Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

RX 9060 XT 16GB VS RTX 5060 TI 16 GB

Yani işe yarıyor açınca 5060ti ile aralarında 5 6 FPS farkların olduğu oyunda açarsan 5060ti önüne geçebilirsin
  2. Yozgatlııı

Ben bir şeye bulaştım

Çek hemen
  3. Yozgatlııı

RX 9060 XT 16GB VS RTX 5060 TI 16 GB

Dediği doğru FPS artıyor söylediği şeyler lakin yinede aradaki fiyat farkına değecek bir şey yok, 7 8k mı vardı arada ne 5060ti çok pahalı.
  4. Yozgatlııı

N11 ürün iadesi hakkında yaşadıklarım

Yok hocam ürünü almadan satış sözleşmesi kısmına giremiyorusunuz o yüzden bulamadım bu gün açıklanacak iade sonucu
  5. Yozgatlııı

Doğru dediniz bakacağım
  6. Yozgatlııı

O n11 de yokmuş hocam çok aradım ama yok. 1773066788 Bende böyle bir ses vardı
  7. Yozgatlııı

Sizde de mi hırıltı sorunu var? Birde nerden ulaşabilirim onlara.
  8. Yozgatlııı

Geçeyim hocam deneyeceğim.
  9. Yozgatlııı

Servise nasıl gönderiyoruz hocam n11 den aldım ordan başka bir yere gönderme mümkün mü? Servisin bile onay vereceğini sanmıyorum öyle bir ortamda sesi nasıl duyacaklar reddi basarlar direkt birde abartı bir ses değil ama rahatsız ediyor abartı değil de diyebilirler. 1773060553 Beğenmedim dersem...
  10. Yozgatlııı

❌İndirim Bitti! Ceramical MS1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm 890 Tl

Ben kullanıyorum sallantı var pek hoş hissettiren bir masa değil enine boyu kısa bana göre.
  11. Yozgatlııı

Dostlar MSI A650BNL PSU aldım, bana düz kutunun içinde patpata sarılı bir halde gönderdiler ve baya yıpranmıştı, üstelik coin while ve fanda hırıltı vardı, forumda da paylaşmıştım iade et demiştiniz. İade talebini oluşturdum şikayetlerimi belirterek koşulsuz 14 gün iade süresi içinde. Ancak...
  12. Yozgatlııı

Çözüldü✓ Lg monitör alınır mı?

Yanma için 5 yıl garanti veriyor Samsung yurt dışında burda 3 yıl sanırım
  13. Yozgatlııı

Yansın hocam yok mu garantisi bir kere alıyoz doya doya oynarsın 3 5 sene garantileri var zaten.
  14. Yozgatlııı

Crucial 480GB E100 Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 4700MB / Yazma 2500MB) 3,018TL

Pcie4.0 sn3000 500gb 3800tl ye aldım 😔
  15. Yozgatlııı

Parası çok 19.5 a oled almıştı birisi öğrenci indirimi ile sanırım G5 oled bütçe çıkarsa ona bak
  16. Yozgatlııı

RX 9060 XT 16GB ve MSI MAG A650BNL

Gp600a-ged daha ucuz ve kaliteli, fan hırıltılısı kasaya takılınca hırıl hırıl belli ediyordu. Dışarıda sadece dipten kulak dayayinca belli olsada. Green aldım çok menumum fark var arada baya.
  17. Yozgatlııı

RX 9060 XT 16GB ve MSI MAG A650BNL

Ben aldım dediğin psuyu fan çok hırıltılı idi iade ettim green gp600a ged aldım hem daha kaliteli iç bileşen olarak hem cw yok fanda sessiz. 700 veya 800 olanı alabilirsin dediğim modelin bu arada dediğin ekran kartını kullanıyorum problem yok.
  18. Yozgatlııı

Amazonda değişim talebi yok mu?

hocam yine bilmediğimden soruyorum müşteri hizmetlerine yazılıyor mu? ben sadece arama yoluyla sesli ulaşabiliriz sanıyordum.
  19. Yozgatlııı

nerden değişim talebi istediğimi belirteyim hocam? iade notuna mı yazmam gerek?
  20. Yozgatlııı

yapmazlar gibi hocam, çünkü bunun için bir metin oluşturmuşlar orda değişim seçeneği yoksa eğer iade edip almalısınız diyordu.
Geri