kullanıyorum ne uyarı verdi nede güncelledim, şuan ise içi inanılmaz pis kirli rezil halde 5 MB yer bile bile yok telefonda temiz bir kurulum yapmak istiyorum fabrika ayarlarına sıfırlarsam eğer kapanır mı?
  12. Yozgatlııı

Yüz Hatlarımı İyi Bulmiyorum Ne Yapabilirim

Kendinle barışık ol.
  13. Yozgatlııı

Kıl Dönmesi Ameliyatı Olacaklara Tavsiyeler.

İşte bende böyle diyordum 5. Günde dizi izleyecek gücü toplayabildim
  14. Yozgatlııı

Kalktım evi turladım az önce sağlam bir noodle yapıp yedim ayaktada ölüm maçı attım biraz şimdi breaking bad 1. Sezon finali izleme vakti. Yanıma da çektim aburcuburları :D çözdüm meseleyi ya. İlk 1 haftanız cehennem ama hala gece yatması zor hangi pozisyonda kalacağınıza kadar vermek zor birde...
  15. Yozgatlııı

Hocam yüz üstü yatmaktan oluyor, bunuda nasıl çözdüm ankatayım. Eve gelince iki bazayı birleştirdik arada 5 10cm boşluk kaldı bende denk getirecek şekilde yattım takımlar askıda kaldı olacak arkadaşların bilgisine çok işlerine yarar.
  16. Yozgatlııı

5 pit deliği hocam Kanal yani bende 6 idi bu ileri seviye demek bir an önce ameliyat ol delikler çok sağa sola gitmemiş ise Primer kapama yaparlar bende öyle oldu yoksa flep yapabilirler şimdiden geçmiş olsun inanılmaz rezil bir süreç 1 ay cehennem geçiyor Allah şifa versin.
  17. Yozgatlııı

Dizi Önerisi Yapar Mısınız?

Hunger games serisini okuyorum şuan bitince mazerunner düşünüyorum Harry Potter de olabilir hiç izlemedim 1. Filmi saymazsak
  18. Yozgatlııı

Dizi Önerisi Yapar Mısınız?

Last of us dizisine hiç sıcak bakmıyorum oyun videoları izlesem canım çeker masa başına oturmaya çalışırım dikişler patlar Türk dizilerinde ilgimizi çekmiyor ne yapsak
Geri