Arama sonuçları: *

1. Kosovar

2k Bütçe ile Mouse Önerisi

Vala ben hafif diye aldım çok memnunum daha az yoruyor daha çok keyif alıyorum Mevzu rank olayı değil yetenekli olan kablolu toplu mousela da iş yapar
  2. Kosovar

🔥İndirim Lian Li 8.8″ Universal Ekran Siyah/Beyaz 3.999 Tl 🔥 🔥 🔥

Maalesef forumun en büyük özelliği bu zaten Çok rezil bir durum ama Yaş ortalaması çok düşük yapacak birsey yok
  3. Kosovar

❌İndirim Bitti! Klasse Feel Iem Kulaklık Değişebilir Kablo ve Mikrofon Typec 999tl Aux 899tl

Gecen YouTube da gördüm biri incelemiş baya memnundu 3 taksitte var en olmadı iade de edilir denenebilir
  4. Kosovar

Valorantta Demirden Bile Çıkamıyorum Çok Yeteneksiz Hissediyorum

Yol yakınken sil 😅
  5. Kosovar

2k bütçe ile hangi iem kulaklığı almalıyım?

Bende ki Moondrop Rays hocam cok Memnunum
  6. Kosovar

Çözüldü✓ IEM kulaklık önerisi ?

Ses kasma nasıl cs de hocam
  7. Kosovar

Çözüldü✓ IEM kulaklık önerisi ?

Moondrop Rays aldım ben baya memnunum ilk IEM kulaklığım
  8. Kosovar

🔥İndirim KTC H25T7 200Hz IPS Gaming Monitör 🔥3.799 (F/P KRALI )

Ürünü alan sensin galiba baya içerlemişsin 😅 2 hafta boyunca unutmamış bu anı beklemiş Forum sahibini yalıyor hesaplara bak
  9. Kosovar

Yazdıklarının benim nezdimde birer eleştiri olduğunun kanısına nasıl vardın merak ettim söylediklerinin benim deneyimim üzerinde hiçbir etkisi yok . Koşa koşa gidip tekrardan monitörü sipariş etmemi mi bekliyorsun. 4 sene konusuna gelince seninle ilk kez diyaloğa giriyorum ve tespitimi...
  10. Kosovar

Tam olarak onu söyledim malzeme kalitesini beğenmedim. Bunun dışında da bir yorum yapmadım. İnsanların almaması için neden manipülasyon yapıyor olayım bu nasıl saçma bir düşünce Yaygara koparan sensin hatta sen kimsin der geçersin de istesen. İsterse 2150 yorum olsun benim düşüncemi...
  11. Kosovar

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Nie göndermediklerini söylemiyorlar mi
  12. Kosovar

Hiçbir zorunluluğum yok beğenmedim ve iade ettim bunu da bildirdim bunun ötesinde bir durum yok. Radikal yorum nedir ya ne tarz bir konuşma tarzınız var radikal , haksızlık vs bu tarz algıları bırakın bence bu kadar abartmaya gerek yok Alınganlık yapan sizsiniz video incelemeniz var diye...
  13. Kosovar

Almayın demedim tavsiye etmem dedim Haksızlık olarak nitelendirilecek bir durum yok. Tespitlerinizi gözden geçirin Bende kullandım ve kendi yorumumu yazabiliyor olmalıyım.
  14. Kosovar

okuduğunu anlayamıyorsun sanırım
  15. Kosovar

ultra mega beklentiye gerek yok hocam Üründen her şeyiyle basitlik akıyor Uzun zamandır bu kadar Çin mali bir ürün görmemiştim
  16. Kosovar

Tavsiye etmem hocam geçen ay aldım geldiği gün iade ettim
  17. Kosovar

❌İndirim Bitti! Spigen EA3020 20.000 mAh Hızlı Şarj Powerbank 1124TL

Bu da değerlendirilebilir ; Spigen 30000 mAh 30W USB-C + USB-A Giriş / Çıkış Hızlı Şarj 3 Portlu Powerbank / 1 Metre Type-C Harici Kablolu Taşınabilir Şarj Cihazı + Taşıma Çantası Dahil EA3030 Black - ABA09435 https://app.hb.biz/fIgJ4fUpJWCA
Geri