Arama sonuçları: *

1. O

google drive format öncesi yedekleme

Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu zamana kadar hep PC'yi formatlarken USB kullandım dosyaları tutmak için şimdi Drive kullanıyorum ve zaten halihazırda yedekliceğim her şey Drive'da yedekli. Emin olmak için acaba bilgisayardan silince buluttaki yedekten mi siliniyor diye denedim ve PC'deki Drive...
  2. O

RTX 2060 sistemde Cyberpunk DLSS 3.0 modu kurulmuyor

Yeni moddan hepinizin haberi vardır ben kurmayı dendim ve aşamaları doğru yaptım ama açılması gerken ayar açılmadı yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  3. O

bilgisayar durduk yere mavi ekran hatası veriyor

Ekran kartı sürümü en güncel olması lazım geforce experience ile güncelliyorum malwerebytes kullanıyorum virüs girmiş olabilirmi acaba
  4. O

usb yi hazırladım ama şuan sistemle işim var o yüzden gece test başlatacağım kusura bakmayın şimdiden
  5. O

şuan olması lazım sanırsam tekrar bakabilirmisiniz
  6. O

https://drive.google.com/file/d/1skVYvZj4pB7LKrulyL5603CQ6L-MsHHM/view?usp=sharingb bu sanırsam yardımcı olabilirseniz sevinirim
  7. O

Bilgisayarımı kullanırken arada oyun fark etmeksizin mavi ekran verip kapandığı ve sorunsuz açıldığı oluyor. Mesela az önce bilgisayara 10 dakika civarında dokunmadım kendi kendine tarayıcı açıkken mavi ekran verdi. Geçen günlerde Red Dead Redemption 2 oynuyordum oynarken sorun yoktu Alt Tab...
Top Bottom