Arama sonuçları: *

1. O

2000 liraya aksiyon kamerası önerisi

Beyler yeğenim(10) aksiyon kamerası almak istiyorum diyor bu fiyatlara alabileceği bişey önerebilir misiniz? çok bir şey beklemiyorum zaten.
  2. O

Yardım Samsung Odyssey G65B HDR sertifikası

Bendede sertifika bulunamadı yazıyor. Kendi kablosuyla kullanıyorum.
  3. O

Gençlerin çıkarabileceği kredi kartları

Akbankdan çıkarırken direk öyle olmuştu. Maaşı yazınca altta vereceği limiti gösteriyordu maası yukseltince limitde yükseliyordu. Başvuruyu yapıncada tak tiye otomatik onaylandı zaten. Ama garantide öyle değil demekki.
  4. O

Hocam başvuruyu yaptım limiti 1500 lira verdi. Geliri 60k girmiştim özel sektörde çalışıyorum diye. Sonra arayıp bonus genci iptal ettirip flex başvurusu yaptım yine 1500 verdi. Müsteri temsilcisi kart elinize ulaşsın sonra limit artırım yaparsınız diyor da limit artırım yaptırmak çok zor oluyor...
  5. O

Bonus flex cikarticaktim hocam farkları ne
  6. O

Bazı siteler troy kartı kabul etmiyor. Taksit falan yapmıyorlar. Öbür türlü olsa troy tercih ederdim ama sorun çikarabiliyor
  7. O

Uygulamadanmı çıkarttınız? Ve limiti neye göre verdiler?
  8. O

18 yaşındayım kart aidatı olmayan bi kredi kartı çıkarmak istiyorum ama ne çıkarabilirim ve bankalar veriyormu? Taksit için lazım oluyor baya. Ve limiti ne kadar yapabilirim? Anneme kart çıkarmıştım biara akbanktan baya basit olmuştu uygulamasından aylık geliri girince ona göre bi limit...
  9. O

Attack shark x3max vs furylevel z1

Valla hacı ne kadar araştirsamda bulamadım sadece şu foto var işte o da sensor modelini gosteriyor. Chatgpt ye falan da sordum ama yok yani.
  10. O

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

Bunun fullhd olanini kullanmistim fiyatina deger suan bedava
  11. O

Galaxy S24 vs İphone13

S24 tabiiki.13 le kapıştırılabilir bir telefon değil.
  12. O

iPhone 15lardan hangisini almak daha mantıklı?

Hacı eğer kayıt problem değilse bence yurtdışı al. 5 sene sonra da zaten o telefondan alacağın paraya çok ihtiyaç duymazsın diye düşünüyorum makul bi fiyata satarsın. Yani ben iphone a karşıyım direk ama sonuçta telefon üretiyor ve sevenleri var. Fakat düz modelleri çok boş oluyor bu sebeple pro...
  13. O

Atatürk gerçekten iyi biri mi?

Ülke gündemini çok yakından takip ederim. Atatürk düşmanlığı ile herhangi bir şahısın verdiği kararın ve yaptığı eylemlerin hiçbir alakası yok. Siz bu açıdan baktığınız için düşünce açınız dar. Tabii saygısız ve akli dengesi bozuk insanlar vardır ki sırf düşmanlığını açığa vurur ve saygısızca...
  14. O

Kardeş adam sesini çıkartmadığı sürece sen niye takıyorsun? Atatürk düşmanı olmasıyla yanlış kararlar vermesinin hiçbir alakası yok. Kafanı sürekli bu yönde çalıştırdığın için hiç düzgün düşünemiyorsun zaten.
  15. O

Dostum ülkeyi ikiye bölen bir soruyu forumda sorarsan tartışma başlar. Çok konuşulmaması gereken bir konu. Herkesin ayrı fikirleri var eşşeklik edip fikre sahip insanlara hakaret etmemek lazım. Kendi düşüncene sahip çıkıp hayatına devam et çok takılma aileni dinle.
  16. O

S10 Plus TFT ekran Önerisi

Hocam orjinal olmayan ve orjinale yakin performans vermeyecek bir ürüne birde ebayden 2500 lira vermek çok mantikli gelmiyor. S10 un o şahane ekranı gitmiş zaten eğer orjinal bulamıyorsanız türkiye de de yan sanayi bulursunuz bence
  17. O

Attack shark x3max vs furylevel z1

Beyler sizce hangisi aradaki farka degermi biri 2200 biri 1550
  18. O

Attack sharkın ürünleri nasıldır?

Biyerde göremedim x3 maxınkini yazmıyor.
  19. O

Mcu ne tam olarak
  20. O

Turkiyede var x3 max
Geri