Arama sonuçları: *

1. DarylE

YouTube Adsense - Banka

Selamlar merak ettiğim bir konu var . Adsense hesabını "A" kişisinin ismi ve piniyle doğrulanmış durumda . "B" kişisinin adıyla bir banka hesabı ve vergi istisna belgesi alındi diyelim . Bunu YouTube problem yapmıyor . Devlet bu konu hakkında ne diyor ? Yani adsense hesabındaki kişi ile...
  2. DarylE

🔥İndirim Twisted Minds 27" Fhd 280HZ 0,5ms HDR10 Fast IPS Pıvot 6999₺

1 seneden fazladır 2k 240 hz modeliini kullanıyorum gayet memnunum .
  3. DarylE

🔥İndirim Tecno Camon 40 Pro 5G 8/256 15.499tl

Kamera bakımından en iyi performansı hansiginde alırız ? 30-30 pr 40-40 pro veya premiere ?
  4. DarylE

🔥İndirim Yeni Muhteşem 20GB Tarifesi 155 TL

Dün Türkcelle başvurmuştum ama hattı almadım şimdi buna başvursam sorun olur mu ? Sadece online başvuru yaptım ve hattı bayiden almayı tercih etmiştim.
  5. DarylE

🔥🔥🔥11-13 Temmuz arası Vodafone 20Gb Tarife 132TL🔥🔥🔥

Türk telekoma geçesim yok ama kampanyayı da yeni gördüm. Vodafonelu olduğum için bugün bimcelle falan geçsem sonra yeniden vodafona geçebilir miyim kampanya bitmeden ?
  6. DarylE

Parolapara - Epic Games

teşekkür ederim hocam
  7. DarylE

Parolapara - Epic Games

İnternet alışverişlerinde geçerli mi bulamadım kendi sitesinde hiç kkullanmadım daha önce ? 1747737408 cevap alabilirsen beni de etiketler misin ? trendyol hepsiburada n11 de geçerliyse ilk alışveriş için ona göre bende hesap açayım
  8. DarylE

🔥İndirim Migros'ta bisküvi, kek, gofret 2 al 1 iade

kampanyalarına nereden ulaşabilirim ? hiç kullanmadım daha önce de varsa güzel indirimlerkullnaayım 1746220729 kendi sitesinde girilmiyor kampanyalara
  9. DarylE

🔴STEAM ve CS KAPANABİLİR ! (Büyük Drama)

Bu tabii ki yeni bir şey değil ama Üniversite yıllarımı hatırlayınca aklıma geldi. 2016 yıllarında veya 2017 de olabilir CS ile bağlantısız ama steam üzerinden açtığımız kyk'yı kaybettiğimiz siteleri hatırlayınca epey üzücü bir durum. Çünkü bunların reklamlarını yapan youtube-yayıncı kişilerin...
  10. DarylE

Fc25 sizce alınır mı? pişman olurmuyum

nasıl yapılıyor bu aceba ?
  11. DarylE

FC 24 - FC 25 paylaşımlı hesap satın Almak ?

Paylaşımlı hesap satışı üzerinden almak istiyorum. Offline modda öyle kariyer falan takılmak istiyorum 1-2 ay oynayıp sıkılırım zaten . 1000 lira da vermek istemiyorum bu yüzden nereden alabilirim ? Tavsiyesi olanlar varsa sevinirim .
  12. DarylE

Farklı hz iki monitör beraber kullanılır mı?

dp desteklemiyordu o zaman böyle bir çözüm bulamamıştım ondan dolayı iptal etmiştim fırsatım olursa deneyeceğim hocam teşekkürler
  13. DarylE

Farklı hz iki monitör beraber kullanılır mı?

Bende oldu, amd ekran kartına sahibim rx 6800 ile çift monitör kullanırken 60 hz ve 240 hz monitörlerde oyunlarda kasılmalara vs sebep oldu. Araştırınca monitörlerin farklı hz değerlerinden dolayı yaptığını anlamış oldum test etme imkanım olmadı başka monitörler ile ama sonuc buydu
  14. DarylE

🔥İndirim Huawei BE3 Wi-Fi 7 Router, BE3600 Mbps 1999TL

Arkadaşlar , zamanında eve kabloyu kısacık çekmişler salonda duruyor ve dip odalara internet gelmiyor ben bu modemi koridora getirmek istiyorum ne yapabilirim ?
  15. DarylE

❌İndirim Bitti! 🔥Next YE-58020GFSG5-4K 58🔥

va televizyon alınır mı ki ?
  16. DarylE

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 MONSGEEK M1W SP VIA 3999TL 🔥🔥

Aslında bir sene civarı kullanıp satmak . Aula f75 kullanıyorum da ihtiyacım yok ama keyfi alacağım . Oyun oynamak için kullanmak işime gelir
  17. DarylE

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 MONSGEEK M1W SP VIA 3999TL 🔥🔥

Konuya hakim olmayan birisi olarak paylaşılan link mi alinmasi daha iyi yoksa arada paylaşılanlar da daha f/p var mı ?
  18. DarylE

EA Sports FC 25, EA app'te 28 USD !

Baktım ama 250 liradan aşağıya yok başarılı satışı olanlardan . 250 lira verip offline oynamak mantıksız geldi 1733998776 Sizde mi iten satıştan aldınız ?
  19. DarylE

EA Sports FC 25, EA app'te 28 USD !

Takip
Geri