Arama sonuçları: *

• Users: DXPZ
  • Order by date
  1. DXPZ

Üst Düzey Bilgisayar Toplama ve Çevre Birimi (Ekipman) Önerisi

@DerratiX yardımcı olabilir belki
  2. DXPZ

Hocam hem monitör hemde ekipmanları sayınca parası buna yetmiyor. 48 e olursa daha uygun olur bide DDR5 şart değil bana kalırsa.
  3. DXPZ

Anladım, HyperX alıp kumaş ped taksam sıkıntı olur mu sizce? 1649001358 Arkadaşlar iftarımı açacağım şimdi, mesajlarınıza döneceğim merak etmeyin.
  4. DXPZ

Ekipman önerisi için sağolun hocam fakat kulaklık deri ped gözüküyor gibi. Yaz ayına yaklaştık ve terleme yapacağını düşünüyorum. Steelseries önerir misiniz?
  5. DXPZ

AMD Zen 4 Mimarisi İşlemci Fiyatlarını Düşürür mü

Hazirana kadar beklemekten zarar gelmez ama unutmayalım bilgisayarla atom parçalamıyoruz. İntel işlemci fiyatları düşse bile anakart fiyatları arkaplanda kahkaha atıyor olacaktır. AMD Zen 4 mimarisi ile yeni bir sokete geçeceğinide belirtmişti anakart fiyatlarınada yansıyabilir bu durum. İntel'i...
  6. DXPZ

1 haftadır bütçe netleştirme ve denkleştirme için uğraşıyorum ve en sonunda bütçe işini halletim. Önceden açtığım konuda yardımcı olan arkadaşlar için teşekkür ederim, geri dönemedim o benim sorumsuzluğum hakkınızı helal edin. Tam olarak 55.000TL bütçe ile hem monitör, ekipman ve bilgisayar...
  7. DXPZ

20000TL Toplama sistem önerisi

Galiba buraya 1 haftadır uğramamam ayrı bir sorumsuzluk 🤨
  8. DXPZ

20000TL Toplama sistem önerisi

CPU : Ryzen 5 5600X GPU: BELİRLEMEDİM ANAKART: ASUS PRİME B450M-K II RAM: GSKİLL 16GB(8x2) Ripjaws 3600MHz KASA: NZXT H510 ELİTE BEYAZ PSU: CORSAIR RM650 650W 80 GOLD SOĞUTMA: NZXT Kraken 120mm RGB SSD: WD BLUE sn550 NVMe M.2 SSD 1TB Ekran kartı seçemedim uygun bulursanız siz seçersiniz. şuanki...
  9. DXPZ

20000 TL Hazır sistem önerisi

20.000 TL ye sistem alacağım espor amaçlı o yüzden valorantta 240hz yi rahat kullandırtacak bir bilgisayar arıyorum ekran kartı nvidia olursa reflex açısından güzel olur.
Top Bottom