Arama sonuçları: *

1. omerdesouza

🔥İndirim Fenerbahçe 25/26 Sarı Forma 1349tl

Komik çocuklarsınız BKM'de falan çıksanıza :]
  2. omerdesouza

❌İndirim Bitti! Apple iPhone 16e 128gb Siyah 42.558

Tamam "hacı" bıraktım :]
  3. omerdesouza

❌İndirim Bitti! Apple iPhone 16e 128gb Siyah 42.558

1 senedir 16e son 6-7 yıldır da iOS kullanıyorum ancak söylediğine katılmıyorum S24 FE bile canavar gibiyken S26 Ultra nasıl sapıtsın :)
  4. omerdesouza

🔥İndirim Ek75rt Manyetik Klavye 1500tl

Daha kötü. Kulaklarını kapatmışlar yalnızca satış yapıyolar demek ki. Velev ki ürün arızalı geldi geçmiş olsun.
  5. omerdesouza

🔥İndirim Ek75rt Manyetik Klavye 1500tl

Bu adamlardan hiçbir şey almadın aylardır whatsapp hatlarına ulaşılmıyor yakında kepenk indirirler.
  6. omerdesouza

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Biraz kişisel tercih ama ben Razer mouseların şekillerini ve tutuşunu çok beğeniyorum. Deathadder V2 kullandım bir süre sonra bir ton mouse denedim kullandım asla Razer'dan aldığım keyifi alamadım en son kablolu olmasına rağmen V2 modeline geri döndüm. V3 Pro'yu bu fiyata görseydim direkt alır...
  7. omerdesouza

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Bu gerçek mi? Beyaz V3 Pro 3k fiyata mı düştü. Abi bu indirimleri nasıl takip edebilirim harbi diyorum tek hayalim olan mouse şu ya.
  8. omerdesouza

❌İndirim Bitti! XDrive 15'li Plus Oyuncu Koltuğu HAVALE İLE 8,360₺

Diğer markalarda da o sesler geliyor işte. Bu arada 1 sene olacak bende bile çok ama çok nadir ses çıkartıyor. Bu kurulum ile alakalı olabilir mi? Benden ağır olma imkanı ihtimalin yok 196 boyunda 120 kiloyum :D
  9. omerdesouza

❌İndirim Bitti! XDrive 15'li Plus Oyuncu Koltuğu HAVALE İLE 8,360₺

1 senedir deri olan versiyonunu kullanıyorum. Diğer marka modelleri deneyimlemedim diğerleri ne alemde bilemiyorum ancak alt göbekte boşluk var, mekanizmayı kilitleseniz dahi koltuk hafif ileri geri oluyor o boşluktan dolayı. Kilitlendiği anda pozisyonunu tam anlamıyla koruyamıyor. Ama öneremem...
  10. omerdesouza

🔥İndirim Jopus JO-FI001 2000 W Fanlı Isıtıcı 454TL

Yo' aklı başında çok fazla Z kuşağı da var. Sen başka klasmandasın. O klasmanın adını söyleyip kalbini kırmayayım ama IQ yeterli gelirse belki anlarsın demek istediğimi.
  11. omerdesouza

🔥İndirim Jopus JO-FI001 2000 W Fanlı Isıtıcı 454TL

Şu gevezeliğe, şu üsluba bakın. Benim de gençliğim forumlarda (dh) geçti. Saygıyı falan bilirdik yıllarca dolandım o forumda şu minvalde tek bir mesaj bile görmemiştim. Bu biraz da Donanım Arşivinin suçu maalesef.
  12. omerdesouza

🔥İndirim Fenerium Çubuklu Forma 3186TL!

Beşiktaş ne alaka ki zaten :D 2 tane şampiyonluk verildi sana 59 öncesinden dostum farkında mısın? O zaman sil o 2 şampiyonluğu 2 yıldıza düş.
  13. omerdesouza

🔥İndirim Fenerium Çubuklu Forma 3186TL!

Her forma konusunun altına gelen klişe yorumlar. Ölü internet teorisini doğrular nitelikte takılıyorsunuz :)
  14. omerdesouza

Aula 1+1 hoparlör 399 TL

F75'i 550 liraya nasıl aldın vergisiz fiyatını mı diyosun
  15. omerdesouza

Aula 1+1 hoparlör 399 TL

Adamlar 300 liraya 1+1 hoparlör satıyorlar, çok iyi olmasını beklemek saçma zaten. Odyofil olan paraya kıysın :)
  16. omerdesouza

Çözüldü✓ Google hesabınızda şüpheli etkinlik

Bir daha hiç gelmedi ama ben kafayı takıp defalarca format + sayısız antivirüs kurup tarattım sistemi onlarca kez :D Sen de istersen Malwarebytes ve Kaspersky başta olmak üzere antivirüsleri kurup tarat derim. Normal tarat bir de güvenli modda başlatıp öyle tarat.
  17. omerdesouza

KZ ZSN Pro X alınır mı?

@I'm GANDALF @Prmy Aldınız mı? Öneriyor musunuz ses kasma konusunda tatmin edici mi? [H4 id=''][/H4]
  18. omerdesouza

❌İndirim Bitti! Reebok Lite Plus 2.5 1079TL

49.5 olarak buradayız.
  19. omerdesouza

❌İndirim Bitti! Hepsiburada GSStore atkı BELEŞ ACİL YETİŞ KOŞ

Şehir efsanesiydi gerçek oldu :kekw:
Geri