Arama sonuçları: *

1. A

20k hazır sistem tavsiyesi

Evet rtx daha çok hoşuma gidiyor o yüzden dedim
  2. A

20k hazır sistem tavsiyesi

20k fiyatına doğru az da olsa 20k’yı geçebilir rtx 3060’lı sistem linki atarmısınız
  3. A

Acer gaming laptop hakkında düşünceleriniz

ACER Nitro 5 An517 modelli laptopu almayı düşünüyorum hakkındaki düşünceleriniz neler
  4. A

Steel series arctis 3 ses sorunu

Galiba bende alışmalıyım oyun oynarken sesleri çok güzel ayırıyor fakat kafama bass takılmıştı gerçi biraz düşününce fazla bass'ın zararlı olduğunu bilmemem lazım 1652544208 Ahahaahaha olur arada öyle şeyler :)
  5. A

Dostum tam anlayamadım düzgün yazarmısın
  6. A

Yardım Arctis 3 bluetooth baglanmıyor

Biraz geç oldu ama :) arctis 3'te Bluetooth desteği yok
  7. A

Arctis 3 aldım fakat sesi tam net veriyor bilmediğim bir şey daha var bass seviyesi orta seviyede sizlerinde öylemi yoksa benim kulaklıkta mı sıkıntı var
  8. A

max 600 tl mekanik klavye lazim

GamePower Ogre Rgb red switch bunu yaz bak bı dostun baya güzel görünüyor bende bunu almak istiyorum
  9. A

Yok bence red switchden bahsediyor olabilir blue switchli tak tak bir süre sonra rahatsız edici
  10. A

Media Markt'ta evvelsi gün görmüştüm blue switchli markasını hatırlamıyorum fiyatı 499 TL olması lazım
  11. A

Orion V2 Sistem Alınır mı?

12100f biraz gözümü boyadı alternatiflerinide bulamadım başka bunun dengi sistem bilen varsa link bırakbilirmi
  12. A

Orion V2 Sistem Alınır mı?

https://www.incehesap.com/orion-v2-oyuncu-bilgisayari-fiyati-42325/?hsu=1621,142879,88445,1624,1625,85575 Selamlar linkteki bilgisayarı almayı düşünüyorum hakkındaki düşünceler neler yazarımısınız
  13. A

Evkurdaki laptop güvenilir mi?

Sabır her şeyin ilacıdır demişler yapıcak bir şey yok o zaman
  14. A

Her yolu dedim sadece bu seçeneğim kalıyor maalesef 1649463505
  15. A

Böyle işin anladınız gerisini neyse yapıcak bişey yok :( 1649463424 Onun farkındayım ama dediğim gibi 5 6 ay yetse bana gerisi umrumda değil o zaman masaüstü toplıyıcam :)
  16. A

Kankalarım almakta sıkıntı yok zaten elden taksitle veren başka yer yok maalesef
  17. A

Kanka 4 5 ay idare etse yeter satıp masaüstüne geçicem yaz sonu
  18. A

Arkadaşlar bayadır pc almayı planlıyorum ve kredi kartı taksit işlerini çözemedim bende çareyi evkurda buldum linkini attığım laptopa 8 gb ram ekliyicem sonrasında youtubeye video çekicem sizce nasıl bir laptop bilen varmı...
  19. A

Rtx 3050 vs Rx 6600 hangisi

YouTube üzerinden araştırdım sonuç ortada ama YouTube'ye video çekip yayın yapmayı düşünüyorum sizce Rx 6600 işimi görür mü
  20. A

Rtx 3050 vs Rtx 2060

Aralarında 1200 TL fark var maalesef 3050 ucuz
Top Bottom