Arama sonuçları: *

• Users: WOLF
  • Order by date
  1. WOLF

Windows 11 ayarlar açılırken bi sorun oluştu hatası

Millet selam bu sorun bi kaç gün önceye kadar yoktu bilgisayarımı bugün açtığımda böyle bir şeyle karşılaştım yardımcı olabilirseniz çok güzel olur şimdiden teşekkürler.
  2. WOLF

W11 GÜVENLİK DUVARI SORUNU

Arkadaşlar merhaba windows11 de güvenlik duvarına tıkladığım zaman donup kalıyor bunun çözümünü bilen varsa yarımcı olabirmi çok teşekkür ederim
  3. WOLF

Açılış Ekranında Takılma

Arkadaşlar,Telefon kameram çok kötü olduğu için kusura bakmayın pc açılırken şu görmüş olduğunuz ekranda bazen takılıp kalıyor çözümünü yada sebebini bilen yardımcı olursa çok güzel olur
  4. WOLF

200 - 250TL MEKANİK KLAVYE ÖNERİR MİSİNİZ?

Knk İnş rahatsız etmemişimdir bu klavyede yazlım desteği bulunuyormu ?
  5. WOLF

FORTNITE Yüksek sistemde fps drop

sağlık durumu %100 ve 35 derecelerde çalışıyo
  6. WOLF

FORTNITE Yüksek sistemde fps drop

Arkadaşlar Herkese iyi günler fortnıte de çok fazla fps dropu yiyorum Yardımcı Olursanız Çok Güzel Olur SİSTEMİM: A.KART=B450 M A PRO MAX MSI E.KARTI=RTX2060 VENTUS 6GB RAM=XPG 16 GB İŞLEMCİ=RYZEN 5 3500X
  7. WOLF

Thermaltake v200 kasa

Bendeki TG RGB modeli biliyomusun
  8. WOLF

Thermaltake v200 kasa

Arkadaşlar thermaltake v200 kasa 360 mm radyatör desktliyormu araştırdım ama bulamadım bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok güzel olur
  9. WOLF

Gta 5 drop sorunu Yardımcı olursanız çok iyi olur

işe yararmı cidden
  10. WOLF

Gta 5 drop sorunu Yardımcı olursanız çok iyi olur

Arkadaşlar herkese iyi geceler gta 5 te kasa 2 de 1 drop yiyo sistemim ryzen 5 3500x 16gb ram rtx 2060 sıcaklık değerleri gpu 58 cpu 51 derece gta 5 in ayarları orta
  11. WOLF

AOC 24G2U Arka Işık

Arkadaşlar selam monitörüm aoc 24g2u bu monitörün arka ışığı varmı birazcık araştırdım ama bulamadım belki yardımcı olabilirsiniz
  12. WOLF

Uyumluluk

Arkadaşlar Öncelikle e hayırlı ramazanlar. Benim sorum şu 64 bit ekran kartı ile 128 bir aynıkasada calışırmı uyumluluk sağlarmı
  13. WOLF

AM3+ işlemci önerisi

Arkadaşlar merhaba anakartım am3+ işlemci soketi destekliyo bana adam akıllı bir şeyler önerir misiniz? teşekkürler
  14. WOLF

2 GB EKRAN KARTI GTA 5 İÇİN YETERMİ

15. WOLF

saol dostum
  16. WOLF

Dostum sistemim şu şekil DDR3 6 gb ram 4+2 kingston Anakart:Turbox h55 Ekran kartım : Amd R5 230 2 gb İşlemcim: i5 650 4.çekirdek hdd 500 gb: yani akıcı bir şekilde oynatırmı normal ayarda 1024x768 de felan
  17. WOLF

Normal ayarlarda gta 5 i 2gb ekran kartıyla oynatırmı düzgün bir şekilde
Top Bottom