Arama sonuçları: *

1. S

RX580 Driver Yüklediktan Sonra Ünlem

hemen deniyorum 1602419292 önce sürücüyü kuruyorum . aygıttan bakıyorum ünlem . sonra attığın lintekini yönetici olarak çalıştırım tmm diyorum.? 1602419843 YAPTIM AMA OLMADI AYNI ÜNLEM DEVAM EDİYOR . REDEON PROĞRAMIDA AÇILMIYOR. NO AMD GRAPHİCS DRİVER İS İNSTALLED .... DİYE DEVAM EDİYOR BEN BU...
  2. S

WHQL bu ne demek arkadaşlar
  3. S

Format Sonrası Anakart Driveri Siyah ekran

tekrar format atıp kurayım temiz şekilde. 1602417865 nete bağlı olmadan kurabilirmiyim çünkü bu lanet win10 otomatik güncelliyor her bişeyi
  4. S

hangisi indiriyorum . chipset driver ve alttaki amd raid installermi ???
  5. S

arkadaşlar yeni kasa topladm . sistem parçalarım . b450 gamin plusmax msı ryzen 5 3600x rx 580 saphire 8gb xpg 3200 mhz ram win kuruyorum. anakart chipsetini kuruyorum. ekran kartı güncel driverini siteden indirip kuruyorum fakat sonrası ünlem işareti geliyor oyunlarda kartı görmüyor. kart...
  6. S

arkadaşlar yeni kasa topladm . sistem parçalarım . b450 gamin plusmax msı ryzen 5 3600x rx 580 saphire 8gb xpg 3200 mhz ram sistemi kuruyorum anakart kutu içeriği cd sinden anakart driverlerini kurarken ekran siyah olarak kalıyor . monitöre sinyal geliyor . fakat yarım saattir böyle bekliyorum.
  7. S

Rx580 Driver Yükleme Sorunu

minidump dosyasi nedir . suruculerin eski versiyonlarinida bulacagimiz bir site varmi. amd suppotta son surumler var 1602312618 mavi ekran verince sistem acilmiyor. sistem geri yukleme yapip basliyor. yinede minidump doayasi olurmu
  8. S

Rx580 Driver Yükleme Sorunu

arkadaslar rx580 format sonrasi guncel driver kuruyorum . Sonrasinda aygit yoneticisinden unlem geliyor ve amd redeon uygulamasi acilmiyor yuklu fakat driver bulunamadi hatasi veriyor. Kutu iceriginde cd den kurarkende mavi ekran hatasi aliyorum. şu uzgun surat isareti olan mavi ekran. win...
  9. S

10k Pc - Ek Tavsiyeler Sizce

Sistemi Almadm arkadaslar ariyorum surekli. Hazir sistemlerdeki donanimlar su ana kadarki yorumlariniza gore skintili parcalar
  10. S

10k Pc - Ek Tavsiyeler Sizce

itopyadan Topladm Monitor indirimi ve mouse hediyesi guzel. Sistem nasil mantklimi
  11. S

8K Pc ye Ekran Kartı Önerisi

vatan sart degil garanti konusunda skntisiz firmalarda olabilir. Senin attigin 9k monitorle 11e gelir ben monitor ile kasa 10k butcem var
  12. S

bu pc iptal beyler 10kya vatandan pc toplasakbana
  13. S

sadece kasa icin 8k arkadaslar . 1601800070 Birde 2.Bu Kasa Var 6k son dedide 5.700e anlasmaya calisiyorum
  14. S

rampage 31" ekran 2300tl civarinda . Fp bence . butcem ekran mouse klavye haric 8k. 4 slotlu bi anakart istiyorim msi gamingmax dusunuyorum suan hatta dusundugum sistemin vatan sepetini atayim . fiyatlar degisir itopya yada vatandan almayi dusunuyorum vatandan alma sebebim giderek magazan alicam...
  15. S

şu donemde beklemek cok mantkli olmuyo malu dolar surekli yukseliyor . Hangi karti onerirsin Amd olmasini daha cok istiyorum
  16. S

Arkadaslar M2 soketli 4 Ram slotlu Anakartlı R5.3600 islemcili 16Gb 500ssd li sisteme Onereceginiz ekran kartı ne olur. Manitor haric 8k yı gecmicek ????
  17. S

2500tl Civarı Ekran Kartı

BU KARTA NE DERSİNİZ ? https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1660ti-gaming-x-6gb-gddr6-192bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html
  18. S

rx5700 için Pcı 4.0 slot istiyor arkadaşlar anakartım ile uyumlu değil :/
  19. S

bu arada amd 5700 için pcı 4.0 yazılmış tomohavkin desteği varmı pcı 4.0 ???
Geri