Arama sonuçları: *

1. A

Türkiye'de Garajda Saklanan Bir Supra Daha (BURSA)

Bu arabanın illegal yollardan girdiği belli nasıl becerdiler bilmiyorum ama helal olsun :D
  2. A

Türkiye'de Garajda Saklanan Bir Supra Daha (BURSA)

Aşırı ilginç geldi. Aracın sahibi ile 3 gün önce konuştum. Aracı 10 sene önce 160 bin TL'ye satın aldığını söyledi.
  3. A

Yardım Excalibur E27QHD-G Vs Samsung Odyssey G5

Hocam size insan gibi yardımcı olmak istiyorum halen inat gidiyorsunuz. O zaman alın ikisinden birini. Size diyorum ki birisi çamur görüntü birisinde parlaklık düşük gaming monitöre göre renkleri de düşük gidin araştırın diyorum. Size 2. el alın deme sebebim daha temiz bir monitör bulursunuz...
  4. A

2. el temiz bir ürün bakın o zaman sıfır almak yerine? 3.500 TL falan bütçeniz çıkıyorsa madem 2. el daha kaliteli bir şey bakın.
  5. A

Odyssey G5 bende düşünüyordum ama ghosting çok fazla var dediler emin olamadım. Sanırım G serisini G7'den itibaren alın diyorlar. Çok araştırmasını yaptım parlaklığı düşük bir monitör G5. Excaliburun parlaklık değeri daha iyi ama o da TN panel onda da renkler G5'e göre çamur gibi olur diye...
  6. A

QHD Monitör Tavsiyesi istiyorum.

Ghosting her monitör de var va panel olan sadece fazla belli eden ve etmeyen var. Sen olsan benim kullandığım modelden ona geçer misin önce onu düşünmek lazım bende o konuda kararsızım işte.
  7. A

Yo küçük değil ben macera arıyorum hiçbir fikrim yok hem de. Warzone oynuyorum sürekli daha büyük ekran istedim nedense. 1648107251 3.250 TL'ye 3 haftalık G5 Odyssey buldum 32 inch alsam mı acaba.
  8. A

Benim monitörü satacağım ben de 27 inch'ten sıkıldım 2k bende ki de :D
  9. A

3.500 4.000 arası dostum. Ama önereceğin bir monitörün temiz 2.elini alabilirim sorun yok. Zaten elimdeki monitörü satacağım bu fiyat dengine ve üstüne para koyacağım.
  10. A

Özele bakar mısın bir.
  11. A

FPS oynarken rahatsız ediyor mu seni? Büyük ekran sıkıntı diyorlar çünkü öyle oyunlarda o önemli.
  12. A

Selamlar herkese günaydın. Şuan güncel olarak kullandığım SAMSUNG LC27HG70 monitörümü satıp farklı bir monitöre geçeceğim. 2K bir monitör arıyorum tamamen oyun oynuyorum. Yeni çıkan güncel senaryolu oyunları bitirip kenarı koyup devamında Warzone oynuyorum. Kafamda G5 Odssey vardı 32 inch modeli...
  13. A

Samsung LC27HG70QQMXUF Hakkında

İyi günler herkese. Konu başlığında belirttiğim monitörü kullanıyorum. Aslında memnunum ama 1.5 aylık garantisi kaldı ne olur olmaz diye değiştirmek istiyorum. G5 Odyssey geçmek mantıklı olur mu? Onunda 32 inch modelini almayı düşünmüştüm. Şuan kullandığımı ise satacağım. Ekstra olarak 3.000...
Top Bottom