Arama sonuçları: *

1. H

Tuşlarımın bağzıları çalışmıyor

klavye modelim rampage kb r01 2 yıldır sıkıntısızdı
  2. H

Tuşlarımın bağzıları çalışmıyor

Yaklaşık 1 haftadır alt tuşum çalışmıyor klavyemde buna kabulüm ama nedense bazen yazı yazarken alttaki gibi şeyler oluyor "Z" harfine basıyorum z1 oluyor "X"harifne basıyorum x2 diye yazıyor boşluk tuşuna basılı tutunca şöyle bir şey oluyor ııııııııııııııııııııııııııııııııııı backspace e...
  3. H

Evde Kasa Temizliği

Evde kasayı nasıl temizlemem lazım saç kurutma makinesi iş görürmü
  4. H

GTA 5 de ses sorunum var

GTA 5 oynarken oyunun sesi biraz kısık gibi her şey açık ve son seste her uygulama program da ses son da kulağımı ağırıtıyor bazen ama dün aldığım gta 5 de sıkıntı var gibi ses biraz az
  5. H

Pc de gelmiş geçmiş en çok zevk aldığınız 3 oyun

GTA TÜRK CS 1.6 HALF LİFE SERİSİNİN TÜM OYUNLARI
  6. H

Pc de gelmiş geçmiş en çok zevk aldığınız 3 oyun

kırmızı cs neydi yav half life ile karıştırıyor olmayasın
  7. H

İNDİRME HIZI

MERHABALAR speed test yaptığım zaman https://www.speedtest.net/result/9204237370.png bu değerleri alıyorum ama steam yada yada başka bir platfromdan bir şey indirirken maks"800kbs" görüyorum benim bildiğim yanlış bir şeymi var yoksa hızım cidden düşükmü Kablo ile bağla bilgisayarıma
  8. H

BİOS GÜNCELLEMEK

Merhabalar ben "gıgabyte b450m s2h" anakart ve ryzen 5 2600 işlemci kullanıyorum.Bilgisayarı geçen yaz almıştım ve o günden sonra hiç bios update yapmadım şuan "F3" sürümünü kulanıyorum.Şuan en güncel sürüm "F50" güncellemenin bana ne gibi faydaları olur yada güncelemez isem zararları nelerdir
Top Bottom