Arama sonuçları: *

1. Nanaka

WACOM ONE BY MEDİUM grafik tablet 1299TL

Hocam kablosu kısa demişsiniz peki bu kablo type-c to type-c mi yoksa bir ucu micro usb mi?
  2. Nanaka

🔥İndirim SAMSUNG Galaxy Buds 3 Pro Beyaz 4389TL

Hocam bu konu hakkında bilgili birisi gibi duruyorsunuz size bir şey danışmak istiyorum ben Samsung Buds 2 kullanıyordum kulaklığı kaybettim şimdi yeni kulaklık arayışındayım telefonum iPhone olduğu için Airpods Pro 2. nesil düşünüyorum fakat ciddi bir fiyatı var bütçem de sıkıntı yok ama o...
  3. Nanaka

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

rtings sitesine göre en iyi renk ayarları bu şekilde hocam
  4. Nanaka

❌İndirim Bitti! Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü 20.699,00 TL

Ben kullandığım zaman standart çok sıcak gelmişti soğuk da aşırı soğuklaştırıyordu renkleri o yüzden sevememiştim bir türlü
  5. Nanaka

360 olanının renkleri çok mu sıcak geliyor hocam gözünüze? çünkü bana öyle geldi soğuk profile alınca da çok soğuyor renkler o yüzden o profili de kullanamıyordum iade etmiştim sırf bu sebepten…
  6. Nanaka

bilmiyorum bu arkqdaşı atmak yasak mı fakat 2:00 ı açarsanız siyahların morluk olayını görürsünüz
  7. Nanaka

🔥İndirim ASUS Rog Swift PG27AQDM 27 inç 2K OLED 28.599 TL

bizzat kullanıp iade ettim hala kullanmadığın ve hakkında bilgin olmadığı konu hakkında emin konuşup insanları yanıltıyorsun sen gidip sırf siyahlar için oled alacaksın onu da mor göreceksin he öyle mi :D bunun olacağına yazıların biraz daha okunmaz olmasını tercih ederim bir de çok bilmiş gibi...
  8. Nanaka

🔥İndirim ASUS Rog Swift PG27AQDM 27 inç 2K OLED 28.599 TL

samsung da solda ki gibi siyahları mor gösterdiği için gayet de tercih edilir hocam lütfen hemen kötülemek yerine biraz araştırma yapın.
  9. Nanaka

Aylar önce 360hz’lik versiyonunu heves edip almıştım fakat kullandığı panel yüzünden siyahların morumsu görünme sebebiyle üzülerek satmıştım alacak arkadaşların aklında bulunsun. (Gerçek ve kaliteli bir OLED deneyimi yaşamak istiyorsanız QD-OLED harici ve parlak panellere yönelmenizi tavsiye ederim)
  10. Nanaka

GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 33000TL

9800x3d ve 6900xt kullanıyorum 9070xt ye geçmeye gerek var mı? oynadığım oyun warzone monitörüm 240hz oyunda da 200-300 fps arası gidip geliyor cpu time ve gpu time da genel de hep 3-3 ms ile 4-4 ms oluyor
  11. Nanaka

🔥İndirim Wraith Esports indirimli fiyatlar

kendilerini telefonla aradım bana iade kodu oluşturdular kargoya verdim bir kaç gün sonra direkt iade ücreti kartıma geldi wraith olsa adamlar tamir etmeye falan çalışırdı sorun yok deyip geri gönderirdi :D
  12. Nanaka

🔥İndirim Wraith Esports indirimli fiyatlar

wraith yerine gaming gen tercih etmenizi öneririm yakın zaman da wraithden scyrox v6 aldım kullanılmış 2. el ürün gönderdiler baya tozlu ve lekeli çıktı mouse kendilerine yazınca da inkar ediyorlar geçiştiriyorlar iade kabul etmiyorlar :D başka forumdan birine de iade mousepad göndermişler hatta...
  13. Nanaka

Wraithesports 2.el ürün yolladı ve iade almıyor

nasıl iade edeceğim ki iade et yeri yok hocam
  14. Nanaka

Yok hocam wraithesportsdan verdim eminim 1743000351 kendilerinin bana gönderdiği mesaj doğrultusunda mouse u iade almayacaklarını belirtiyorlar bu yüzden hiç uğraşmadan tüketici haklarına gitmeyi düşünüyorum hocam 1743000425 saçmalığın daniskası zaten kutusuna da 2 tane elle açılıp tekrar...
  15. Nanaka

Arkadaşlar dün konusunu açmıştım Wraithesports’dan ScyRox V6 isimli mouse’u satın almıştım fakat kutuyu açar açmaz ürünün fazla tozlu ve lekeli olması + skatezlerinde çizik olmasından dolayı şüphelendim sonra biraz araştırdım ve başka bir forumda da birinin buna benzer şikayeti olduğunu hatta o...
  16. Nanaka

🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace AIM LAB %45+ indirimde

dock bildiğim kadarıyla yok ama o şarj olayına çok takılma derim yemek yemeye gittiğinde taksan bile geldiğin de fulleniyor zaten şarjı, ayrıca dock’u her mouse da bulamazsın zaten sırf onun için seçeneklerini çok daraltmaya hiç gerek yok
  17. Nanaka

🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace AIM LAB %45+ indirimde

Çoğu mouse’un web driver’ın da bu özellik açılabiliyor bilmiyorum hangi mouseları kullandınız fakat 15 den fazla mouse kullandım 8k ve web driver özelliği olan her mouse’da bu kullanılabiliyordu ayrıca mouse tavsiye isteyen olursa ScyRox V6 önerebilirim gerçekten şu ana kadar bana en güzel gelen...
  18. Nanaka

Wraith’den alınan Mouse sizce 2. el mi?

bu saatte kapalılar hocam o yüzden soramadım
  19. Nanaka

Wraith’den alınan Mouse sizce 2. el mi?

Merhaba Wraith’den ScyRox V6 mouse satın aldım kutusunu açınca bana haddinden fazla tozlu ve lekeli gibi gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz? Frimayı karalamak istemiyorum kendilerinden en az 15 kere falan ürün almışımdır ilk defa böyle bir şey yaşadığım için garip hissettim. Wraith’den bu mouse u...
  20. Nanaka

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 3 Pro 5299TL

bu mu yoksa airpods pro 2 mi? (iphone kullanıcısıyım)
Geri