Arama sonuçları: *

1. O

5 Tane Offline Hikayeli Oyun Önerisi

1 Kişide RDR2 yazmamış be
  2. O

Bu sistem bu kasaya sığar mı sipariş verdim :(

Arkadaşlar şimdi MSI MPG GUNGNIR 300R AIRFLOW kasasını aldım fakat aşağıdaki sistem bu kasayı sığar mı hiç bakmadan aldım yardımcı olur musunuz? Ekran Kartı: ASUS TUF GAMING Radeon RX 6900 XT İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X Anakart: MSI MAG B550M MORTAR DDR4 Ram: Crucial Ballistix Max RGB 16 GB...
  3. O

MSI MPG GUNGNIR 300R AIRFLOW alınır mı?

Arkadaşlar 6900xt ekran kartım var gamepower warcrya sığmadı Msi'yın bu modeli alınır mı şuan en ucuz 6.600 TL'ye bulabildim yoksa bu fiyat bu kasaya fazla mı?
  4. O

Otomotiv bölümünde hangi dalı seçmeliyim

Kaporta daha rahat boya daha meşakkatli sen karar ver :D
  5. O

Otomotiv bölümünde hangi dalı seçmeliyim

Bir galerici olarak yorum yapıyım, şuan ülkemizde hepsinden çok rahat şekilde para kazanırsın mekanik olarak yürürsen kesinlikle bir grupta usta olmaya çalış benim sana tavsiyem range, maserati, ferrari tarzı arabalardır kesinlikle bütün arabalara bakma gibi bir şey yapma 1 grupta ustalaş ve bir...
  6. O

Kasa Kullandığım Sisteme Sığmadı Acil Lütfen!

Kanka hiç bir şekilde sığmıyor dikey tutma aparatı almam lazım sığması için kasadanda memnun değilim zaten değiştiriyim dedim
  7. O

Ekran kartı kasanın dışında olduğu için ön cam kapanmıyor
  8. O

Ekran kartı
  9. O

Arkadaşlar sistem kasaya sığmadı ekran kartı dışarıda kalıyor max 5k bütçem var Type-C girişli ve min 3 usb girişli hava akışı iyi olan kasa tavsiyelerinizi bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen bugün sipariş vermem gerekiyor. Sistem : Ekran Kartı: ASUS TUF GAMING Radeon RX 6900...
  10. O

Ekran Kartı Kasanın Dışında Kaldı

Çok teşekkür ederim peki Lianli lancool 207 nasıldır
  11. O

Sadece 1 adet usb girişi var çok saçma değil mi? 1738679023 Ya kasa çok güzelmiş yorumlara vsde baktım ama usb girişi çok az sizide yoruyorum ama 2 3 tane usb girişli bunun tarzında başka bir tavsiyeniz var mı
  12. O

Çok rahat bir şekilde sığar sanırım doğru mu? Birde hava akışı vs nasıldır kasanın
  13. O

Arkadaşlar ASUS TUF GAMING Radeon RX 6900 XT ekran kartım var ve kasa olarak GamePower WARCRY kullanıyorum fotoğraftada gördüğünüz gibi fakat ekran kartı kasaya sığmadığı için ön cam kapanmıyor ve inanılmaz tozlanıyor bana bu sistemin sığacağı sağlam sistemi darboğaza sokup ısıtmayacak kaliteli...
  14. O

Ramler 4000 Mhz ama 2666 Mhz görünüyor

Arkadaşlar Crucial Ballistix Max RGB 16 GB (2x8) 4000 MHz CL18 ramım var ama MSI Centerdan baktığımda 2666 Mhz görünüyor neden?
  15. O

Tahtada oturuyorum sakat kalıcam

Çok soru sordum ama Zio markasında hangi model daha rahat oluyor @İgito @batın000 0 @Reyconjeff f @FR13NDSLX
  16. O

Zio, worrior, exvega arasından zio mu daha iyi arkadaşlar? @İgito @batın000 @Reyconjeff @FR13NDSLX
  17. O

xprime ve rebelx
  18. O

Yok kanka 75 kiloyum 1738670754 Siz olsanız hangisini tavsiye ederdiniz
  19. O

Worrior sanırım daha iyi değil mi? Rahat mıdır?
  20. O

Temizse tabii
Top Bottom